Laima slimība

Aizsāka KristsT 

Laima slimība
24.09.2011 11:49
Sveiciens!
Gribēju palūgt konsultāciju par turpmāko rīcību, līdz izdodas tikt līdz ārstam, kas būs labi ja pēc dienām četrām.
Situācija - konstatēja laima slimību. Kādus trīs mēnešus pēc ērces piesūkšanās. Pazīmes - ērces koduma vietā eritrēma, pēc analīzēm Borrelia burgdorferi IgM 14.5 (Negatīvs, norm. < 18), Borrelia burgdorferi IgG 23.5 (Pozitīvs, norm. < 10).
Lietoju Doxycycline, no sākuma par trijām reizēm dienā, pēc tam pa divām reizēm dienā. Pēc 15 + 10 dienu lietošanas koduma vietā bija palicis tikai tāds mazs lilllīgs punktiņš. Tagad beidzās lietošanas kurss. Divu dienu laikā erces koduma vietā eritrēma no lillīgas formas ir atkal palikusi sarkanīga, kā arī ir sajūta, ka ir arī lielāka. Ko darīt? Lietot jau tagad Doxycycline vai gaidīt ārsta slēdzienu? Citas īpašas sūdzības ar veselības stāvokli nav.
Re: Laima slimība
24.09.2011 13:00
Man sarkanais pleķis pazuda nedēļu pēc antibiotiku lietošanas sākuma un neatgriezās. Pakonsultējies telefoniski infektoloģijas centrā.
Re: Laima slimība
24.09.2011 17:02
Uff, es ietu pie aarsta godiigi sakot. Jo Doxacikliins ir pirmaas izveeles medikamenti un dzer vinjus tieshaam max 3 ned. Ja nepaliek labaak - tad tur jaanjem jau citas a/b, tikai taas buus visticamaak daargaakas, jo Dox ir unreal leets, tapeec ka riktigii kaitiigs (iipashi gruutnieceem). Man praatinsh par iisu, lai iedomaatos kaadas citas a/b, jo vienmeer esmu uzskatiijusi, ka peec tetracikliinu a/b lietoshanas cilveeks praktiski ir sterils. Tapeec labaak shautu pie infektologa. A liidz tam laikam kameer tiksi, jo tagad kaa nekaa ir briivdienas - ieteiktu tikai daudz dzert un skalot toksiinus aaraa. Un nesauljot kosto vietu, kaa arii nesmeereet nekaadus parastos mitrinoshos kreemus tur virsuu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 4?
Ziņa: