veselibas parbaude !

Aizsāka edgarsd 

veselibas parbaude !
07.12.2011 12:38
Labdien
Stasts sekojos :
Dotaja bridi kacajos regulari un nodarbojos ar baksu lietoju daudz visadus ub, ik pa laikam man ir kadas veselibas problemas tpc velejos noskaidrot kur veretu riga parbaudit savu veselibas stavokli ( nierem, aknam ,asinim utt. ) kas man organisma ir par daudz un kas par maz !!! Iesakat kadu labu kliniku kur varetu visu to parbaudit !!!!! ?
Paldies jav ieprieks !
Praktiski pie sava ģimenes ārsta dabū norīkojumu pie attiecīgā speciālista un dodies.. Man bija situācija, ka likās, ka ar nierēm problēma, gāju uz Rušonu 15 ķengaragā MFD bez norīkojuma pie nefroloģes. Uztaisīja ultrasonogrāfiju, kas parādīja, viss kārtībā un paņēma analīzes.. - pazvanīju un arī viss ok bija.
Re: veselibas parbaude !
07.12.2011 15:53
ai, beidz melst, atkal MFD reklāma.
Re: veselibas parbaude !
07.12.2011 16:06
autoram

ja par savu naudu, tad tādu pārbaudi var veikt jebkurā klīnikā, atkarībā no maka biezuma.

sākot ar premium medical un beidzot ar jebkuru lielāku vai mazāku veselības centru.

vēl ir tāda lieta kā sporta ārsti.
Re: veselibas parbaude !
07.12.2011 16:06
cik izmaksaja bez norikojuma ?
Bez norīkojuma maksāja 20Ls. Kad zvanīju uz reģistratūru, tikt varēja pēc 5 dienām, tapēc braucu uz dullo ar domu ņems/neņems. Sanāca tikt iekšā normāli, mazliet pasēdēju rindā. Analīzes vajadzēja atvest no rīta nakamajā dienā. Pierakstījos uz atkārtotu vizīti, ja analīzes būs sliktas, bet nebija un nevajadzēja braukt vairāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 10?
Ziņa: