Zidainis 10 menesi un atvemj partiku!esmu izmisuma!

Aizsāka meetrinja112 

Zidainis 10 menesi un atvemj partiku!esmu izmisuma!
23.06.2011 22:08
Ladien!
Ir tada lieta, ka man meitina 10 menesi veca.Dodam est gan pieninu, gan dazrenus, gan putras . Edienreize ed ed, lidz bridim , tad sak vemt . citreiz paed un izvemjas pec stundinas . citreiz nevemj vispar. Prasiju savam arstam vina saka ,ka normali,bet nezinu cik normali var but, ja berns atvemjas tik biezi ?citos forumos esmu lasijusi par kaut kadu kunga varstuli kas nenosledzas. Nesaprotu vairs, kas manam bernam kais, katra edienreize man ir ka milzu stress. Ko mums darit vai nedarit ??

Ar cienu,Mara(meetrinja112).
Re: Zidainis 10 menesi un atvemj partiku!esmu izmisuma!
24.06.2011 10:07
vai daudz iznāk ārā? zīdainis atgrūž kādu tējkaroti ēdiena, kas notek pa zodiņu - tas ir ok; ja tiešām vemj, vairāk un stiprāk, tad, iespējams, vajag uzklausīt vēl kāda pediatra viedokli.
Re: Zidainis 10 menesi un atvemj partiku!esmu izmisuma!
25.06.2011 11:10
Kāds bija bērna dzimšanas svars un kāds 10 mēnešu vecumā?
Atgrūšana vai atvemšana? Citas veselības problēmas? Klepus? Kad problēma parādījās? Cik reizes dienā atvemj un cik lielu apjomu? Vai tā laika gaitā pastiprinās vai uzlabojas?
Ja ir atgrūšana un, ja svarā pieņemas labi, tad varbūt ēdienreizes apjoms ir par lielu. Un nevajag dot uzdzert pēc ēdienreizes. Padzerties dot pa nelieliem daudzumiem starp ēdienreizēm. Dzeramo pienu var iebiezināt ar rīsu tumi vai dot speciālos antirefluksa maisījumus, kas ir biezāki.
Ja ir atvemšana ( katru reizi - pusstundu vai stundu pēc ēšanas, lielā apjomā, ar kuņģa sulas piejaukumu) un bērns slikti ņemas svarā, tad jādodas konsultēties pie bērnu ķirurga.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 23?
Ziņa: