nepārejošs sēžas nerva iekaisums

Aizsāka Džindžella 

nepārejošs sēžas nerva iekaisums
08.05.2011 13:20
Labdien! Varbūt kādam ir pieredze kā ārstēt sēžas nerva iekaisumu,ja ir špricēts B vitamīns 10 dienas, dzertas Gordius tabl. 10 dienas,tapat 10 dienas Mydocalm tabletes,smēretas sildošas smēres. ir nedaudz labak bet sēžas nervs joprojām sāp. dakteris vairs neko neizraksta,bet sūta vingrot. to arī darišu,tik vai ar vingrošanu būs līdzēts? mani šis sāpes pamazām ievelk depresijā,jo kustet es normāli vairs nevaru. :( ko es vēl varu darīt lietas labā?
P.S muguras rentgens ir taisīts,ir neliela spondiloze,bet dakteris saka nekas tāāāāds
Re: nepārejošs sēžas nerva iekaisums
08.05.2011 17:31
Gadās, ka ir diska trūce, bet to uzrāda tikai datortomogrāfija, ar rentgenu neredz. Ārsti mēdz ārstēt sēžas nervu, bet vaina ir mugurkaulā.
Re: nepārejošs sēžas nerva iekaisums
14.05.2011 11:15
Es gan domāju, ka bites kodieni atrisinātu visu, regulāri, katru dienu pa bitei, vēlāk var arī divas, jāskatās cik labi panes un cik liels pampums.. domāju 10 dienas un lieta būs atrisināta! Pēc tam vēl var profilakses pēc, mēnesī pa vienai reizītei :) Bet ja tas nav nerva iekaisums, tad bite var arī nepalīdzēt!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 9?
Ziņa: