Ādas sēne

Aizsāka Rowan 

Ādas sēne
30.05.2011 19:21
Labdien! Ilgstoši nav izdevies atbrīvoties no ādas sēnītes, nu un mans mērs ir pilns. Jo...pirms gadiem 30 aktīvi sportojot bija pilnīgi tādi paši simptomi un ārsta uzstādīta diagnoze Pērnavas ielas dispanserā, tikai starpība tāda, ka dermatologs apskatīja, turpat kabinetā nosmērēja ar brūnu šķīdumu, un plankums apmēram diennakts laikā pats no ādas nolobījās un pazuda pavisam. Tagad jau gadi 5, VC4 skaistuma klīnikā taisīja skaistas analīzes, spīdināja kabinetā zilganu gaismu,pētīja un analizēja, vizītes aiz vizītēm, terbisili, nizorāli...un naudā baisi rēķināt, rezultāts īslaicīgs. Aizgāju uz Pērnavas ielas, nu jau tagad aģentūru, cerībā sastapt vēl kādu speciālistu, kurš ārstē, nevis veicina patēriņu preparātiem, kuri nav spējīgi iznīcināt to zarazu. Stingrs režīms 3 mēneši, nekādu cukuru, veļa visa jāgludina mitra, zobiem jābūt ideālā kārtībā, jo sēne ķer ļaužus ar vāju imunitāti, tā lūk, rezultāts bija kamēr smērēju terbisil...Nu cienījamie ārsti, kas tas bija par preparātu ar ko nosmērēja ādu, jods?..kālija permanganāts?..vai kas cits...lūdzu palīdziet...nav jau vairs ne spēka ne naudas cīnieties, bet izskatīties tomēr gribas kā veselam cilvēkam.
Re: Ādas sēne
31.05.2011 10:38
Tas preperāts saucas jaunība. Arī stipra imunitate un minimālais stress.
Kāds ir vecums,augums un svars.?
Cieņā.
Re: Ādas sēne
31.05.2011 11:31
43,162,60
Re: Ādas sēne
31.05.2011 16:57
Izslēgt stresu.Pabūt laukos vismaz 1-2 nedēļās.Pastaigāt pa rasu.Noregulēt zarnu trakta darbību. Nelietot kolas,ēdienus ar konservantiem.Pārbaudīt vai dzīves vietā nav pelējuma sēne. Gulēt 7-8 stundas klusu , drošu miegu tumšā istabā.Nenēsāt ciešus apavus,nospiedošas zeķes. Aizbraukt uz Melno jūru. Soči vai Turcija.
Ādai vajadzētu dot atpūtu no visām tām indēm.Acīm redzot,vecais dermatologs nosmerēja to vietu ar stiprāku joda šķīdumu, kam bija klāt vēl nedaudz kolodija šķīduma. Jaunie ārsti to laikam nelieto.
Lai veiksme.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.05.2011 16:58 by Mazdakteris1.
Re: Ādas sēne
31.05.2011 22:11
Pateicos par ieteikumiem!
Re: Ādas sēne
04.08.2012 23:26
Dalos ar labām ziņām!
Pēc ilgiem meklējumiem esmu atradusi līdzekli kā veiksmīgi tikt vaļā no ādas sēnītes. Visparastākā dzeramā soda uz švammes un noberšanās dušā. Man ar trīs reizēm pietika,pazuda visi tumšie,pēc pāris nedēļām arī gaišie plankumi.
Būšu priecīga, ja kādam šis noderēs!
Re: Ādas sēne
05.08.2012 18:22
Savulaik ir mēģināts gan jods gan soda. Abi darbojas bet ar mainīgiem rezultātiem...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ādas sēne
05.08.2012 21:27
Noskatījos REN TV dokumentālo seriālu, to var dabūt šeit ja kāds vēlas noskatīties: http://kinozal.tv/details.php?id=979792
kurā Itāļu ārsts Tullo Simončini stāsta kā izārstējis ar plaušu vēzi slimu cilvēku pielietojot nātrija bikarbonātu.
Un arī šeit: http://www.daktersene.lv/lv/biblioteeka-51321/open-news:44403

Būsim veseli!
Re: Ādas sēne
10.08.2012 13:08
Šobrīd es piekto dienu veicu atkartotu sodas izmantošanas testu iedvesmojoties no Rowan un rezultāts ir ļoti pozitīvs. Iepriekš es biju mēģinājis vienreizēji smērēt sodu. Arī kopā ar sāli un atstāt to ilgāk uz ādas bet tas nedeva gaidīto razultātu jo kaut gan soda sēni nokauj, tā (it īpaši kopā ar sāli efektivitātes paaugstināšanai) stipri kairina un iekaisina ādu. Tagad es sodu lietoju vairāk kā mazgāšanas līdzekli. Ziepju un šampūna vietā ur rezultāts ir lielisks. Efekts protams parādās lēnāk kā koncentrāta turēšana uz ādas toties to var lietot ilgstoši un āda nomierinas.

Tātad, seju mazgāju ar sodu katru dienu, matus (kopā ar seju) 2 reiz nedēļā. Pagaidām tā. Sejai iztērēju nepilnu tējkaroti sodas. Visai galvai apmēram divas. Ieberu sodu saujā, uzpilinu nedaudz ūdeni, "saziepēju" plaukstas, pēc tam seju. Pēc tam noskaloju un nosusinu. Kādas ir nianses? Soda ir abrazīva un ar izteiktu pīlinga efektu. Tāpēc maigās vietas stipri berzēt nevajag. Vietās kur āda lobās nedaudz viņu nokasu bet sākumā varbūt to nevajag lai pārāk neiekaist. Mazgāšanas laikā un pēc tam āda vietām nedaudz sūrst. Bet es neko uz viņas nesmērēju. Pēc brīža pāriet. Matos tāpat iesmērēju sodas putriņu un mazgāju it kā būtu ziepēti. Sodas ietekmē atdalās ādas virskārta un sājūta ir diezgan "ziepaina". Matus mazgāju bļodā un skaloju tajā pašā ūdeni! Pēc mazgāšanas mati ir mīksti un pūkaini. Cik labi veidojami, nezinu jo dominējošā frizūra man ir "Purva ķēms" :)

Rezumējums: Tas ir tik pat labi vai nedaudz labāk un galvenais ātrāk kā ar Ketokonazola šampūnu. Tas ir krietni labāk kā ar Ketokonazola ziedi. Tas ir daudz lētāk kā ar iepriekšminētajiem. Par labāko sodu atzīta "Valdo" jo tā satur mazāk sāli.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Sgbaltīte
Re: Ādas sēne
10.08.2012 17:25
Arī nesen ārstēju ādas sēnīti. Sākumā smērēju kaut kādu spirta šķīdumu 2 nedēļas 2 reizes dienā, tad 2 nedēļas kaut kādu smēri. Katru dienu mainīju apģērbu. Palīdzēja. Baltie plankumi gan pazuda tikai tad, kad nosauļojos.
Bet gribēju padalīties arī ar to, ka, runājot ar ādas ārsti, uzzināju, ka ne katru dienu mums vajag pilnībā mazgāties (vasarā es vispār to darīju divas reizes dienā), pietiek tikai ar noteiktu vietu apmazgāšanu. Turklāt nedrīkst nekādas Palmolive, Nivea utml. dušas želejas. Vislabāk esot dušas līdzeklis bez smaržvielām. Tādu arī nopirku Biotēkā. Esmu apmierināta.

Lai veicas ārstēšanā!
Re: Ādas sēne
10.08.2012 18:14
Njā, vēlu uzzināji un šķiet, ka vēl ne līdz galam saprati, ka visa tā lielā mazgāšanās ir biznesa plāns. Gan tiem kas piegādā ūdeni un mazgāšanās rīkus, gan tiem kas piegādā speciālas dušas želejas (lai no lielās mazgāšanās nesabojātos āda), gan tiem kās pēc tam ārstē ādu (jo agrāk vai vēlāk viņa tāpat ir sabojāta).

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ādas sēne
12.08.2012 12:52
Šodien vēlreiz mazgāju galu un seju ar sodu. Tā tad būs trešā galvas mazgāšana šonedēļ. Bet vakar es noslinkoju un vispār neko nedariju. Āda izskatās ļoti labi. Dažās vietās nolobas pa kādai mazai ādas plēksnītei. Sūrstēšana mazgāšanas laikā un pēc tās praktiski pilnīgi ir pazudusi. Paldies Rowan par labu ierosinājumu. Labprāt dzirdētu atsauksmes no vēl kāda kas to ir pamēģinājis.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ādas sēne
16.09.2014 10:32
Man ari adu noklajushi bruni pleki, sakas tas 2 gadus atpakal ar 2/3 maziem plekisiem uz kreisas rokas locitavas, mazliet uz pleca pusi, juutos loti labi nekas netrauce tikai citreiz ieniezas biski, domaaju paaries bet nee, arvien lielaki un vairak, nu jau pa visu muguru ari uz krutim un vederu un zem vedera, atrodos francija bet seit nav soda noperkama, jamekle kads lidzvertigs produkts, vai jagaida 2 ned kad busu LV.
palsies rowan, sgbaltit, mazdakter :) eju meeginaat
Re: Ādas sēne
16.09.2014 15:15
Uz brūniem plankumiem soda varētu nekādu iespaidu neatstāt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ādas sēne
22.12.2016 02:52
Paldies jums visiem. Biju pie ārsta, sapirku zāles gandrīz uz 100 eiro... darīju kā teica.. rezultāts- minemāls.

Tagat meiģināšu ieteikumus ko redzu šeit.
Re: Ādas sēne
23.12.2016 00:30
Dod ziņu par rezultātiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 14?
Ziņa: