ekzema galva

Aizsāka nezinja09 

ekzema galva
16.09.2011 13:02
Sveiki.man ir sausmiga ekzema.biju pie adas dr lika mazgat ar bioderma.sakuma bija ok.bet kad beidzas nebija naudinas ko jaunu nopirkt jo maksa 10 ls un tgd ir ta ka visa galva vienas vatis.reali mati krit ara.nezinu ko darit.
Re: ekzema galva
20.09.2011 01:25
un ko ārsts saka?
nav aizdomas uz seboreju?
http://www.neslimo.lv/pme/?name=seboreja

meitai kaut kas stipri līdzīgs Tevis aprakstītajam. Ir aizdomas gan uz seboreju, gan psoriāzi.
Obligāti jāuztaisa asins analīzes: Bilirubīns - kopējais, ALAT, ASAT, Tireotropais hormons u.c.

Saku, jo tagad pati tam eju cauri ar meitu.

Pie kāda dermatologa ej?
soul_babe
Re: ekzema galva
20.09.2011 20:59
Mani ik pa laikam arī moka galvas ādas problēmas, nav seboreja, nav nekāda sēne, bet kaut kādi periodi, kad mokos. Saasinās rudeņos un pavasaros, es to norakstu uz kuņģa problēmām, jo tas man mūžīgi nāk komplektā. Tā kā man ir gremošanas problēmas, tas ir, alerģijas, kuru dēļ moka dermatīti, ja neizvairos, tad kaut kā esmu savilkusi šādas paralēles. Arī esmu lietojusi Biodermu, kaut kādus darvas šampūnus ari, taču man nepalīdzēja. Es beigās nopirku dzintara eļļu matiem, pirms katrs mazgāšanas reizes ziedu galvā un turēju, aptinot ar dvieli, vismaz pusstundu. Ja godīgi, šis ir labākais paņēmiens, kas man ādu nomierina uz ilgu laiku. Pirms nedēļas tieši izgāju kursu, jo āda mokās, mati arī krīt.
Varbūt pamēģini eļļu, labi jau gan būtu pakonsultēties ar dermatologu, vai Tavā gadījumā drīkst... Tas, ka viņa ir matu augšanai vai kam, štrunts, bet tur sastāvā visādas foršas dabas vielas, kas ādai labu dara. Neesmu novērojusi, ka man kas baigi augtu, toties ādai ļoti patīk. Mēģini izvairīties arī no pikantiem, sāļiem ēdieniem, tas arī nav labi visādām ekzēmām, drošībai saldumus arī izslēdz uz laiku, un nekādā gadījumā gāzētas limonādes. Ja to visu nelieto, tad labi, ja lieto, pamēģini uz laiku vismaz pārtraukt.
Re: ekzema galva
23.09.2011 14:08
Nu paldies.es jau domaju ka paliksu bez matiem.biju pie dermataloga un teica to biodermu.un teica ka ar to jasamierinas uz visu dzivi.nu ja ar kungiti ar man ta nevisai
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 4?
Ziņa: