Nezinu kas ir

Aizsāka Sabrina 

Nezinu kas ir
05.05.2011 21:33
Labvakar! Manai mammai 41 gads. Pēdējā laikā viņa izskatās nogurusi, sāpot galva, arī bieži reibstot, arī spiediens reizēm paaugstināts, lai gan viņai normāls ir pazemināts, sākusi pēdējās dienās tirpt kreisā roka kas viņai esot no sirds, jo kādreiz tā arī esot bijis, bet pārgāja, pārgurusi, daudz darba, mājās strīdi reizēm dēļ naudas u.t.t, tagad vēl viņa saka, ka vairāk nepieņemas svarā, bet ēd kā vienmēr, bet nekā un ieminējās par audzēju un tas mani tik ļoti sabaidīja, ka gandrīz izvēmos, jo kļuva man slikti. Pie ārstiem var teikt vispār neiet, tikai nesen analīzes nodevusi. Vienmēr visādas problēmas bijušas, no nerviem, ar sirdi, visādi reiboņi, tad šķiet ka audzējs bijis, tad insults, jo pazīmes daudzas, bet vienmēr kad paguļ, atpūšas, tad paliek labāk un pāriet. Ar visu vienmēr tikusi galā pati, pie ārstiem negrib iet vispār, jo saka, ka ir vesela un lai ar ārstiem es lieku mierā. Zāles nekādas nelieto un nav lietojusi, tāpēc es vispār brīnos, ka viņa ir dzīva, jo problēmas ir bijušas jau no bērnības, kad bija sirds mazspēja, ka bija uzskaitē un draudēja nāve, tad mazasinība, tad vēl daudz kas kas ir pārgājis, bet man jau liekas, ka sekas ir palikušas, jo kā uztraucās, sanervozējas, tā sāk sāpēt sirds.
Es tiešām jūtos dīvaini, jo man bail par to, ka viņa par sevi maz domā un neatvelk elpu. Vienu dienu kļuva slikti ar sirdi, pasēdēja un jau sāka tīrīt māju un tad sāka reibt galva.
Ko man iesākt? Jo viņa kategoriski pret iešanu pie ārstiem, jo zāles nevēlas lietot, jo tās neesot labas un viss pats pāriet viņai. Bet man bail, jo visi galvas reiboņi, sirds, u.t.t... :( Man pašai bija problēmas ar veselību, saistībā ar Veģetatīvo d, bet tad kad man jau ir kļuvis labāk, tad mammai problēmas.
Vai tas var būt tiešām viss no pārslodzes, nerviem? Viņa jau domā tikai labu un nedomā par to kas sāp, bet es gan domāju un bail kas būs tālāk, ja šī lielā slodze turpināsies, tad var būt slikti! ;)Paldies!
Re: Nezinu kas ir
05.05.2011 22:14
pārāk liela problēmu buķete, bet ja cilvēks ir spītīgs un neiet pie ārsta nu tad .. pats savas laimes kalējs
Re: Nezinu kas ir
07.05.2011 11:44
Pēc visa apraksta likās, ka runa iet par pensijas vecuma cilvēku, ja tikai teksta sākumā nebūtu pieminēts vecums..
Re: Nezinu kas ir
10.05.2011 18:10
Mamma sūdzas par reibošu galvu, man ļoti bail. Saka ka dēļ asinsspiediena, bet ja nu tas ir sliktākais- audzējs? :(
Re: Nezinu kas ir
11.05.2011 13:01
Pasaki, lai mamma iet pie ārsta pārbaudīties! Pasaki, ka ja neies, tad var nomirt, varbūt tad viņa aizies beidzot!



Edited 1 time(s). Last edit at 11.05.2011 13:01 by jamm.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 16?
Ziņa: