Izaicinājums ārstiem kļūt par virsniekiem!

Aizsāka informācija ārstiem! 

Līdz šā gada 31.jūlijam ārstiem ir iespēja pieteikties studijām virsnieka-speciālista kursā Nacionālajā aizsardzības akadēmijā.

Vairāk lasiet Nacionālo bruņoto spēku interneta vietnē: http://www.mil.lv/lv/Aktualitates/Preses_pazinojumi/2011/06/20-01.aspx

Lai lustīgi un skanīgi Līgo svētki!
Re: Izaicinājums ārstiem kļūt par virsniekiem!
23.06.2011 01:13
Šitāda veida topiks taču vienreiz jau bija!
Re: Izaicinājums ārstiem kļūt par virsniekiem!
23.06.2011 02:10
tapēc ka neviens neiet :D
Re: Izaicinājums ārstiem kļūt par virsniekiem!
24.06.2011 14:26
Kurš pēc gandrīz 10 gadu mācībām būs ar mieru seržantu ņirgām un veselību traumējošu kursu izziešanai.Naivums lai neteiktu vairāk.Armijas ārstu deficīts ir savulaik admirāļa iniciatīva, izņirgāties par armijas inteliģenci- medmāsām, ārstu asistentiem( feldšeriem) un ārstiem. Dzīve pierādīs viņa kļūdu.Tā mans paziņa, kas šajā jomā nostrādāja 10 gadus.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.07.2011 17:27 by Mazdakteris1.
Re: Izaicinājums ārstiem kļūt par virsniekiem!
25.06.2011 06:56
Algu saraksts.
Reali valsts iestades ienirdz jau kops 90o beigam.
Par to, ka nav naudas mediki dzird no 1998.g un netrukst slimnicu un iestazu , kur visus sos gadus/ ieskaitot treknos/ pieredzejusu mediku algas bija zemakas ka soferim un santehnikim turpat. Remonti un ta talak.
Ta, ka naudinas bija un ir aldzinam. Tikai vinas nevajag dot medikiem. Vinas noder modernizacijai un remontiem.

Zinu slimnicu, kur soferis uz rokas sanema tikpat , cik arsts doktorants ar 25 gadu stazu. Kur vel par citiem runajot.

Gan pirms krizes, gan treknos gados un sodien privatas iestades, ari ne profesijas joma var nopelnit tikpat uz rokas, cik valsts iestades uz papira. Vislielakais pluss- nav jadreb par kartejo taupibas rezimu un MK rikojumu.
Piekritu tercel. Aizdomajos, ja man butu vel tie gadi, kapec ne. Cilvekiem ar vajiem nerviem, diez vai si programma paredzeta.
Protams ir gan minusi, gan plusi. Tie nu katram personigi jaapsver. ir pazistams arsts, kas strada brunotajos spekos, neko sliktu nesmu dzirdejis un vairak ir ta laba, ari pargaja no sistemas. Normalas darba stundas vismaz un laiks citam ar kam paliek, attieksme ari cilveciska un kopigos pasakumos sim ik pa laikam ir kads militarais kolegis - ari ar loti pozitivu attieksmi. Ticu vinam, ka ta ari ir.
Starp citu, ir informācija, ka mācību laiks krietni saīsināts!!!!!!!!!! To visu pastāstīs, kad piezvanīsiet uz norādītjiem tel.numuriem....lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 8?
Ziņa: