Insults un sekas

Aizsāka Aidzis 

Insults un sekas
01.05.2011 22:22
Vecāmāte pārcieta insultu. Labā puse nekustīga, kā arī sejas muskuļi.
Vai šīs sekas ir paliekošas, vai pārejošas.
Kāda jums pieredze ar slimniekiem kas parcietuši insultu.
Turpmākos mēnešus viņa nevarēs par sevi parūpēties, vai kāds zin kādu centru vai pansionātu kur labi attiecas pret vecim cilvēkiem?
Re: Insults un sekas
01.05.2011 23:05
Nuu ar vecakiem cilvekiem ir grutak.. esmu redzeejis sameraa jaunus cilvekus, kas pamazaam atguust kustiibas spejas (ekstremitaatees), bet nu viniem gan tuviniekiem tas ir diezgan smagi, tapeec ir daudz un ciitiigi jaastraadaa
Re: Insults un sekas
01.05.2011 23:57
Manai omai bija insults, bet tad viņa vēlāk ar laiku atkopās. sākumā nevārēja arī ar vienu pusi neko izdarit.. Bet vienalga, pēc pāris mēnešiem atkal jauns insults un tad jau vairāk neko nevarēja līdzēt un viņa nomira velak, bet tas tāpēc, ka tas jau bija ielaists ar ārstēšanos Saldus slimnīcā, kura jau vairāk neeksiste, bet kur viņai neko nepalīdzēja + vel uztaisija jaunas problēmas, ka iekaisa urīnpūslis no tām katedrām, kuras liek, lai nekāpjot no gultas var čurāt.

Bet ja jau ārstēsies tava vecmate Rīgas slimnīcās un ja vel nekas nav ielaists, tad jau moš būs ok..
Mans draugs,kuram ir 27,parcieta insultu un vinam pec insulta ir dubultosanas,vai tas pats paries vai jagriezas pie kada speciala arsta?vinu tas iedzen dzila depresija un es nezinu,ka varu vinam palidzet,jo vinam pazud ticiba,ka paries dubultosanas.
Re: Insults un sekas
09.09.2013 17:10
Cik ilgs laiks ir pagaajis peec insulta?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 19?
Ziņa: