Jautājums kādam ar medicīnu saistītam cilvēkam

Aizsāka aurora 

Pēdējā mēneša laikā man ir jau 3x bijušas tādas sajūtas kā pirms ģīboņa. Protams,1.reizē tas bija tāpēc,ka es par traku sadomājos par to,ka cilvēkam ar motorzāģi kāja gandrīz nogriezta,daudz asiņu u.t.t. Visas nākošās reizes man automātiski sāk nākt panikas lēkmes un es nonāku pie tās pirmsģīboņa sajūtas! Kas varētu būt pie vainas? Esmu jauna,19.g., AS aptuveni 110/20, pulss ap 85.
Jā,un visas šīs reizes saistītas ar nepatīkamiem skatiem.. vai varētu būt tā,ka es 1x ieraudzīju kautko pretīgu,manām smadzenēs ieslēdzās kautkāda poga,ka no tā jābaidās? Un no šī brīža man tas tā ir automātiski.. Itkā no asinīm es nebaidos,neesmu vismaz baidījusies..
Re: Jautājums kādam ar medicīnu saistītam cilvēkam
14.05.2011 16:31
paklausies sev sirdi, vai tā sitas vienādā ritmā kad esi miera stāvoklī! Kad metas tieši ģīboņi, kad sadomājies, vai arī pēc slodzes? Esi arī paģībusi kaut reizi vai arī visu laiku ir tikai tā sajūta? :D
Man tā ir regulāri pie ārstiem, neviens ārsts man nevar pieskarties - uzreiz ģībstu. :/ par nepatīkamiem skatiem pat nerunāsim. Tas laikam kaut kā psiholoģiski, ne katrs cilvēks var panest asiņainas, nepatīkamas ainas.
Re: Jautājums kādam ar medicīnu saistītam cilvēkam
14.05.2011 19:56
nu teikū, baigi traki.. tad jāiet pie hipnotizētājiem, tie tādas psiholoģiskas problēmas atrisina :)
Re: Jautājums kādam ar medicīnu saistītam cilvēkam
11.06.2011 22:23
asinsspiediens 110/20 - nopietni?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 17?
Ziņa: