FURAMAGS

Aizsāka rettta 

rettta
FURAMAGS
19.11.2011 13:13
Vai kāda (kāds) profilaktiskos nolūkos ir lietojis FURAMAGU ilgstoši? Cik ilgi? Kādas blaknes?
Re: FURAMAGS
19.11.2011 13:41
Dzimums,vecusm,augums,svars.Furamag lietošanas iemesli?
Saudzēsim sevi un citus.Atbildei ir jēgas ja zinām iemeslus :)
Cieņā.
retta
Re: FURAMAGS
19.11.2011 14:15
Nu atklāti sakot- viss par sevi man ir skaidrs- cik nu skaidrs var būt. Veselības problēmu peripētijās nevēlos iedziļināties- jau līdz kaklam. Nu lietoju Furamagu jau gadu (sakarā ar recidivējošiem cistītiem, kurus savukārt ir izraisījis imunitātes nomākums, kuru savukārt ir izraisījusi Medrol lietošana, kurai savukārt par iemeslu ir Lupus utt) Man ir piedāvāts eksperimentālajā grupā lietot bioloģiskos medikamentus- jāsagaida. Jautājums tika uzstādīts tikai tādēļ, ka meklēju vēl kādu, kurš tik ilgi lieto šīs zāles. Pieredzes apmaiņai :) Nu kaut kā tā.
Re: FURAMAGS
19.11.2011 16:47
esmu lietojis 3 meeneshus,ja nedzer daudz,tad nekas slikts nav.a ko tik daudz zaales rij?
rettta
Re: FURAMAGS
19.11.2011 17:41
Ha... nu i pajautāji. Zini- nav ko ēst, tāpēc arī zāles dzeru- vismaz kaut kas vēderā :P
Re: FURAMAGS
19.11.2011 19:34
tev laba doma...a es domaaju-ko vakarinaas eest:)veel laikam kaada sauja tableshu bij...:)))
pingvins
Re: FURAMAGS
19.11.2011 20:34
Vispirms gan būtu jānoskaidro, kādas baktērijas izraisa iekaisumu, un tad uzsākt pretuzbrukumu. Furamagu lieto kursa veidā, ilgstoši lietojot, var panākt pretēju efektu, baktērijas vnk pierod, es neuzskaitu citas lietas, ko tas kā ķimikālija nodara organismam. Runājot par imunitāti- ir daudz tiešām nekaitīgu dabīgu līdzekļu, kas palīdz. Wobenzīms, ehinaceja, utt. Lai saprāts pār visu!
rettta
Re: FURAMAGS
20.11.2011 03:25
Redzi nefroloģijā bieži pielieto nitrofurānu konkrēti furamaga lietošanu pirms miega ilgstošai preventīvai terapijai, lai izsargātos no recidivējošām urīnceļu infekcijām un naktī urīnpūslī būtu antibakteriāla vide, lai nesāktu vairoties baktērijas un tā kā furamags šajās devās nerada nekādu nozīmīgu rmikrobu rezistenci un arī būtiski nebojā zarnu dabīgo mikrofloru, tad parasti izmanto tieši šo preparātu. Sevišķi šo izmanto bērnu nefroloģijā un uroloģijā, lai sagaidītu operācijas, kuru veikšana ir apgrūtināta dēļ bērna vecuma vai arī ilgstoši pēcoperāciju periodā. Ir cilvēki, kuri imunitāti stimulējošus līdzekļus kā Wobenzīms lietot nedrīkst, kaut vai tādēļ, ka lieto kortikosteroīdus- šie abi darbojās pretēji- kortikosteroīdi imunitāti nomāc, bet Wobenzīms stimulē- līdz ar to abu lietošana vienlaicīgi būtu absurda. Vēl jautājumi par šo? :)
Re: FURAMAGS
14.08.2012 15:34
retta - wobenzīms skaitās imūnstimulators??? Ehināceja, ženšeņš - skaidrs. Jautāju, jo pašai tāda diagnoze un vobenzīmu lietoju šad tad ar domu, ka t.i. imūnkorektors.
Re: FURAMAGS
23.02.2022 17:08
Cik ilgi jau lieto Medrol un cik mg? Man pilnīgi tas pats, tikai iemesls, kāpēc jālieto Medrol cits, bet pārējā ķēdīte identiska.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 11?
Ziņa: