anālā prostatas masāža

Aizsāka betani 

anālā prostatas masāža
05.05.2011 12:18
Savam draugam jau kādu laiku veicu anālo prostatas masāžu ar vibratoru, jeb to saucamo anālo strap on seksu , bet man neizdodas viņu novest līdz anālajam prostatas orgasmam , iepriekšējam draugam prostatas orgasms bija vienmēr . Tāpēc nevaru saprast problēma ir manās darbībās ar vibratoru vai arī viņa fizioloģijā. ?
Re: anālā prostatas masāža
05.05.2011 12:53
varbūt viņam nepatīk, ka viņu dupsē kāds, a iepriekšējais noteikti bija gejs vai bisexualis :D
Re: anālā prostatas masāža
05.05.2011 13:35
Reku atradu instrukciju kā pareizi vīrietis ir anāli jāizmīlē ar vibratoru :)
-----------------------
Nexus Excel - priekšdziedzera masāža

Augšējā zīmējumā parādīta priekšdziedzera masāžiera darbības princips.

Pirms Nexus Exel ievadīšanas taisnajā zarnā, rūpīgi jāieziež anālā atvere un masažieris ar lubrikantu. . Lai partnere uzmanīgi virza masažieri uz iekšu un āru, jūs atslābiniet anālo atveri, lai sieviete to lēnām ievada jums taisnajā zarnā tā, lai tā tālākais roktura gals būtu vērsts prom no ķermeņa, bet tuvākais ar metāla lodīti pret ķermeni.

Masažiera priekšējo rokturi atbalstam pret starpeni (jāatrodas vidū starp anālo atveri un sēkliniekiem) un masāžas laikā kustinām tālāko rokturi. Šādi panāksiet kvalitatīvu priekšdziedzera masāžu, kas uzlabos jūsu seksuālās spējas!

Masāžas ieteicams veikt kursu veidā - Masāžas kursu ieteicams veikt divas reizes mēnesī. Šo masāžu variet veikt pats vai to var darīt partnere un tādā veidā jūs dažādosiet savu seksuālo dzīvi

Nexus Excel no Nexus Glide atšķiras ar masažiera izmēru. Nexus Glide ir nedaudz mazāka izmēra un paredzēts tievākiem cilvēkiem.
Re: anālā prostatas masāža
05.05.2011 15:52
vāks vispār :D:D
Re: anālā prostatas masāža
06.05.2011 10:32
Pretdabiskas darbības ir kaitīgas! Sevišķi,ja tās nerada baudu. :) Pat bīstamas. Vai tiešām puisim nav smadzenes?
Oto
Re: anālā prostatas masāža
06.05.2011 21:53
Pag, varbūt ir runa par diviem gejiem? :D
Re: anālā prostatas masāža
07.05.2011 11:41
Man ar tā sāk likties, toč ! :D :D
Re: anālā prostatas masāža
09.05.2011 15:58
Pēdējie komentētāji ja nav ko teikt tad nesakiet vispār.

Paldies murrita.
Re: anālā prostatas masāža
09.05.2011 16:13
tas ir tik populāri tāpēc, ka vīrietim dibenā ir G punkts un tā stimulācijas laikā viņš sasniedz prostatas orgasmu. Ja sievietēm ir klitorālais un vaginālais orgasms, tad vīriešiem ir peņa un prostatas orgasms. Tāpēc arī tā anālā prostatas masāža ar vibratoru ir tādā topā, lai sasniegtu to prostatas orgasmu.

Es savam draugam arī to šad tad daru, viņš no tā sasniedz prostatas orgasmu, turklāt ļoti spēcigu
Re: anālā prostatas masāža
11.05.2011 07:41
nu ja paskataas betani, murita un lurdesa ierakstu skaitu un foruma dienu skaitu var izreekjinaat ka ir viena un taa pati persona.
Re: anālā prostatas masāža
11.05.2011 10:51
zb tu kļūdies, nezinu par pārējiem, bet es rakstu tikai zem šo niku, nav jau ko slēpt.
Re: anālā prostatas masāža
16.05.2011 11:43
pagājušās brīvdienās atkal meiģināju viņu novest līdz prostatas orgasmam, laikam izdevās :)
Re: anālā prostatas masāža
16.05.2011 12:47
Man arī patīk, ka mana draudzene mani anālajā izvālē ar vibratoru, pārāk bieži jau to nedara, bet šad tad kad gribas ko asāku, tad viņa mani paņem ar vibro un izvālē anālajā.
Re: anālā prostatas masāža
17.05.2011 13:15
galvenais atrast atbildtošu vibratoru :)
Re: anālā prostatas masāža
20.05.2011 21:42
vislabāk to darīt ar strap on.
Re: anālā prostatas masāža
20.05.2011 21:43
nevarētu dzēst šo gejisko tēmu? :D
Nu tā taču ir dabiska padarīšana vīriešiem!Esmu masiere un par papildus samaksu veicu prostatas masāžu ar pirkstu pastāvīgi!
Runcis
Re: anālā prostatas masāža
11.07.2011 17:06
Es pats sev pamēģināju ar pirkstu, bet orgasma nebija. Vai variet atsūtīt papildus instrukcijas?
Re: anālā prostatas masāža
11.07.2011 17:10
Runci, fuuuu :D :D
Re: anālā prostatas masāža
11.07.2011 17:35
runcim laikam nebija vairs kur citur to pirkstu bāzt :D
Re: anālā prostatas masāža
12.07.2011 23:49
a kur jūs tabūjāt tādu anālo orgasmu, sperma lido ārā no tūpļa, vai sūdi??
Re: anālā prostatas masāža
13.07.2011 00:21
Gan sievietēm, gan vīriešiem ir erogēnās zonas. Viena no tām varētu būt anālās atveres rajons , bet ne visiem. Slikti ja šis fakts, sajaucas kopā ar vēl vismaz diviem faktoriem. Jaunības hiperseksualitati (13-25.g.) Un anālā rajona kairinājumu. Anālā rajona kairinājumu varētu iedalīt fiziskajā kontaktā un vizuālajā kontaktā.Vai abiem vienlaicīgi. Hiperseksualitate ir stāvoklis kad zēna organismā ir izsviesta jauna viela- testosterons. Tā reibina,liek meklēt objektu,kas apmierinatu radušos trauksmi un saldkaisli. Testosterons ir vīrišķais hormons,kas domāts indivīda virzīšanai uz dzimtas( bioloģiskās būtnes) vairošanos. Tās spēks ir līdzvērtīgs tikai vel vienam instinktam- dzīvības saglabāšanas instinktam. Dažreiz tas izrādās pat spēcīgāks par pēdējo.Testosterons ir jauna viela un niecīga deva izraisa eiforiju. Salīdzinoši šī viela jaunieša organismā ir pat desmitiem reižu lielāka par nobrieduša vīrieša organismu. Vēl stāvokli pasliktina adrenalīns- mobilizejoša viela jeb mērķtiecības eleksīrs. Vīrieša organisma šī viela reizēm ir milzīgos daudzumos.Jāņem verā, ka izpildot dabas mātes gribu-vairošanos ,organismā , kā balva tiek izsviestas dabiskās narkotikas-endorfīni.
Ja šo vielu kokteiļā maksimālās koncentrācijas brīdī, tiek kairināts anālais rajons. Ja šis rajons ir erogēnā zona. Un ja notiek sēklas noplūde,tad var uzskatīt,ka lamatas ir aizcirtušās. Indivīds uz visu mūžu ir saistīts ar domu par anālās atveres kairināšanu, kas ir nesaraujami saistīts ar vienu no pasaules spēcīgakajiem instinktiem- vairošanos. Jo seksuāli spēcīgāks indivīds, jo lielāks vilinātāja spēks ir šai procedūrai.
Šeit veselais saprāts gandrīz neko nevar līdzēt. Anālā atvere un taisnā zarna nav paredzēta frikcijām.Anālā atverē un TZ ir mikroorganismi, kas nebūtu vēlami sievietes makstij un mutes dobumam.Anālās atveres audu īpatnības ir tadas, ka tur iekļuvusī infekcija rada lielas nepatikšanas indivīdam.Var novest par līdz invaliditātei.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.07.2011 20:32 by Mazdakteris1.
Re: anālā prostatas masāža
13.07.2011 01:17
Mazdakter, Tu kaut kā par daudz koncentrējies uz tiem negatīvajiem momentiem... :) Bet problēmas tajā rajonā ir daudziem kas nav ne ar kādām anālajām aktivitātēm nodarbojušies... Un vēl pastāv viedoklis, ka darbošanās pa anusu samazina asins sastrēgumu mazajā iegurnī un tātad arī mazina iespēju dabūt tur kādas problēmas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: anālā prostatas masāža
13.07.2011 09:42
Tāpēc ānuss ir jātrennē, jau no jaunības, tjipa celka jāpārrauj. Vai tā tu to biji domājis mazdaktera kungs? Murgs kautkāds vienkārši murgs, nekad nēsmu atbalstījis anal seks.
Re: anālā prostatas masāža
13.07.2011 11:48
Vispār šī tēma labi ataino situāciju mūsu valstī. Daži raksta par to kā viņiem patīk prostatas masāža. Vēl daži saka, ka tas ir slikti un mēģina to pamatot. Bet lielākā daļa raksta vienkārši kaut kādas stulbības... Tāpēc arī mūsu valsts ir tādā dirsā un nekādus sakarīgus lēmumus pieņemt nav iespējams jo lielākā daļa ļaužu ir tādi kādi ir... :(

Piedodiet par offtopu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: anālā prostatas masāža
13.07.2011 20:24
To enfuego >atkārtoju neuzmanīgam lasītājam.
Šeit veselais saprāts gandrīz neko nevar līdzēt. Anālā atvere un taisnā zarna nav paredzēta frikcijām. Anālās atverē un Taisnjaā Zarnā ir mikroorganismi, kas nebūtu vēlami sievietes makstij un mutes dobumam.Anālās atveres audu īpatnības ir tādas, ka tur iekļuvusī infekcija rada lielas nepatikšanas indivīdam.Var novest par līdz invaliditātei.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lasi uzmanīgi visus postus! Veselais saprāts saka,ka anālā atvere nav paredzeta frikcijām. Frikcijas= kustības turp un atpakaļ.Es nevaru atbalstīt to, kas kaitē pacientam, nekad!
Sastrēgumus mazajā iecirknī novērš fizkultūra nevis frikcijas! Palīdz arī speciāli elpošanas vingrinājumi. Katrs orgāns ir paredzēts noteiktai funkcijai. Anālā atvere ir paredzēta fekāliju izvadīšanai. Un nekam vairāķ.
Es izskaidroju savu versiju,kāpēc dažiem indivīdiem tas ir patīkami. Kāpēc viņiem pret to ir grūti cīnīties! Es neapgalvoju, ka šī teorija izskaidro visu un ir vienīgi pareizā.
Patiesā cieņā.



Edited 2 time(s). Last edit at 13.07.2011 20:30 by Mazdakteris1.
Re: anālā prostatas masāža
14.07.2011 00:15
Mazdakteri es to visu saprotu. Vienkārši, kas būs vēlāk ko vēl cilvēks izdomās, kā gūt baudu! Kāda vēl galējība vabūt??
lēna
Re: anālā prostatas masāža
14.07.2011 09:21
Kādreiz jaunībā ļāvos anālajam, pēc tam bija ārī orālais. Tagad, palasot mazdakteri, sabijos. vai noteikti ir kādas sekas? pagājuši kādi padsmit gadi.
Re: anālā prostatas masāža
14.07.2011 12:49
lēna

Nomierinies, cilvēki tik daudz ar to nodarbojas. Ja strikti būtu tā kā mazdakteris saka tad man būtu jābūt jau mirušam bet manām draudzenēm un citiem pazīstamiem cilvēkiem smagi slimiem. Bet kā redzams zīmējumā, nekas tāds nenotiek. Protams, kā krievi saka "s duru i huj slomaķ možno" tā kā gan jau kāds cilvis ir tādā veidā problēmas atradis bet droši var teikt, ka tas nenotiek bieži...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: anālā prostatas masāža
14.07.2011 18:23
tas ir tāpat, kā ar jaunajām narkotikām, mēs vēl nezinām kādas sekas būs, anālajam, simt punkt vecum dienās nevarēsi sūdu noturēt anālajā, jo būs anālais izļurkāts!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 13?
Ziņa: