Auss bungādiņa pulsē

Aizsāka Pacients 

Auss bungādiņa pulsē
13.11.2011 14:25
Sveicināti!
Jau kādu laiku (vismaz mēnesi) ik pa laikam (citreiz ik pa pāris dienām, citreiz divas dienas pēc kārtas) sajūtu sev kreisās auss bungādiņas pulsēšanu. Ļoti nepatīkama sajūta, pilnīgi gribas uzreiz aizspiest šo ausi, lai šī sajūta pārietu. Bet līdz ko ausi vairs neaizspiež, tā pulsēšana parādās. Tā, it kā spiediens visu laiku tur ausī lēkātu. It kā aizkrīt auss, atkrīt, aizkrīt, atkrīt u.t.t. Kas varētu būt par iemeslu šādai problēmai? Drīzumā pierakstīšos pie LORa.
Vecums - 19
Augums - 179
Svars - 68
Ar sportu nodarbojos regulāri, un jā - ausis arī tīru regulāri. Un ar vates kociņu, nevis adatu.
Re: Auss bungādiņa pulsē
13.11.2011 14:33
vot,,,man arii vakar sitaa bija ...tiesi gribeeju jautaat kas tas var but....bet man uz briidi taa puklseeja,bet sajuuta bij vnk pretiiga..fuj...
Re: Auss bungādiņa pulsē
13.11.2011 17:56
Jāiet pie ausu ārsta.Vai tūlīt pie ģimenes ārsta. Tas varētu būt vidusauss iekaisums.Vai varbūt sēra korķis, neskatoties uz tīrīšanu. Svara trūkums norāda uz vairākām lietām. Vāja muskulatūra, liels seksuālais uzbudinājums un slikta ēdināšana.Ja uz sejas un muguras ir jaunieša pinnes, tad droši var runāt par iekaisuma (infekcijas) faktoru vidusausī. Pie liela seksuālā libido (testosterons organismā),parasti ir pazemināta vispārējā imunitāte.
Ja nav bojāta bungādiņa, tad jau tagad var ausī iepilināt spirta ausu pilienus kurus dod aptieka bez receptes. Katrā gadījumā tas nekaitēs. Ja pilienus ausī sajutīsi, tad var domāt par iekaisumu. Ja nesajutīsi, tad tas var liecināt par sēra korķi. Tomēr , nevar izslēgt aus bungādiņas bojājumu. Tad pilināt nevajag bet ievadīt vates tamponiņu , kas samitrināts spirtā (auss pilienu).Vēl jāizslēdz kādu no kakla skriemeļu vai stapskriemeļu vainu kakla daļā.
Pilienus ausī uz 20- 30 minūtēm piesegt ar vates tamponiņu. Tad tamponiņu var ņemt arā. Ausis piesegt ejot uz ielas. Vai vismaz ausīs ielikt kaut nedaudz vates. Uz nakti vates tamponiņus neatstāt.
Lai veicas.Turpmāk pie ārsta iet tūlīt, kad ir problēmas.
Sveiki. Man ir tā ka sodien jau no 6rītā pulsē kreisā auss un nepāriet. Es pat nezinu ko lai dara. Pasmērēju ar kampareļļu cerībā ka palīdzēs. No rīa iedzēru Ibumetinu domaju ka arii kkautko lidzēs bet nekā. :(

Ko man darīt lai auss pariet pulsēt, sāk jau galva sāpēt.
Re: Auss bungādiņa pulsē
19.04.2012 10:53
Vecums,dzimums,svars auhums?Jāiet pie LOR .Var aiziet uz aptieku un paprasīt ausu pilienus.Bet tas neizslēdz ārsta apskati.
Veiksmi.



Edited 1 time(s). Last edit at 19.04.2012 10:54 by Mazdakteris1.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 19?
Ziņa: