sasists deguns

Aizsāka Markella 

sasists deguns
25.06.2011 03:25
Sveiki! Bija tada situacija es aizsnaudos un mans delinjsh sedeja man blakus, vinjsh gribeja apgulties un ta ka gulas strauji atpakalj ar savu galvu trapija man pa degunu. Asins neteceja, bet saka liit asaras no sapem, pec kada laicinja maniiju, ka uz deguna-kur tads ka neliels kaula uzkalninjsh ir zilums un zem labas acs, ieksheja sturiiti bija zilums un ir tads ka deguna labas puses pietukums-elpot ir nedaudz briizhiem pagruti, jo meginaju it ka ieshnjaukt gaisu uz iegshu, sajuta it ka laba nas butu aizsista ar iesnam-kaut gan deguns ir tiirs. Piebildishu, ka pec sitiena saka sapet galva-sapes pargaja tikai vakara, un no rita atsakas-sapeja kreisas puses deninjsh-miera stavokli ta ka duura, bet pieliecot galvu uz leju sapes atdeva zem pakausha labaja un kreisaja puse-nezinu vai tas ir saistits ar deguna traumu. Veletos uzzinat, tas ir vnk sasitums, kas paries, vai ir kut kas tur izbiidits? (Liku uz nakti Vishnjevska ziedi, bet nelidzeja-varbut nemaz arii nedriiksteja likt)
Oto
Re: sasists deguns
26.06.2011 01:52
Tak dodies pie aarsta, ja nu gadiijumaa lauzts vai arī ir asins recekļi.
Markella
Re: sasists deguns
26.06.2011 11:28
Vakar biju pie arsta ir ieplaisajis skrimslis-parieshot pats, bet nosutiija pie LORa, pec nedeljas varu aiziet pasmeres kaut kadu gelu.
janisz????
Re: sasists deguns
04.05.2018 23:31
varda sakot , sakavos , dabuuj pa taafel , precizak pa degunu , bija asinosana 2 dienas teceja uz kallu splavu ara 3aja diena beidzas bet ir spiediena sajuta deguna augškaula nezinu varbut tur kads pusums? vai sasists? sadzis? paries? gaidu atbildi paldies ieprieks !
Re: sasists deguns
05.05.2018 16:50
Vajadzēja tūlīt iet pie traumatologa. Tad ārstē gandrīz par velti. Tagad par visu būs jāmaksā. Vai pat jālauž deguna kauls. Jo tas(lūzums) var traucēt elpot pie slodzēm.
Lai veiksme.
janisz????
Re: sasists deguns
05.05.2018 18:00
skaidrs???? man nav ģimene kas palidzes saja lieta un viniem tiri vienalga parto , ko es varetu darit ta spiediena sajutas mazinasanai? aukstu likt vai kautko?itka ta sajuta nav traka bet man ir VD un liekas tulit nomirsu ...
Re: sasists deguns
06.05.2018 14:41
Sasistus degunus ārstē LORi un sejas-žokļu ķirurgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 24?
Ziņa: