Aarsti

Aizsāka Pasakiet luudzu 

Pasakiet luudzu
Aarsti
16.09.2004 16:03
Kaados gadiijumos aarstam ir jaaraksta ziime- atbriivojums no sporta uz visu gadu vai vismaz pusgadu? Kaadaam slimiibaam jaabuut un vai medmaasai kas seezh gjimenes aaarsta kabinetaa ir teisiibas noteikt terminju, liidz kuram rakstiit atbriivojumu bez aarsta viedoklja?
Sanaaca taa, ka es jau 6 gadus neeju uz sportu, jo ljoti slikta veseliiba, mainiigs spiediens, nu gruuti man iet uz taam nodarbiiibaam, bet medmaasa tagad izdomaaja un saka NEVAJAG BASTOT! Es gribu tikt skaidriibaa ar sho jautaajumu!Paliidziet!
vispâr
Re: Aarsti
16.09.2004 16:09
atteikties no sporta nodarbiibaam nav praata darbs. tieshi kaut kaadas sporta nodarbiibas var uzlabot tavu veseliibu, bet tas obligaati ir jaaizrunaa ar aarstu, normaalu aarstu, driizaak jau sporta aarstu, ko tu driiksti dariit un ko nee.
Pasakiet luudzu
Re: Aarsti
16.09.2004 16:11
Lieta taada ka es vingroju maajaaas, tik, cik uzskatu par nepiecieshamiibu, tik cik mana sirds un elpa atljauj, bet skolaas- tas tachu nav normaali kaada slodze, kaapeec man jaadara tas pats kas visiem,ja es nevaru taa- skraidiit krosu UZ IELAS arii rudenii uz ziemaa vai seedeet putekljainajaa telpaa??
vispâr
Re: Aarsti
16.09.2004 16:20
nu skaidrs lieta, ka tev vajadziiga ziime ..., bet vai tad tad tev ir deriiga ziime ko ir izrakstiijis skolas aarst vai maasa? domaaju, ka tev to vajadzeetu dabuut no kaada aarsta. varbuut tev kaads ir paziistams vai caur pazinjaam, sarunaat, lai uzraksta. atceros, ka mana klases biedrene taa dariija.
Re: Aarsti
16.09.2004 22:28
to Pasakiet luudzu
Medicinas masa vispar nav tiesiska kaut ko lemt. Vina tikai un vienigi ir izpilditajs. Protams vina var uzrakstit pusoficialu papiru ar lugumu skolotajam atbrivot.

Aizej pie sava gimenes arsta un aprunajies ar to. Parasti vini ieklausas. Jaatrod ari istu tavu slimibu.

Palasi ko veic masina. Un tas ir viss uz ko ta spejiga.

Saeima ir pieòçmusi
un Valsts prezidents izsludina ðâdu likumu: Ârstniecîbas likums
.........
VII nodaïa

Mâsas profesija

44.pants. Mâsa ir ârstniecîbas persona, kura ieguvusi medicînisko izglîtîbu un ir reìistrçta ârstniecîbas personu mâsu reìistrâ.

45.pants. Savâ profesijâ atbilstoði kvalifikâcijai mâsa:

1) veic pacientu aprûpi;

2) piedalâs ârstniecîbâ;

3) vada pacientu aprûpes darbu;

4)nodarbojas ar pacientu izglîtoðanu veselîbas jautâjumos;

5) veic profesionâlâs izglîtîbas darbu.
.........

Likums stâjas spçkâ 1997.gada 1.oktobrî.
Likums Saeimâ pieòemts 1997.gada 12.jûnijâ.
Valsts prezidents G.Ulmanis

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 19?
Ziņa: