niez āda naktī

Aizsāka kasos nakti 

kasos nakti
niez āda naktī
14.11.2011 12:23
Sveicināti zinošie forumieši!
Lūdzu palīdziet saprast, kas tas ir.
Pa dienu viss normāli, un arī aizmiegot nekas netraucē. Bet tad kādu laiku pēc iemigšanas pamostos un sāku kasīties, un tā visu nakti (tādā kā pusmiegā, pat neapjēdzot ka vajag kaut kā sev palīdzēt). Niez visur, bet vairāk vēders, roku iekšpuse, ceļgali, rajons apkārt tūplim, galvas matainās daļas āda . Uz rīta pusi, tad pāriet, un var kaut cik normāli iemigt.
Sieviete, 45 g., svars 50, augums 170. Guļu uz dīvāna, sintētiskos audumus ne apģērbā ne segās neizmantoju. Mazgājos un veļu mainu pēc nepieciešamības. Bet pēdējā laikā pastiprināti svīstu, ja saģērbjos par daudz, jo vispār esmu salīga. Agrāk nebija tāda svīšana. Ēdu visu, ko gribu. Medikamentus nelietoju. Nesmēķēju.
Re: niez āda naktī
14.11.2011 12:38
Varbūt saistīts ar menopauzi, vismaz svīšana.
kasos nakti
Re: niez āda naktī
14.11.2011 13:00
Pēdējie pētījumi liecina ka menopauze nav nekāda slimība, un arī nav nekādu 100 % noteiktu pazīmju vai simptomu. Ja ar menopauzi domātas MR, tad man ir.
kasos nakti
Re: niez āda naktī
14.11.2011 13:02
Ja ar menopauzi domātas MR, tad man tās vēl ir.
Re: niez āda naktī
14.11.2011 14:02
Svars ir satriecošs. Jāiet pie ģimenes ārsta, kas izlems jautājumu par attiecīgo speciālistu. Te varētu būt daudzi iemesli. Kašķis. Aknu darbības vai nieru darbības traucējumi. Tauku dziedzeru darbības traucējumi sakarā ar tauku rezervju trūkumu.
Vai visi faktori kopumā.
Lai uzvar saprāts
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 2?
Ziņa: