Difterijas pote.

Aizsāka Petrovič 

Difterijas pote.
05.05.2011 20:22
15.martā iztaisīju difterijas poti,bija drudzis bez temperatūras ,daudz izvadījas škidrums,pēc mēneša nākošā,pēc trijām dienām temperatūra 38.atkal uz tualeti.Muguras sāpju dēļ bija jāspricē pretiekaisuma medikamenti pēc otrās potes. pē 6.olfena parādījās tūska celī un apakšlielā.Nodzinu ar škidruma izdzenošajām zālēm, pakaplēju zemi nedaudz uztūka plauksta.paralēli parādījās temperatura 37,4, 37. 35,6 nu tā temperatūra ir pa vakariem. .Vai dienas otrajā pusē.Norītirm nav.Izgāju antubiotiku kursu kamēr lietoju ,temperatūras nebija tagad atkal pēc divām dienām klāt.Vispār pēc antibotikām sāp muskuļi pleci tur kur dzīslas pievienojas pie kauliem dažkārt noteibst galva.Jūtos kā drebelīgs vecis.Kad ir temperatūra pāriet nedaudz muguras sāpes.
Re: Difterijas pote.
05.05.2011 21:35
Tāpēc es nepotējos pret difteriju. Un vispār vairs nepotējos.
Re: Difterijas pote.
05.05.2011 22:18
tu arī esi viena no tām kas arī savus bērnus nepotē? :D

bet no petroviča neko nesaprotu no teksta
Re: Difterijas pote.
06.05.2011 15:08
Nē, nu tagad jau vairs nē ;)
13.februaarii man iepoteeja difterijas poti. Piecpadsmit minutes peec tam es biju noreibusi. Kaut kaa aizbraucu maajaas. Drausmiigs nespeeks. Naakosaa dienaa bija diivainas iesnas, triiceeja rokas un biju saraudinaama arii nieku deel. Mani tuvinieki bija nobijusies manas veseliibas deel. Mani moca nenormaals klepus, iipasi vakaros un naktii, reibst galva un meetaajas temperatuura, Nu jau ir 3.marts bet turpinu mociities un nerrot diivaino slimiibu ar visaam iespeejamaam zaaleem kaadas tik pieejamas aptiekaa. Labaakais kuriozs iznaaca vakar ( 2.martaa) , mans draugs ieteica man uzpiipeet. Rezultaats = 4 stundas bija absoluuts miers no klepus un temperatuuras. Otrreiz duumi nepaliidzeeja, bet veel vairaak izprovoceeja garo klepu.

Peedeejo reizi tiku poteeta pret difteriju pirms 10gadiem. Visas gripas , angiinas un citus drankus liidz likteniigajai potei paarvareeju bez probleemaam.

Pat tautas liidzekli neliidz. Nezinu ko iesaakt.
Re: Difterijas pote.
03.03.2012 16:48
Bija un ir jāiet pie ģimenes ārsta.Veiksmi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 20?
Ziņa: