Sāp galvas kreisā puse

Aizsāka anima 

Sāp galvas kreisā puse
03.03.2012 19:02
Asas sāpes tādos viļņos, varu mierīgi padzīvot tikai pēc tabletes iedzeršanas, tas palīdz uz kādām 3_4 stundām, tad sākas pirmie dūrieni. Dzeru Dolmen. Ko vēl varētu? Nāk brīvdienas, ārsti nebūs dabūjami.
Re: Sāp galvas kreisā puse
03.03.2012 20:32
Jāiet pie dežūrārsta vai jāzvana ātriem konsultēties.Jāzin sāpju iemesls. Augsts asins spiediens? Migrēna?Asins vadu pataloģija....Asins sastāva pataloģija. Intoksikācija? Galvas trauma? Glaukoma.Cukura diabēts. Epilepsija...........
Pie tam mums nav zināms dzimums,vecums,augums,svars.Ar ko slimojām.Kāds parasti ir asins spiediens. Gudrāk ir tikt pie feldšera kaut vai.
Lai veicas.
Re: Sāp galvas kreisā puse
04.03.2012 14:52
Paldies, Mazdakterīt! Asinsspiediens tiek regulēts ar zālēm (no rīta).Galvas trauma nav bijusi. Glaukomas nav bijis. Asins sastāvs skatīts oktobrī, cik pilnīgs-nezinu teikt, katrā ziņā tēmēts uz cukuru un ar to saistītām lietām. Jāāā, cukura diabēts gan jau 9.gadu, tiek dzerts Janumet 2xd . Epilepsija, tpu, tpu., nē.Sieviete, 69 gadi, resna, 90 kg. Ir bijis "satrakojies" trijzaru nervs tai pašā pusē. Rīt eju pie LOR-a, varbūt arī pie ĢĀ. Tagad ik pa 3 stundām dzeru to pašu Dolmen, ilgāk nevaru izturēt, dur kā ar naglu.
Re: Sāp galvas kreisā puse
05.03.2012 09:58
Ar svaru nežēlīgi cīnīties.Man pazīstama radiniece jau daudzus gadus cīnās ar diabētu.Tagad jau ir 80 .g.v.Lai Dievs svētī un dod pacietību cīņai.



Edited 1 time(s). Last edit at 05.03.2012 09:58 by Mazdakteris1.
Re: Sāp galvas kreisā puse
05.03.2012 12:38
Ar diabētu cīnos kā varu, svars lēni mazinās. Garšo gan saldais krējumiņš, gan visādi kārumi, saldumi arī reizēm iegribas...
Šodien LOR nekādu vainu ausī neatrada, ĢĀ nosūta pie neirologa rīt. 99%, ka trijzaru nervs trako- tāda diagnoze pagaidām. Izrakstīja Olfen un vēl kkādu.
Gan jau pāries, ceru.
Ja galva sāp , tad es parasti dzeru dolmen . Jūsu gadījumā ,jums varētu būt kādas problēmas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 11?
Ziņa: