Iespejamaas Vairogdziedzera slimības?

Aizsāka JurisZ 

Sveiki, taatad esmu 20 gadus vecs viirietis, un man ir aizdomas par vairogdziedzera darbiibas trauceejumiem.

Taatad viss sākās pirms kādiem gadiem 5iem ,kad bija speeciigas galvas sapes pieres daivaa, tika izbraukaati daudzi aarsti ,datortomografijas u.t.t. nekas netika atrasts- rezultaataa tika mests miers un saaku sadziivot ar shim saapeem, bija nosliece uz aptaukoshanos. Sakot nodarboties ar sportu itkaa galvas saapes pazuda (iespejams tika pierasts) un protams kjermenja tauku limenis ari samazinaajaas ,pateicoties badoshanaam un tamlidziigaam muljkjibaam.
Pirms gadiem 2iem uz kaajas(ciskas) aadas uzmetaas zviinjains plekjis un no taa izkrita apmatojums. Dermatologs pazinjoja ka taa ir kakjeede un izrakstiija smeeri - peec meenesha smeereeshanas nekas neizmainiijaas.
Saaku nodarboties nopietni ar svara zali, kontrolet uznjemtaas partikas uzturvienibas - 2g/kg olbaltumvielas, 3.5g/kg ogļhidrāti, 0.5g/kg nepiesātinātās taukskābes + saaku lietot sporta multivitamiinus, plekjis no kaajas pazuda. Kaadu divus gadus esmu trenejies peec smaga rezziima - katru otro dienu 1.5h svaru treninji, rezultaati nekadi ipashie netika sasniegti.
Peedeejaa laikaa noveroju, ljoti pastiprinatu sviishanu bez fiziskas slodzes, ljoti biezzu urineeshanu, biezzi esmu parguris, peedeja laika ir ljoti smagas depresijas - pilnigi nekam neredzu jegu,esmu viegli nokaitinams, zems libido, probleemas ar miegu, siltuma nepaneshana. Pirms dazzaam dienaam ,bez jebkaada iemesla pamostoties 5h garumaa bija 39 graadu temperatuura, kas pargaaja pec ledus kompreses uz galvas un saldeetu ogu eeshans - gandriiz momentaa.

Tad nu gribeeju jautaat vai shaadas paziimes var but raksturigas vairogdziedzera problemaam?

+No kakla ik pa laikam uz augshu varu atriit tadus dzeltenbaltus kunkulishus, kas smird ar diezgan specifisku smarzzu (ilgaa laika perioda kopsh esmu taadus atrijis - gadi 4 vismaz, viemer ir smirdejushis vienadi)
Re: Iespejamaas Vairogdziedzera slimības?
23.08.2011 11:45
Tas beidzamais liecina par tonsilītu, tie dzeltenie kunkulīši, hronisks kakla iekaisums un cēlonis visbiežāk tam ir organisma piesārņojums.
Pie visām šīm kaitēm nevar būt vainīgs vairogdziedzeris, bet ir kaites, kas var to ietekmēt, un radīt tā traucējumus.
Pieļauju, ka kaut kas organismā ir izgājis no līdzsvara, varbūt treniņi par smagu, varbūt uzturs nepareizs. Bet varbūt vispār jāpārdomā, ko dari un ko īsti gribi darīt.
Kā ar muguru?
Un iekaisušas mandeles ir jāārstē. Ielaižot var beigties ar sirds vārstuļu problēmām(autoimūnā saslimšana).
Tie kunkulīši nav nekas īpašs manuprāt. Man arī viņi pa retam uzraujas klepojot. Baigi smirdigie un atgadina olas baltumu. Taka tas nevarētu būt saistīts.
"biezzi esmu parguris, peedeja laika ir ljoti smagas depresijas - pilnigi nekam neredzu jegu,esmu viegli nokaitinams, zems libido, probleemas ar miegu"- šie ir ļoti tipiski pārtrenēšanās simptomi. Kādas 2ned pamēģini neiet uz zāli, guli 8h un ēd kārtīgi, vitamīni. Ļauj lai organisms atjaunojas un pa to laiku obligāti izvairies no stresiem. Uz to laiku pacel ogļhidrātus vairāk un vrb arī taukvielas.
Nopietnam progresam zālē 2g olbatumvielas uz kg bieži vien ir par maz. Un katru otro dienu pa 1,5h arī ir par daudz, viegli var noķert pārtrenēšanos. Tādas lietas kā pastiprināta svīšana parādījusies šajā vecumā var arī būt normāli, jo organisms vēl turpina mainīties. Pārējās lietas var arī nebūt saistāmas savā starpā kā ēde un galvassāpes.
Tas viss tā no sporta viedokļa. Ja atpūta nenāk par labu, tad jādodas pie sertificēta speciālista.
halfway Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tie kunkulīši nav nekas īpašs manuprāt. Man
> arī viņi pa retam uzraujas klepojot.

Reizēm ja tas ir pāris reizes gadā tad tas ir normāli, jo mandeles ir pirmā barjera pret baciļiem un nedaudz strutas ir ok, tā teikt atvaira negaidītu uzbrukumu.
Bet ja mandeles ir hroniski iekausušas bezmaz nepārtraukti un no mutes nes pa gabalu tas nu gan vairs nav tikai nekas, tad vai nu jāārstē vai jārauj mandeles nafig ārā. Ielaižot kā jau teicu var beigties ar sirds vārstuļu problēmām un sirds operācija nav nekas tād ikdienišķs un bez sekām. Kāpēc problēmas sirds vārstuļiem? Tāpēc, ka iekaisuši mandeļu audi pēc uzbūves ir līdzīgi sirds vārstuļu audiem un imūnsistēmai cīnoties pret iekaisumu var sajukt ar vārstuļiem un pabojāt paša audus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 15?
Ziņa: