pēc žultsakmeņu operācijas

Aizsāka Lin 

Labdien! Gadu atpakaļ man izoperēja žultsakmeņus . Problēma ir tā ka man ir nenormāla vēdera izeja - absolūts ūdens. Neēdu gaļu - no tās vienkārši mirstu nost - slikta dūša, vēdergraizes un protams caureja. Bet arī no vienkāršas siermaizes , vai pat plikas sviestmaizes ir vēdergraizes un šķidra vēdera izeja. Daktera izrakstītais Mezim forte, Linex u.c. nelīdz.Saka , ka ar laiku nostabilizēsies - bet nu jau ir gads riņķī! Agrāk līdzēja Allohols (vai kā pareizi), bet tagad tāds vairs aptiekās nav un līdzīgs arī nav. Lūdzu , iesakiet kaut ko - zinu , ka citiem ne silts, ne auksts , jau pēc mēneša ēduši šašliku un stūķējuši hamburgerus - tas nav mans variants. Ir tā ka gandrīz nevaru neko ieēst, lai nebūtu ūdens.
Re: pēc žultsakmeņu operācijas
06.01.2012 17:11
Ieteica Kreon, bet vai palīdz visos gadījumos, to gan nezinu. ēdu visu, vienīgi skābi kāposti ne īpaši patīk-grauž drusku.
Re: pēc žultsakmeņu operācijas
06.01.2012 22:19
Mani visvairāk satrauc frāze, ka no gaļas paliek ĻOTI slikti. Es ļoti ieteiktu kobru norīt vai pat apsvērt magnētisko rezonansi. Bet tas tā.. Ja vēderizeja ir gaiša, tātad neizdalās žults, proti, ir vainu nobloķēti žultsceļi vai arī bojātas aknas (ļoti bojātas). Nepieciešams fēču analīze, varbūt kāda hroniska infekcija vai visbakterioze. Iespējams arī parazīti, par tiem liecinās paaugstināti asinsanalīzēs bazofīlie un eozinofīlie leikocīti. Bet jāsāk noteikti ar ģimenes ārstu, lai nozīmē izmeklējumus.
Re: pēc žultsakmeņu operācijas
08.01.2012 01:19
Madleena Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mani visvairāk satrauc frāze, ka no gaļas
> paliek ĻOTI slikti. Es ļoti ieteiktu kobru
> norīt vai pat apsvērt magnētisko rezonansi. Bet
> tas tā.. Ja vēderizeja ir gaiša, tātad
> neizdalās žults, proti, ir vainu nobloķēti
> žultsceļi vai arī bojātas aknas (ļoti
> bojātas). Nepieciešams fēču analīze, varbūt
> kāda hroniska infekcija vai visbakterioze.
> Iespējams arī parazīti, par tiem liecinās
> paaugstināti asinsanalīzēs bazofīlie un
> eozinofīlie leikocīti. Bet jāsāk noteikti ar
> ģimenes ārstu, lai nozīmē izmeklējumus---------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aloholu var dabūt caur Krievijas draugiem un speciālām aptiekām,iepriekš piesakot. Indiešu preperāts LIV-52 arī ir aknu stimuletājs. Bet pievienojos augstāk minētam . Jāizslēdz aknu problēmas,zarnu vēzis,diemžēl arī nav izslēgts.Jāizrunājas ar savu ģimenes ārstu.Aknu protektori eksistē.
Lai veiksme un Dieva mīlestība!



Edited 1 time(s). Last edit at 08.01.2012 01:20 by Mazdakteris1.
tur jau tā lieta , ka ģimenes ārsts neko nesaka - izčamda aknas un saka , ka viss o.k. Parazīti ir izslēgti - , jo to pirmo iedomājos un uztaisīju analīzes.Nav jau tā , ka ar to nevar dzīvot, bet traucē, ka pēc katras ēdienreizes jāskrien... Varu piebilst, ka jaunībā bija kuņģa čūla un 12 p z iekaisums, bet kuņģis nesāp, pēc ēšanas pirms skriešanas sagriežas vēders.Ģimenes ārsts vienīgi iesaka lietot lacto...(kautkādas zarnām), neēst gaļas produktus un sadzīvot. Vienkārši nesaprotu, jo pirms operācijas nekas tāds nebija, bet tagad nezinu ko lai ēdu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 24?
Ziņa: