Sāpes sirds pusē

Aizsāka budelite 

Sāpes sirds pusē
02.03.2012 12:52
Sveiki! Varbūt varat informatīvi palīdzēt. šonakt pamodos no tā,ka deizgan stipri sāpēja(dūra) kreisajā padusē(virs paduses). Mazliet pastaigāju,atgūlos,labāk nepalika. Tad domāju,apgulšos uz to kreiso sānu un tad sāka riktīgi spiest arī tai vietiņā,kur sirds. Atgūlos atpakaļ uz labo sānu un bija labāk,kaut mazliet vēl dūra. No rīta piecēlos un špaes nebija rimušas. Ir mazākas,bet ir. Kad smejos,tad sāp,pie slodzes malziet arī. Kas tas varētu būt? Vai tiešām kkas ar sirdi? Man it kā viss ir ok. Man 27 gadi tikai.
Re: Sāpes sirds pusē
02.03.2012 19:14
labāk pie ārsta iet,patiesībā ātros saukt,kaut gan var būt starpribu iekaisums vai selēna deficīts arī,pie selēna deficīta sirds var konkrēti sāpēt,tas nav ļoti bīstami,bet tomēr var izsaukt daudz smagākas sekas,lietojot selēnu pāriet bez sekām.
Re: Sāpes sirds pusē
02.03.2012 20:18
Dzimums,svars,augums. ???? Vai biji sasvīdīs pirms tam? Vai ir problēmas ar mugurkaulu(osteohondroze,disku trūces)? Vai sāp,ja paspiež ar pirkstu konkrētā vietā starp ribām.Vai sāpes ir saistītas ar kustībām,stipru ieelpu?
Re: Sāpes sirds pusē
03.03.2012 01:26
budelite
Vai tiešām kkas ar sirdi?
------------------------------------------------------------------
Nē. Tie nebūtu tie "sirds" simptomi. Visdrošāk tā saucamās muskuļu-skeleta sāpes, starpribu neiralģija, iekaisuma dabas u.t.t. Pēc akūta stāvokļa neizskatās. Ieturēt pauzi ap 3-4 dienām. Ja nepāries, griežaties pie ģimenes ārsta

to ivars61
Par tās Ātrās palīdzības izsaukumu, es jums ieteiktu - silentiumterapīju.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.03.2012 01:28 by Dr.asist. Raimonds.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: