Deguns ciet

Aizsāka Marta 

Marta
Deguns ciet
16.09.2004 20:38
Help dakteri!
Nu vot saakumaa saslimu ar arodslimiibu, kuru bez shaubaam pastiprinaaja saauksteeshanaas - saapeeja kakls. Ar to nu jau pusliidz esmu tikusi galaa, bet tagad jauna kjibele klaat - degunaa baigais shtoperis, buus laikam baigaas iesnas :(:(:( Pretiigi, jo man aada juutiiga un iesnu laikaa vienmeer taadu sarkanu, suurstoshu degunu staigaaju... Nju i ko dariit .... shobriid naff ar ko elpot, jo deguns aizsists....smeereeju visu dienu Rinogeelu, bet .... ne iekshaa ne araa ;( Iedzeeru jau arii Coldrinu... nju tuulinj raushu karstu upenju sulu ar balzaminju.... Riit dzershu Cvitamiinu (shovakar jau pa veelu taadam zveeram)...nju a ko veel dariit lai no iesnaam aizmuktu???????
Re: Deguns ciet
16.09.2004 22:13
Aizej uz aptieki noperc animizejosos deguna pilienus. Labi ir Zymelin (xylomrtazolini hydrochloridi). Specigi. Var iepilinat tikai viena eja no rita, vakara otra deguns eja. Nedrigst daudz un ilgi.

Uzmanigi ja paaugstinats asinspiediens.

Bez receptes.

Veiksmi

Marta
Re: Dr.asist.Raimondam
17.09.2004 12:00
Miiljsh paldies :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 10?
Ziņa: