Kas man lēcies?!

Aizsāka dayss 

Kas man lēcies?!
08.08.2011 14:13
Vakar vakarā pēkšņi - bez jebkādām iepriekšējām pazīmēm uzlēca 38.7C. Vairāk pilnīgi nekas. Ne kakls, ne iesnas, nekas nesāp, nekas nav iekaisis Iedzēru Ibumetīnu, aizgāju gulēt, naktī pamodos no riktīga drudža, visa nekontrolējami trīcu, zobi klab, tipa baigi auksti, a pašai atkal 38.5C. Atkal Ibumetīns. No rīta viss normāli, tad lēnām sāk celties, tad atkal drudzis un tagad atkal 38.2C. Vairāk pilnīgi nekas.

Zinu, zinu, jāiet pie ārsta, bet nu ir tādi apstākļi, ka netieku un pie manis arī netiek. Kas tā par figņu? Sakiet, ka vīruss, ka man daudz jādzer, jāēd C vitamīns un jāgaida, kad pāries.
Re: Kas man lēcies?!
08.08.2011 16:43
Iemesli var būt daudz! Ir vajadzīga ģimenes ārsta vai infekcionista konsultācija. . Jānoskaidro iemsls. Tur var būt encefalīts,Laimas slim'ba,vīrusa slim'ba.Hepatīts,reimatisms. Slimība var izplatīties gaisa-pilienu veidā.Varbūt KZT infekcija.Var būt komplikācijas uz novājinātas imunitātes fona.Tu vari apdraudēt citus.Nedrīkst gaidīt.Latvija nav tuksnesis. Ir taksometri,autobusi,ātrās palīdzības punkti, infekcijas slimnīcas nodaļas.Jādomā ne tikai par sevi bet arī par apkārtējiem!
Lai saprāts un vesel'ba!
Re: Kas man lēcies?!
08.08.2011 19:37
Man bija līdzīgi, bet ar intervāliem ~nedēļa. Pēc laika jau pa dienām. Analīzes staigāju utt. Beigās joka pēc aisūtīja nofočēt plaušas, a tur kārtīgs bronhīts. Bez trokšņiem un bez izteikta klepus.

Kolēģim bija trakāk... arī sāka lēkāt temp šad un tad. Tad pārstāja, bet parādījās dīvains klepus, pats uz savu galvu 6dienā slimnīcā rentgenu uztaisīja un palika slimnīcā - abpusējs plaušu karsonis, lai gan it kā jutās lieliski.

Mūsdienās (bet varbūt tā bija arī agrāk - nezinu) visādas slimības uzrodas klusi un nemanāmi...

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Kas man lēcies?!
08.08.2011 21:33
Man laikam de ja vu, šo jau kaut kur lasīju ;) daudz dzer, C vit, un gaidi kad kas parādīsies - iesnas, klepus, izsitumi utt. (Varbūt saule iekodusi?).
Labāk pajautā Novaly tēmā - būs vairāk jēgas
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 13?
Ziņa: