Sāp kakls mājā nekā nav?

Aizsāka enfuego 

Sāp kakls mājā nekā nav?
21.09.2011 22:18
Kā lai remdina kakla sāpes ja mājās nekā nav. Sāls ūdens? Vārīts piens ar ķiploku? Vai fervex?
Re: Sāp kakls mājā nekā nav?
21.09.2011 22:23
"ja mājās nekā nav paņem lasi" haha :D
medus nav?
Re: Sāp kakls mājā nekā nav?
21.09.2011 22:27
Nu es googlā palasīju dzert liepziedu tēju, kakras biju salasījis un sažāvējis, tagad uzvārījīju un dzeru. Nē medus nav diemžēl.
Vijolīte:)
Re: Sāp kakls mājā nekā nav?
22.09.2011 00:19
Vispār ja sāp kakls, karstu nedrīkst dzert, jo tas kaklu kairina vēl vairāk. Siltu.
Re: Sāp kakls mājā nekā nav?
22.09.2011 00:26
Taa ir jaa, karstu dzert nedriikst. Un isiteniibaa runaa arii, ka medu nedriiskt, jo tas arii kairina kaklu. Galvenais ir DZERT - daudz un dikti! Mana LORe teica man, ka jaadzer ir vismaz 3L uudens uzrteiz tanii pashaa dienaa kad paraadaas siptomi. Tad var iztikt arii bez antibiotikaam. Un ja runaajam par to, ka maajaas nekaa nav, tad protams nedriikst nekaadu aukstumu sev virsuu laist (es domaaju tureet valjaa logus un taisiti caurveeju). Ja vaig, varu ieteikt savu LORi ;)
Re: Sāp kakls mājā nekā nav?
22.09.2011 11:42
enfuego! Principa pēc ,katreiz atgādini ,lūdzu par savu vecumu,augumu,svaru un dzimumu. Apmēram,ja ir kādi kompleksi. Tad tiešām ir vieglāk dot padomus. Tas turpmāk.
Kā jau ieteikts, jāskalo kakls ar maigiem šķidrumiem. Tas var būt sāls šķidrums,sodas šķidrums. Zilos graudiņus tagad neļauj. Bet viņš labi ""piededzināja"" kakla gļotādas un līdz ar to mazināja sāpes. Noņēma sliktu smaku. Viegli dezinficēja .To varētu aizstāt ar ozolu mizu novārījumu. Savārīta melnā tēja satur daudz tanīna , kas arī labi miecē (""piededzna"") gļotādu.Jāatceras, ka zilie graudiņi un tanīns var spēcīgi bojāt nieres un aknas! Šķidruma pakāpeniska lietošana veicina infekcijas radīto inžu izvadīšanu. Bet tā ir liela slodze organismam. Sirdij un nierēm.Vajadzīgs maksimāls miers. Liepziedu,kumelīšu tējas. Kalcija glukonāta tabletes.Sūkāt tabletes,konfektes ar mentolu,eikaliptu. Tomēr jākonsultējas ar ģimenes ārstu. Vajag maksimāli pareizi noteikt kakla sāpju iemeslu. Aseptisks iekaisums(ķimikālijas,indes,).? Vīrusa vai bakteriālā infekcija?
Lai veselība un prieks.
Re: Sāp kakls mājā nekā nav?
22.09.2011 13:39
a šodien nesāp kakls, neko vairs nesaprotu!

Vecums 25
Augums 177cm
Svars 64 kg (bet pamazām sāku atgūt svaru
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 23?
Ziņa: