Zarnu trakta attīrīšana

Aizsāka JayKay 

Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 14:17
Kā zināms, cilvēka imūnsistēma ir atkarīga no cilvēka zarnu trakta mikrofloras, labajām baktērijām. Vēlos noskaidrot, vai man nav "caurs" zarnu trakts - vai toksīni, ar kuriem zarnu mikroflora netiek galā, tādā veidā nenokļūst asinsritē un nerada organismam problēmas.
Dermatologs lika veikt asins analīzes kā arī fibrogastroskopiju un rezultātā nekādu problēmu attiecībā uz šīm lietām. Vai fibrogastroskopijas rezultātā vispār ir iespējams noteikt, vai zarnu trakts nav "caurs" vai arī jāveic kāda cita pārbaude, lai noteiktu to?

Tā ir viena lieta, kas mani interesē un vēl varbūt kāds var, lūdzu, pastāstīt - kā vispār vislabāk veikt zarnu trakta, mikrofloras attīrīšanu no "sliktajām" baktērijām? Dzirdēju, ka pastāv hidrokolonoterapija, taču vai tā nav pārāk drastiska, vai kopā ar visu slikto netiek aizvākts prom arī viss labais? Man ir veselības apdrošināšana un iespējams, ka to apmaksātu, taču varbūt pietiktu ar kkādām zālēm, probiotiķiem?
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 18:19
ir viena vienkārša,bet unikāla metode,ka gan attīra,gan testē vienlaicīgi,tā ir-ēst sarīvētas sarkanās bietes,300-500g dienā,ja zarnu mikroflora ir bojāta,urīns būs nedaudz sarkanīgs,pēc kāda laika kļūs atkal dzeltens,tas nozīmē,ka zarnu mikroflora ir sakārtota,paralēli tam notiek organisma attīrīšanās no toksīniem
del
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 18:23
Izklausās jauki nekaitīga metode.
Kādas tad tās bietes paredzēts ēst - vārītas taču, jādomā?
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 18:27
Jautājums ir diezgan komplicēts un vispirms vajag iegūt kaut kādu pārliecību, ka zarnas patiešām varētu būt problēmu cēlonis. Ja tas ir tā tad sākt tīrīšanu ar klizmu palīdzību būtu ļoti labi. paralēli veicot diētiskas korekcijas. Kas attiecas uz hidrokolonoterapiju tad tā tomēr ir nedaudz pārspīlēta un uz naudas pelnīšanu orientēta metode. Tīrīt vajag biežāk bet ne tik intensīvi. Apdrošināšana nez vai apmaksās hidrokolonoterapiju jo tā neskaitās pie oficiālās medicīnas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 18:32
Vispār par biešu nekaitīgumu (lielos daudzumos) un noderīgumu organisma attīrīšanai esmu ļoti skeptisks. Bet iespējams, ka ivars61 ir tādās pat domās par manis ieteikto klizmu izmantošanu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 19:18
nu,vienīgais kas bietēs ir un var izsaukt dažus nepatīkamus simptomus,ir ēteriskās eļļas,principā jutīgiem cilvēkiem var ieteikt devu sākt ar mazāku,lietojot sulu,to vajag noturēt ledusskapī dažas stundas,nevis dzert svaigu,par klizmām man attiekse neitrāla,pats nepraktizēju,jo vnk-neēra metode manuprāt,bet daudz aprakstīta,
bietes var lietot kā vārītas,tā svaigas,un svaigau biešu salāti ir pat ļoti garšīgi
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 21:04
Nu jā, tā jau arī biju iedomājies par to hidrokolonoterapiju, ka tās nozīme varētu būt pārvērtēta.
Ko sakiet par zarnu trakta tīrītājiem vispār vai arī par kādu konkrēti, piemēram, ecoColon? Un salīdzinājumā ar šeit minēto biešu metodi?

Vēl lai uzlabotu zarnu mikrofloru un imūnsistēmu plānoju dzert kādu probiotiķi kā arī kādu jaunpiena preperātu (colostrum).
Re: Zarnu trakta attīrīšana
13.03.2012 22:38
es imunitātei ieteiktu vitamīnus,bet man nupat moderators aizliedza šeit ieteikt vitamīnus,dzēsīšot ierakstus)))



Edited 1 time(s). Last edit at 13.03.2012 22:42 by ivars61.
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 02:05
ivars61

Ar tām bietēm ir diezgan neviennozīmīgi. It kā no vienas puses viņas patiešām ir vēdera izejas veicinātājs bet viņām piemīt kaut kāda nepatīkama, zarnu traktu kairinoša ietekme kā rezultātā cilvēki nereti pēc šīs tīrīšanas sākšanas sāk justies tik pat slikti kā pirms vai pat vēl sliktāk un ātri vien no tā atsakās un vairs nekad nemēģina. Bet galvenā doma jau ir tīrīt tā lai varētu sajust atvieglojumu un labsajūtas pieaugumu.

Hmm? Interesanti, kāpēc vitamīnus nevar ieteikt? :(


JayKay

Katram cilvēkam jau ir savs mērs cik viņam tās zarnas vajag tīrīt. Vienam viņas vispār nevajag tīrīt bet citam periodiski visa mūža garumā. Tāpēc tādu komerciālo pasākumu kā hidrokolonoterapiju intereses pēc arī var iztaisīt bet kā regulārs veselības kopšanas līdzeklis tas neder jo ir neadekvāti dārgi un neērti jo tā nav klizma ko var iztaisīt vakarā pirms atpūtas vai tad kad sajūt pēc tā vajadzību. Tu taču neplāno organisma attīrīšanu kā vienreizēju 3 dienu kampaņu.
Ar Ecocolon ir apmēram tas pats kas ar bietēm. Pat vēl sliktāk. Jo atšķirībā no bietēm tas ir tīri brīvdienu vai atvaļinājuma pasākums jo tualetes podam vienmēr ir jāatrodas tiešās redzamības zonā...

p.s. Vispār es slikti attiecos pret visām resnās zarnas tīrīšanas metodēm kas tiek realizētas kaut ko iedzerot vai apēdot jo man tas asociējas ar mēģinājumu notīrīt vienu sūdu ar otra sūda palīdzību... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 07:12
nu,interesanti,nebija sūdzējies neviens,varbūt tas dēļ tām ēteriskām eļļām?varbūt jutīgi cilvēki,deva liela,nezinu..jāpainteresējas ko vēl citi raksta,kādas atsauksmes vai idejas

par vitaminiem-:redzi,Runcene man raksta:


tāpēc man gribas rosināt, ka Tu varbūt uztaisi savu blogu ar forumu un vari tur šādā griezumā darboties, jo te Tu vari diskutēt, debatēt un strīdēties uz velna paraušanu, bet ne stingri aicināt "rakstiet man uz e-pastu" vai strikti noteikt, kādas cilvēkam ir avitaminozes. tādus tekstus es turpmāk dzēsīšu.


kaut kā nesakrīt ar foruma noteikumiem
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 11:50
ivars61

Nē, ar noteikumiem tā kā viss būtu kārtībā. Tā būs Runcenes personīgā interpretācija. Bet nu saproti pareizi, mēs moderatori esam lieli cilvēki... :)

Bet par bietēm runājot es pameklēšu informāciju. Es neesmu biešulogs un tāpēc no galvas neatceros kas tur tāds ģiftīgs viņās bija... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 12:19
Bietes var saturēt nitrītus,kas galīgi nav vajadzīgi organismam.Sevišķi lielās bietes. Atvārītas bietes tos saturēs mazāk. Burkāni satur karotīnu,kas ir "A" vitamīna provitamīns. A vitamīns atbild par gļotādas veidošanu. A vitamīns ir taukos šķīstoš vitamīns,tāpēc vajag kopā ar dažiem pilieniem eļļas.Veselīga zarnas gļotāda garantē normālu zarnu funkciju.Normāla zarnu funkcija nozīme labu imunitati.Arī B grupas vitamīnu ražotni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pievienojos Runcenes teiktajam, par bezjedzīgu ,neargumentētu vitamīnu un selēna preperātu REKLĀMU, kas der pret visām slimībām un kaitēm.Izskanējis Dr.lv , tas var kaitet ar savu autoritatīvo toni.
Vitamīni ir tikai plašas pamatotas terāpijas palīgmetode, nevis panaceja.



Edited 3 time(s). Last edit at 06.01.2013 17:46 by Mazdakteris1.
del
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 18:57
JayKay
EcoColon nav ne vainas, ļoti laba manta un tas nav no tiem, kur jāsēž blakus podam.
Bet jāapzinās, ko tu no viņa sagaidi, EcoColon nav nekāds brīnumlīdzeklis - tās ir šķidrvielas (ceļmallapu sēklu pulveris) kopā ar labajām baktērijām. Tieši tāds pats efekts būs, piemēram, lietojot auzu klijas, linsēklas, jogurtus vai kādus citus līdzekļus ar baktērijām.
Tajos gadījumos, kad ir nopietnākas sūdzības un tā sistēma kādu nezināmu vai zināmu iemeslu dēļ pa riktīgam nedarbojas, tad tādi līdzekļi kā EcoColon vai šķiedrvielas/jogurti/baktērijas parasti tikai atvieglo dzīvi, bet ja ceri, ka sakārtos zarnu traktu, uzlabos imunitāti, utt., tad diez vai, vismaz mana pieredze tāda.
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 20:17
nu,pret ādas un gļotādu sausumu tikpat svarīgi būtu ari c un e vitamīni,ar a vien nepietiks:)
savukārt nitrīti rodas organismā no nitrātiem,kas var būt jebkurā augā,dārzenī un svaigas bietes tos(nitrītus) pilnigi noteikti nesatur

http://www.diena.lv/arhivs/cik-stipra-inde-ir-nitrati-10658952



Edited 1 time(s). Last edit at 14.03.2012 20:34 by ivars61.
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 21:36
Ja es saku,ka burkāni satur "A" vitamīnu,tad formāli tas nav pareizi.Jo viņi satur A vitamīna provitamīnu.
Tāpat ir ar tiem nitrītiem, kas organismā rodas no nitrātiem :)
-----------------------------------------------------------------
Jāņem vērā,ka nitrītus daudz lieto gaļas sārtināšanai.Strīdi notiek nepārtraukti.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.evielas.lv/lv/vielas/99
Grūtniecēm nav ieteicams, ja bērnu baro ar krūti. Potenciāli kancerogēns.
Nitrāti un nitrīti ir iekļauti atļauto pārtikas piedevu sarakstā, tomēr viedokļi par to lietošanu ir pretrunīgi, dažādi pētījumi turpinās. Pilnīgi izvērtēt nitrītu un nitrātu pievienošanas risku un ieguvumus ir grūti. Šie savienojumi sargā gaļu pret botulisma izraisītājiem, tāpēc daļa speciālistu atbalsta nitrātu un nitrītu izmantošanu, uzskatot, ka botulisma risks ir daudz lielāks nekā šo konservantu pievienošana pieļaujamos daudzumos. Tomēr nitrīti var reaģēt ar pārtikā vai cilvēka ķermenī esošiem amīniem un veidot nitrozamīnus – vielas ar izteiktām kancerogēnām īpašībām.
No diennaktī cilvēka organismā nokļuvušo nitrātu daudzuma apmēram 94% tiek uzņemti ar dārzeņiem un ūdeni, vai tos producē siekalas. Tomēr arī pret atlikušajiem ~6% mediķi iebilst un neiesaka šīs vielas izmantot kā pārtikas piedevas. Nitrītus un nitrātus saturošu gaļas izstrādājumu īpatsvars cilvēku uzturā palielinās, un tas var izraisīt nevēlamas novirzes cilvēku organismā – palielinās onkoloģisko saslimšanu iespēja, pavājinās imunitāte, veidojas A vitamīna deficīts u.c. Saindēšanās gadījumi ar nitrātiem fiksēti visā pasaulē, sevišķi kaitīgi tie ir bērniem.
Pasaulē tiek veikti pētījumi nitrātu un nitrītu aizvietotāju meklēšanai. (!)



Edited 1 time(s). Last edit at 14.03.2012 21:39 by Mazdakteris1.
Re: Zarnu trakta attīrīšana
14.03.2012 22:01
tam es pilnigi piekritu,man vienkārši likās,ka bietes tiek nodevētas par potenciali bistamu dārzeni,ko labak neēst.:)
Re: Zarnu trakta attīrīšana
03.01.2013 18:07
Sveiki, visiem!

Vēlreiz vēlos pacelt šo tēmu.
Tātad esmu nolēmis veikt klizmu mājas apstākļos un iztīrīt sev zarnas.
Jau šo to šeit pat palasīju forumā par to, taču radās vēl jautājumu.

Lasīju, ka kafijas klizma ir laba - lietot to vai arī sālsūdeni vai ko citu? Domāju iegādāties un izmantot klizmas trauku vai arī ir kāds 'jauns velosipēds' izgudrots, kas būtu labāks?
Cik tad bieži tas ir jādara? Ja uztaisīšu vienreiz un rezultāti un "iznākums būs labs", tad ar to pietiek vai arī jāatkārto tik un tā?
Kas būtu noteikti jāzin cilvekam, kas to plāno darīt pirmoreiz?
Cik zinu, tad izskalojot zarnas, tiek aiznestas arī labās baktērijas - kā atgūt normālu mikrofloras baktēriju līmenu? Vai varu dzert raudzētas paniņas ar bifidobaktērijām?
Un kā ir ar diētu? Vai tas nesīs maksimālus rezultātus, ja uz pāris dienām kaut ko pamainīšu savā diētā?

Šobrīd trenējos un esmu t.s. augšanas fāzē, tādēļ negribētu atteikties no olbaltumvielām, bet gan tikai OGH un taukiem, lai nezaudētu muskuļu masu.

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis



Edited 1 time(s). Last edit at 03.01.2013 18:52 by JayKay.
Re: Zarnu trakta attīrīšana
03.01.2013 19:05
Ar kafijas sākt neieteiktu. Tas ir priekš pieredzējušiem. Sālsūdens labs ar to, ka vismazāk uzsūcas organismā un tātad ir vismazākais hiperhidracijas un intoksikācijas risks. Tīra arī ļoti labi. Draudzīgs mikroflorai. Bet var sākt arī ar tīru ūdeni. Tīram ūdenim tas labums, ka atlikums uzrūcas un nav jāiet kakāt vairākas reizes kamēr visu izkakā.

Klizmai izmanto klizmas trauku. Vēl ir gumijas baloniņi bet tie ir piemēroti tikai pirmsskolas vecuma bērniem. Daži ļaudis klizmu taisa ar dušas palīdzību bet dažu iemeslu dēļ tas ir ne visai droši.

Klizmu taisīšanas biežums ir ļoti relatīva lieta. Ar pirmo reizi būs iegūts tikai pirmais iespaids :) Vajag vadīties pēc sajūtām. Bet biežāk kā reizi 2 dienās neieteiktu taisīt ja nav kādi īpaši apsvērumi. Īpašie apsvērumi var būt intensīvas tīrīšanas sākums kad pirmajās dienās var taisīt pa vairākām reizēm dienā. Bet tas tikai sākumam.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 02:05
Ok, izdarīju to, taču praktiski nekas laukā neiznāca.
Taisīju 2x - pirmoreiz ielaidu 1,5L un pagaidījum vismaz 5 min. Otrajā pilnu maisu 2,5L un pagaidīju ~15min.
Priecāties, ka viss ok vai vajag taisīt vēl?

Vispār laikam jāpaskaidro, kādēļ es to darīju. Pēdējā laikā bija parādījusies caureja, lai gan vispār vēdera izeja vienmēr ir bijusi salīdzinoši ļoti šķidra - vispār vairs neatceros, kad vēdera izeja būtu bijusi tāda normāli cieta.
Tā saasinātā caureja varbūt timiāna+oregano eļļu dēļ, ko lietoju kā dabisku antibakteriālu līdzekli, taču arī pēc pārtraukšanas problēma turpinājās. Izlasīju, ka, vispār klizma palīdz, ja ir caureja, jo izskalo organismu no toksīniem. Vēl lasīju, ka caureja var būt arī gadījumā, ja zarnās kkur ir aizcietējums, tad organisms var sašķidrināt vēdera izeju, lai to apietu. Tas tā ir arī zarnu vēža gadījumā un man vecaistēvs 76 gados no tā nomira. Vēl man tās pumpas metās, domāju varbūt - netīrs zarnu trakts un daudz toksīnu. Kā arī es ļoti daudz ēdu, jo trenējos un augu un tādēļ vēders tiek pildīts ik pa 2-3 stundām. Un vēl - pēdējā laikā vēdera izejas smaka kļuvusi tik briesmīga(lai gan agrāk tā nebija), ka tiešām šķiet, ka kaut kas pūst iekšā, taču tas laikam gaļas dēļ, ko esmu pasācis daudz ēst.
Šo visu iemeslu dēļ gribēju uztaisīt klizmu, lai kaut ko konstatētu vai izslēgtu, bet vienīgais, ko šobrīd pats varu secināt, ka viss kārtībā, ja nekas nenāk ārā.

Vispār es tas ir saudzīgi pret gremošanas sistēmu(runājot par tās piesārņotību) ēst daudz tā kā es ēdu?
Brokastis:
silts citronūdens,
lielā krūze tējas+kreatīns,
5 olu baltumi un 3 dzeltenumi vai arī tunča konservs ar 3 maizītēm
burkāns un ābols
20 mandeles vai linsēklu eļļa
auzu pārslas 120g + smalcinātas linsēklas
probiotisks piena proteīna pulveris
Pusdienas:
200g malta liellopa gaļa ar puspaciņu griķiem vai brūnajiem rīsiem + 2 tomāti
Pēc 3h:
Biezpiena paciņa ar auzu pārslām 120g
Pēc treniņa:
Vista ar griķiem un salātiem
Vakariņas:
biezpiens

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis
Gvido
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 02:10
Kādiem vēl toksīniem? Esi ar kaut ko saindējies vai kas par problēmu? Nav tā, ka cepies par savu veselību drusku par daudz? Esi pie kāda daktera bijis ar?
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 03:08
JayKay

Vispār jau diezgan neticami, ka pēc 1,5 un 2,5 litru klizmām nekas neiznāk laukā. Drusku tā kā pēc muldēšanas pat sāk izskatīties. Ko Tu saproti ar to "praktiski nekas laukā neiznāca"? Cik Tev gadu, kāds augums un svars?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 11:09
ku!

Nu es to nedomāju, ka pilnīgi nekas neiznāca - varbūt pārteicos. Iznāca tikai tas pats ūdens - tikai brūngans, protams.
Pilni 23, svars 85,7kg un augums 1,81m, tauku procents ~16%.

Gvido

Man tās pumpas metas un mūsdienu zinātne oficiāli atzīst, ka nezin iemeslu, kādēļ tas tā ir (esmu bijis pie vairākiem dermatologiem ar savu veselības apdroš.) Protams, tā ir folikulāra hiperkeratinizācija, taču tās cēlonis nav zināms.
Cilvēka imūnsistēma ir atkarīga no cilvēka zarnu trakta mikrofloras, labajām baktērijām, tādēļ apsveru domu, ka tur "kaut kas nav tīrs" - vai tie toksīni no uzkrājumiem vai kas.

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 11:44
JayKay

Nu, ja jau Tu saki, ka pēdējā laikā ir caureja un arī agrāk nekas ciets nav bijis tad uzskatīsim, ka esi izmazgājis visu. Jo divas klizmas - 1,5 un 2,5 litri vienai reizei varētu būt pietiekami. Vienīgais traucēklis kas mēdz traucēt tīrīšanas procesu ir spazmas kas mēdz būt dažās zarnu vietās. Bet ja ūdens labi iet iekšā un labi nāk ārā tad ir ok. Citādāk pirms procedūras vajag iedzert NO-SPA.

JayKay rakstija : "Vēl lasīju, ka caureja var būt arī gadījumā, ja zarnās kkur ir aizcietējums, tad organisms var sašķidrināt vēdera izeju, lai to apietu.". Kopumā šis ir visai nopietns arguments lai veiktu zarnu tīrīšanu bet jāņem vērā, ka parasti tādos gadijumos ir jau redzams, ka vēders ir pilns un klizmu iztaisīt tad arī ir ļoti grūti.

Pavēro kā tas ietekmēs pašsajūtu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Gvido
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 11:58
JayKay Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Pilni 23, svars 85,7kg un augums 1,81m, tauku
> procents ~16%.
Tu trekns esi vai uzkačājies?

> Man tās pumpas metas un mūsdienu zinātne
> oficiāli atzīst, ka nezin iemeslu, kādēļ tas
> tā ir (esmu bijis pie vairākiem dermatologiem ar
> savu veselības apdroš.) Protams, tā ir
> folikulāra hiperkeratinizācija, taču tās
> cēlonis nav zināms.
Man agrāk arī pumpas metās un nekas no tā, ko dermatologi izrakstīja, protams, nepalīdzēja. Varbūt vienīgi nedaudz Benzoyl peroxide, bet to es pats uz savu galvu lietoju, nevis pēc dermatologu ieteikuma. Bet ar laiku tā akne ir pazudusi, gadās, ka pa kādai pumpai uzmetas, bet tā jau visiem ir.

Ja nemaldos, var mēģināt B vitamīnus lietot, vajadzētu palīdzēt, tiesa gan tikai uz brīdi, kamēr tos lieto.

> Cilvēka imūnsistēma ir atkarīga no cilvēka
> zarnu trakta mikrofloras, labajām baktērijām,
> tādēļ apsveru domu, ka tur "kaut kas nav tīrs"
> - vai tie toksīni no uzkrājumiem vai kas.
Tu esi standarta analīzes taisījis? Pilnu asins ainu, aknas, nieres?

Bet par pļutku, vai esi bijis pie kāda gastroentrologa?
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 12:55
Paldies, ku!! Tagad vismaz ir skaidrs un attiecībā uz to varu nomierināties;)

Gvido,
es kačājos;) Drīz sākšu samazināt to tauku procentu.

Par B vitamīniem, man šķiet, ka Tu maldies, jo, ir pierādīts, ka B6 un B12 veicina pumpas, vienīgi esmu dzirdējis un nedaudz pats pamēģināju "pārdozēt" B5 vitamīnu, taču tas nepalīdz.

Jā, es arī lietoju benzoilperoksīdu un tas ir vienīgais, kas reāli palīdz. Un tad vēl Differin (a vit. atvas.) lokālai hiperkeratinizācijas novēršanai.

Ja neko nelietoju man parādās "baltgalvji" diezgan ātri, var uzmesties pat stundas laikā. Un vēl furunkuļi arī mēdz būt.

Pilnu ainu taisīju pirms gada, vēl citas analīzes, ko dermatologs pasūtīja, pirms pusgada un viss normās. Tas pats dermatologs nosūtīja, pie gastroenterologa uz kolonoskopiju un arī viss ok.

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 14:04
Tikai izlasot visus postus sapratu, ka esi puisis...... Vajadzēja ar to sākt.
Ja tu kačājies, tad acīm redzot lieto androgēnos hormonus.?????? Vai arī speciālo pārtiku,kur negodīgas firmas pievieno šos hormonus. Tas dod "labus" rezultātus un veido atkarību.
Ja ir lietoti šie medikamenti (metiltestosteroni u.c.), tad jautājums par pumpām ir skaidrs. Palielināts testosterona daudzums veicina šo procesu.
Ja ir jautājumu par zarnu floru, tad ir jāpārbaudās uz disbakteriozi.
Normalizēt zarnu floru un uzlabot tās stāvokli var ar kefīru diētu, biokefīriem.Termiski apstrādātiem burkānu salātiem + augu eļļa.Regulāru vēdera izeju.
Pietiekošā daudzumā šķidrumu. 2-3 l dienā.Izslēgt Colas,kas satur daudz cukuru un konservantus.Samazināt pārtiku ar konservantiem ( E-vielām).
Lai veselība un saprāts.
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 14:22
Jopcik..;)
Nē, nelietoju nekādus hormonus un pumpas man ir bijušas pirms sāku "kačāties". Pirms gada, kad vēl nekačājos un pumpas man tik un tā bija, analīzēs testosterona līmenis bija normāli pazemināts:
Testosterons 5.40 2.70 - 15.00ng/mL
Visu nepieciešamo proteīna un kaloriju daudzumu esmu vienmēr uzņēmis ar normālu pārtiku (skatīt manu ēdienkarti augstāk) un tikai nesen iegādājos probiotisku proteīna pulveri, jo vnk tā izdevīgāk un vieglāk uzņemt nepieciešamo OBV apjomu.

Šķidrumu lietoju ļoti daudz, darbā dzeru tējas ķeksīša pēc.

Tagad sāku skatītes aknu attīrīšanas procedūru virzienā. Pamēģināšu - palīdzēs- labi, bet, ja ne, tad nē.

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis
Gvido
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 14:42
Uz mēles nav balts vai dzeltens aplikums?
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 15:14
Grūti pateikt, nobildēju un šeit var redzēt:
http://failiem.lv/g/pswsxaj#i1

====================================================================
"Brīvs, kam dūša brīvam būt." Rainis
Gvido
Re: Zarnu trakta attīrīšana
04.01.2013 15:42
Vajag dziļāķ to mēli skatīties, tu jau pašu galu tikai nofočēji. Tējas koka eļļu esi mēģinājis?

http://en.wikipedia.org/wiki/Tea_tree_oil#On_humans

Un tās ērcītes tev ādā dermatologs pārbaudīja?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 10?
Ziņa: