psoriaze, ekzema???

Aizsāka agnesa 

psoriaze, ekzema???
15.09.2004 16:26
jau 4 gadu sarkani culaini pleki, lieli uz kajaam un rokaam.Nost neiet nekaa.jau viss ir izmeginaats.
Culas ir lielas, izdalaas skidrums, piepasmst un loti saap.



Edited 1 time(s). Last edit at 23.12.2012 11:52 by puce.
Re: psoriaza, ekzema???
15.09.2004 17:07
Ja esi bijusi pie dermatologa un nav iisti skaidrs kas tas ir - jaataisa aadas biopsija, diemzeel Latvijaa visi dermatologi to nedara.
biz
Re: psoriaza, ekzema???
15.09.2004 21:38
Vai drîkst vaicât, cik jums, Agnesa, ir gadu? Un vai darbs ir stâvoðs?
Neizklausâs pçc psoriâzes. Griezies VC 4 pie dermatologiem un tiks veikta arî biopsija diagnozes precizçðanai, ja nepiecieðams.
Dermatologs Zîgure.
Re: psoriaza, ekzema???
15.09.2004 21:46
Jus mokaties jau 4 gadus bet nebijat pie arsta? Ja ta tas ir tad jusu attieksme ir loti nenopietna. Diez vai mes jums varesim ar ko palidzet pa vadiem.

Minesu - jus neticiet tradicionalai medicinai, esiet gajusi pie dziedniekiem, vai uz dazadiem "veselibas" kanoriem kur jums citigi dara adatu terapiju, masazas, dod kremus u.t.t. Un jus citigi maksajiet lielas naudas.

Ja ta tas nav, uzreiz dzili un pazemigi atvainojos. )))

p.s.

Redzets daudz pacientu ar tadam vai lidzigam problemam kuri sakuma aizgaja pie gimenes arsta, tas sakumam ieteic kaut kadu terapiju, kura nelidz. Cilveks nolemj ka tradicionala medicina ir stulba un sak arsteties patstavigi. Galu gala nonak ar lielam komplikacijam pie kirurga, vai cita specialista kur so ielaisto slimibu megina arstet, vai pat glabt kajas, vai dzivibu. Ipasi aktuali tas ir pie varikozam venam.

gadi 53, darbs savs bizness.Tiesaam aizejot pie gimenes arsta pateica, blusas sakodusas, vairs negaja.VC 4 bijaam neko nevareja pateikt, bet tas bija pirmajaa gadaa.Tagad majaas un ar struteneem, celmallapaam.nekadi dziednieki pa tuvu netika laisti.iskataas vairaak pec rozes.vai ur iespeja dabuut arstu, specialistu majas vizitee?
Re: psoriaza, ekzema???
17.09.2004 12:40
Velu jums veiksmi. Jums ta bus vajadziga.

kada veiksme?! Dodiet padomus, arstus, ko dariit!
li
Re: psoriaza, ekzema???
17.09.2004 13:35
Kaimiòos ir onkulîts, kam ir lîdzîga problçma - diemþçl nav izdevies izârstçties.
Vecmammai arî pamst rokas, plîst un asiòo âda, rodas asins izplûdumi - it kâ varçtu bût pie vainas nieres (ârstu versija, bet nav apstirpinâta) un lielâs zâïu devas, kas saèakaºejuðas vielamiòu un imunitâti.

Nu ja dermatologs nelîdz - aizejiet pie imunologa (Stradiòos) - varbût ir problçmas ðajâ ziòâ un rodas íada skaidrîba kâ un ko ârstçt.
ineshuks
Re: psoriaza, ekzema???
17.09.2004 13:48
Ko noziimee jau viss ir izmeegjinaats? Dermatologs arii vai tikia celjmalllapas u.c.?
Re: psoriaza, ekzema???
18.09.2004 17:35
to ineshuks
Ja. Redzi standarta variants. Standarta Latvijas iedzivotaju stulbuma apliecinajums. Vards stulbums domats ta varda tiesa nozime. 4 gadus vina nodarbojas ar fig vinu zin ar ko, tagad kad problema ir akuta stadija izdoma ka tomer jau ko jadara.....

to agnesa

Paklau bet ja tas ir adas vezis? Kapec veiksmi? Tapec a tadiem ka jus ta ir loti nepieciesama. Jo acim redzot uz citu jus pat necerejat visus 4 gadus.

Aizejiet ludzu pie ta pasa gimenes arsta un dabujiet nosutijumu vai nu pie dermatologa, vai kada cita arsta (zem cita domaju onkologa, vai kirurga). Ja tas us nesuta naudas trukuma del, pateiciet ka apmaksasiet arsesanu patti. Kapec caur gimenes arstu - tapec ka tiesi vins veic jusu arstesanas kontroli (protams ja ta nav loti intimas slimibas). Vel tiesi vins ir tas reguletais kurs doma kam pie ka un kad jaiet. Vins labak parzin apkart esoos medikus un sarlotanus. Labus un sliktus.

Velu jums daudz veselibas. Ir prieks ka jus par to padomajat.

P.S
Atvainojos ka esmu parupjs.

Re: li
20.09.2004 16:49
Manupraat tavai vecmammai vareetu meegjinaat liidzeet. Ja ir veelme paliidzeet, tad uzraksti.
ineshuks
Re: psoriaza, ekzema???
20.09.2004 17:04
Kordija veel nezin, kas tas ir. bet paliidzeet var pret visu. Apsveicami.

P.S. meenesha beigas, naudinja beidzas :-)
Re: psoriaza, ekzema???
20.09.2004 17:32
Un man likaas, ka universaalaas zaales pret visiem simptomiem ir nikotiins!:))))
ega
Re: psoriaza, ekzema???
20.09.2004 19:02
Vajag aiziet uz LDI kliiniku, Peerses ielaa 14. Man bija probleema ar aadu, meeginaaju visaadus aarstus un zaales, bet teica, ka nevar izaarsteet un jaasadziivo visu muuzhu - tas noziimeeja, ka nevaru eest praktiski neko, tikai putras. LDI kliinikaa uztasisiija analiizi uz kunjga bakteeriju, izraadiijaas, ka taas bija savairojoshuaas nenormaali daudz. Robezha ir 10, bet man bija 266. Tagad ir lielaakaa dalja izniicinaata un eest es varu gandriiz visu.
Sakot citiem aarstiem, kas man bija par lietu, paplikshkjina acis un saka, ka pirmo reizi kaut ko taadu dzird.

Bet uz LDI kliiniku iesaku pameeginaat, tur atrisina tieshaam probleemas.
Re: psoriaza, ekzema???
21.09.2004 13:47
Kâ tev ir ar tâdu lietu kâ cukura diabçts?
Vai ir noteikts glikozes lîmenis asinîs?
sveika agnese,man ekzema ir 8gadus izmeiginaju visu ko varu,pateiksu ka ir latvijas arsti ir debili un gaida tikai naudu kabata,zinu labas smeres kas tiesam palidz ,ja ir intrese raksti man uz e pastu
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 7?
Ziņa: