Vai spirâles vaina?

Aizsāka bucis 

Vai spirâles vaina?
17.09.2004 11:59
2 mçneðus pçc dzemdîbâm man ielika spirâli (zelta). Nu jau ar to staigâju 4 mçneðus. Lieta tâda, ka man, kaut ïoti minimâli, bet tomçr asiòaini izdalîjumi ir gandrîz katru dienu. Aizgâju pie ârsta ar domu, lai man to spirâli òem ârâ, bet nekâ. Apskates laikâ jutu nelielas sâpes. Man izrakstîja svecîtes (Dicloberl 100) un nosûtîja uz US izmeklçðanu. Vai ir iespçjams, ka asiòainajiem izdalîjumiem nav nekâda sakara ar spirâli? Man jau tomçr paðai ðíiet,ka organisms nepieòem to sveðíermeni. Padalieties pieredzç, varbût kâdai ir bijis lîdzîgi?
Re: Vai spirâles vaina?
17.09.2004 12:07
Bet spirales darbibas pamatprincips ari ir lai organizms ustvertu ka sveskermeni. Nenotiek endometrija pilnvertiga attistiba, palielinata peristatika tadel nav ari grutniecibas.

Intrauterinas sistemas neesmu nekads liels zinatais. Bet ja nosutija uz US tad jau dakterei kaut kas nepatik. Jo nevajadzetu jau tiem izdalijumiem but katru dienu. Logiski?

Veiksmi

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 16?
Ziņa: