Vassaras laika saap kauli un galva un temperatura 38.2 iedzeru zales nokritas uz 37.3

Aizsāka Martins21 

Vassaras laika sap visi kauli un galva un temperatura 38.2 iedzeru zales nokritas uz 37.3 , bet man nav ne klepus ne sauss kakls , ar ko vassaras laika var saslimt un par kadu slimibu var liecinat sadi simptomi?
Mans paziņa nupat ar gripu klasisko nogūlās.
Jāpastāsta par sevi ko vairāk bez ķermeņa t*. Jo zīlēt kafijas biezumos nemāk pat ārsti ar savu 7-10 gadu medicīnisko izglītību. Jāzin,vecums, dzimums, augums,svars. Cik ir pulss? Kāda ir apetīte?. Vai nav šķidra vēdera izeja?. Vai nav acu sklēru dzelte? Vai nav smaguma sajūta labajā paribē? .Ar ko slimo paziņas darbā? Vai nav bijis kontakts ar kādu slimnieku? Ceļojums?
Vai ir aplikta mēle? Ja aplikta, tad cik daudz un kādā krāsā.. Kā ir ar apetīti? Vai nav uz ķermeņa kādi izsitum? .Vai nav palielināti limfmezgli zemžokļu rajonā un citās vietās?
Tāpēc, lai nenogulētu ko vairāk ir jāiet pie ģimenes ārsta vai uz Latvijas infektoloģijas centru.Pie ārsta iet marles maskā .Labāk pakonsultēties, ko darīt lai neinficētu citus.
Ceru, ka vis jau ir noskaidrojies.Veiksmi.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.07.2011 09:54 by Mazdakteris1.
Man arī ir tas pats kas šīs tēmas izveidotājam..
Paaugstināta temperatūra, sāp galva, vakar ļoti stipri sāka sāpēt vēders, bet vēders kādas 30 sekundes sāpēja un tad 10 minūtes nesāpēja... Vēdera izeja ūdeņaina un gļotaina... Ar apetīti švaki, vakar gandrīz vispār neēdu un šorīt no rīta vienu grauzdētu maizīti..
dzeru smectu... pa nakti itkā palika labāk, bet izeja nemainās...
16, vīrietis, 180, 75kg...
Tad jau būs gripa LV teritorijā izplatījusies.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.07.2011 12:22 by jamm.
Ja problēmas ar vēdera izeju,tad var būt vairākas lietas. Salmenelloze vai tā saucamā 'vēdera'' gripa. Pie KZT disfunkcijas(caurejas) izdzeram smalki sakošļātas 8-10 aktīvās ogles tabletes ar pusglāzi ūdens vismaz. Tējas- sausiņu diēta vismaz 12 stundas.Nēst neko no piena produktiem 3 dienas. Daudz tējas.Savārīta īstā tēja satur tanīnu,kas pebremzē caureju. Kumelīšu tēja 2vas paciņas uz krūzi ari dezinficē vēderu.Infektologa konsultācija būtu vajadzīga noteikti. Viņš izlems vai ir vajadzīgas antibiotikas vai nē! Dos slimības lapu. Palīdzēs izvairīties no komplikācijām.
Paaugstināta ķermeņa t* ir organisma aizsargreakcija uz infekciju. To nevajadzētu sevišķi censties pazemināt , ja esi līdz šim bijis vesels.
Lai veiksme.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.07.2011 09:59 by Mazdakteris1.
es temp dzenu nost tad ja ir nu tur jau principā 39
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 9?
Ziņa: