Angina

Aizsāka Apslimis 

Angina
12.03.2012 15:26
Tatad, man seit ir mazliet problemina, esmu 19 gadus vecs, shobrid atrodos portugalee, un izskataas, ka esmu sakeris anginu, pec ilgas studesanas internetaa mana angina pec visiem simptomiem atbilst lakunarai anginai, zinu, ka jadodas pie arsta, bet es nesen nozaudeju pasi, un tas bija mans vienigais ID, kas man sheit bija, tapec pie arsta aiziet nevaru. Ko es varu dariit, kaadas zales vajadzetu pirkt?
Re: Angina
12.03.2012 16:55
Nezinu, kapeec, bet esmu loti satraucies, jo nekad ieprieksh nav bijusi angina, un cik te lasu internetaa, angina nav nekada joka lieta. Loti gaidu , kadu padomu.
Re: Angina
12.03.2012 17:22
Paaugstinata temperatura man vairs nav, bet uz mandelem ir redzami tie mazie baltie plekjiishi, 2 dienas bija loti liels bezskeeps un temperatura un loti gruti norit siekalas, shorit kautkaa vieglaak palika ne temperatura,ne bezspeks un kakls arii mazaak saap, bet jaa tie mazie plekjiishi uz mandeleem, un meele arii baala, shorit aptieka nopirku kautkadas, tabletes, bet nepateicu aptiekaram, ka man ir angina, tagad ieshu velreiz uz aptieku un centisos pastastit, ka man ir angina.
Re: Angina
12.03.2012 17:35
Vispār, jau angīnu ārste ar antibiotikām. Nezinu vai Portugālē tās bez receptes dod. Skalo kaklu ar ziliem graudiņiem ,sodas šķīdumu 1 t/k uz siltu glāzi ūdens. Vai vismaz ar kumelīšu tējām.Daudz dzer šķidrumu. Eiropā angīnu sauc par tonsilītu. Paprasi, ja dos Amoxicillin (Iekšķīgi) .Tikai viņas stingri jādzer vismaz 5-7 dienas. Paralēli B grupas vitamīni. Pec kursa jāatjauno zarnu flora.To ar biokefīriem un burkāniem,kas ir apstrādāti termiski + nedaudz augu eļļas.
Lai veicas.
Re: Angina
12.03.2012 18:00
Biju uz aptieku, pateicu, ka man angina, vini man iedeva kautkadu ibuprofenu 600mg, Brufen. Skjiidinaams uudenii.
Un tas Amoxcillin nav antibiotikas, jo cik es saprotu, sheit atibiotikas bez arsta receptes nedod.
Re: Angina
12.03.2012 18:04
Apslimis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Biju uz aptieku, pateicu, ka man angina, vini man
> iedeva kautkadu ibuprofenu 600mg, Brufen.
> Skjiidinaams uudenii.
> Un tas Amoxcillin nav antibiotikas, jo cik es
> saprotu, sheit atibiotikas bez arsta receptes
> nedod.
----------------------------------------------------------------------
Amoxcillin ir antibiotika :) Atrodi veidu tikt pie ārsta.Ibuprofens ir pret iekaisuma un pret sāpju preperāts.
Infekcija var nosesties uz nierēm un pariet sistēmas slimībā-reimatisms.Tad visu mūžu dzersi tos penicillīna preperātus un ibuprofēnus.
Re: Angina
12.03.2012 18:10
Un bez antibiotikam, nekadi nevar izarsteties, ja?
Re: Angina
12.03.2012 20:24
Man nav ko teikt.........
Ceļmallapu tējas, propolisu eļļa vai spirtā,klinģerīšu tinktūras.Eikalipta spirta tinktūras.Skalošanas,dzeršanas iekšā.Lūzu.
Bet vai tas ir dabūjams?????
Re: Angina
14.03.2012 00:38
Paaugstinata temperatura man vairs nav, bet uz mandelem ir redzami tie mazie baltie plekjiishi, 2 dienas bija loti liels bezskeeps un temperatura un loti gruti norit siekalas, shorit kautkaa vieglaak palika ne temperatura,ne bezspeks...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ko, droši vien tā bīja vīrusa dabas. Ja pārgāja patti un bez komplikācijām. Vai nu imunitāte dzelžaina.
Bet nepriecājaties, lūdzu atcerēties, ka pēc kādām 3-4 nedēļām ja parādīsies sāpes locītavās, sirdī, ar nierēm problēmas vai sāpes nieru apvidū obligāti jāgriežās pie doka un jāmaksā nauda. Ilgi un daudz.

Daudz veselības!

P.S
Stāstam par passi un vienīgo ID nenoticēju :)



Edited 1 time(s). Last edit at 14.03.2012 00:38 by Dr.asist. Raimonds.
pingvins
Re: Angina
14.03.2012 10:00
Un pie pirmās izdevības nodot asins analīzes- apskatīties CRO un Antistreptolizina līmeni, ja viss ok, apsveicu, ja ne, jāsāk ārstēties, citādi sačakarēsi visu dzīvi sev...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 20?
Ziņa: