Nepatikama sajuta.

Aizsāka Lebara 

Nepatikama sajuta.
27.03.2012 13:34
Sveiki,

varbut kads var pateikt kas tas varetu but ?

Tada nepatikama, dedzinosa sajuta kraaninjaa. Parasti urinejot shii dedzinosha sajuta, sad tad ari tapat, bet nevis galvinjaa, bet kaut kaa ieksheji liekas, kaut kur ieksha tur aiz kraaninja, dziljumaa. Sad tad iznak vel tadi balti izdalijumi lidzi urinam. Bet nu reti, no riitiem parasti. Tagad vel peedjaa laika paradijies sad tad tumsaakas krasas urins. Tad kad curaa, tada sajuta ka karstu kaut ko curatu araa. Itka nav nekadi tur izsitumi uz galvinas un tur balti izdalijumi uz galvinas, taka pie piena senes pazimeem.

kas tas varetu but ?
Re: Nepatikama sajuta.
27.03.2012 14:13
Vispār uretrīts. Vispirms jājautā cik Tev gadu un vai ir bijis seks.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nepatikama sajuta.
27.03.2012 16:33
ir bijis seks. 26 gadi
Re: Nepatikama sajuta.
27.03.2012 16:49
Prātīgi būtu pābaudīties pie urologa vai venerologa jo ja tas uretrīts ir no seksuāli transmisīvas slimības (STS) tad viņa neārstēšana vai nekvalitatīva ārstēšana var būt ar smagām sekām. Tādām kā neauglība un impotence :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nepatikama sajuta.
27.03.2012 23:01
ok, paldies.

Pag, a kaa tas ir, ka vins ir no STS ? no ka vel vinsh var but ?

Atrodos arpus Lv. Itka nesmu bez aizsardzibas nekur baigi izpriecajies. Vienmer te bijusi aizsardziba ir un ar zinamiem cilvekiem. Nav arii taa, ka ta nepatikama sajuta ir visu laiku, tas ir ta periodiski. Vienu dienu pa britinam rodas ta nepatikama sajuta, pec tam pariet kadas pars dienas. Tad atkal paradas. Nav ta ka baigi neciesami un visu laiku.
Re: Nepatikama sajuta.
28.03.2012 09:15
Uretrītu var uzraisīt dažādas infekcijas. Daļa no viņām var "tāpat pāriet" citas turpretīm "paslēpjas" atstājot aiz sevis smagus bojājumus un iespēju inficēt seksa partneri.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nepatikama sajuta.
28.03.2012 12:40
Balti izdalījumi zem priekšādiņas 26 g. puisim ir normala parādība.Ta ir smegma-smērviela. Tā ik pa laikam ir janomazgā. Caurspīdīgi izdalījumi no urīnkanala no rītiem ir prostatas sula.Sevišķi,ja nav bijis sex un ir bijis seksuālais uzbudinajums.Cita lieta,ja no rīta pirms urinācijas ir dzelteni-zaļi izdalījumi.Dezināšana var būt no peņa "samocīšanas",kurai būtu pēc kada laika jāpāriet.

Bet, ja līdz šim dedzināšana nav bijusi,tad tiešām, labāk aiziet pie urologa.Lai izslēdz prostatas iekaisumu vai vulgaru uretras iekaisumu.Arī cistītu.
Ir jāuzin arī augums,svars.Vai ir urinēšana naktīs? Biežāka urinēšana? Palielināti limfmezgli cirkšņu rajonā?Tādi zirnīša lieluma bumbulīši cirkšņos,kas taustot ir jūtīgi.Vai nav oliņu sāpīgums? Vai nav vakara t* 37,0-37,5 t* "?
Re: Nepatikama sajuta.
28.03.2012 20:12
Paldies Mazdakteri. Bet nu izdalijumi nav zem prieksadinas. Itka tas ir vairak tads taka nezinu, kalkjveidigs, vai tur caurspidigs vai kaut kas tads no ritiem kad urinee, bet ari ne katru ritu. Sanak pa laikam, bet nu isteniba tas ir jau kadu laicinu. Varbut taa ir taa prostatas sula.

hmm...a kas ir tie dzeltenie - zalie izdalijumi ?

vot jaa, tada sajuta taka butu samociits draudzinsh. Dzeki zin to sajutu :)

itka iesu sakuma te pie vienas arstes uz analizem. Varbut pietiek ar parastajam urina analizem, vai vajag pie urologa iet ?

Nee, naktis nav urineshana, protams piecos no rita celjos uz darbu, bet nu lidz ar to velak eju gulet, taka no ritiem tad eju uz toleti, bet nu ta pa nakti neceljos speciali uz toleti. augums - 173 , svars - 72 kg, nav palielinatilimfmezgli. Itka nav taa konkreti olinu sapigums, bet nu sad tad vakaros vai ta dzeidzinasanas sajuta, tada takaa ta samocitaa sajuta...bet tas nav visu dienu. Tas vairak ir tad kad neko nedaru, kad vakara gulet eju. Temperatura nav. Varbut ta sajuta ir no parslodzes, stradaju daudz, tapat stradaju ar dzelziem, sanak apsesties uz dzelziem, tie dzelzi auksti, mos tur kaut kas apsaldets ?
Re: Nepatikama sajuta.
28.03.2012 20:21
Es labāk ietu uzreiz pie urologa.Tas izslēgtu visu.Prostatu,cistītu,oliņu vainu.Protams ar asins un urīna analīzēm.Bet to ārzemju praktiku nezinu.
Ja nezini,kas ir zaļi izdalījumi no urīnvada, tas nozīmē,ka viņi tev nav.
Lai veicas.
Re: Nepatikama sajuta.
28.03.2012 23:18
ok, paldies liels.
Re: Nepatikama sajuta.
18.02.2013 05:04
Sveiki, kādu laiku atpakaļ bija sāpju sajūta labajā sānā, te pagāja nedēļa un atkal bija viss bumbās, tad atkal nedēļa nakts un tāda jocīgi sāpīga smaguma tukšuma sajūta sānā, sāku biežāk urinēt, aizgāju nodot asinis un urīnu, viss itkā labi, bet ik pa laikam jocīgā sajūta sānā nav pametusi, šonakt arī ieraudzīju baltus izdalījumus urīnā, urīns agrāk nelabi asi oda un bija dedzinoša sajūta urinējot, tagad tādas itkā vairs nav, urinēju tāpat salīdzinoši bieži, bet urīns vairs tā nesmako, un krāsa arī tikai salīdzinoši retu reizi ir specīgi dzeltena.. domas ir par tiem izdalījumiem un to jocīgo sajūtu sānā.. seksuāla kontakta nav bijis labu laiku, ja nu vienīgi ar labo roku. paldies par atbildi jau iepriekš.
Re: Nepatikama sajuta.
18.02.2013 11:25
Vecums,dzimums,augums/svars? Vai tiešām grūti saprast,ka te nav zīlnieces vai ekstrasensa saiets. Izlasīju vairākas reizes tekstu bet tā arī nesapratu ar ko runāju- sievieti vai vīrieti?
Vakara ķermeņa t* ? Cirkšņu limfmezgli? Vai ir slimots ar kādu STS , ārstējies pie venerologa sakarā ar to? Dzimum kontksts kad pēdējais bijis?
Saprātu un izpratni.
auzas
Re: Nepatikama sajuta.
12.03.2013 21:05
Vīrietis, smalkas uzbūves, augums 177, svars 63, ķermeņa temp normāla, cirkšņu limfmezgli normāli, nav slimots ne ar vienu no šīm slimībām, ārstējies neesmu, urīns un asins analīzes labas, dzimum kontakts nav bijis, bet, protams ir bijusi pašapmierināšanās, iespējams no tā esmu noķēris kādu iekaisumu.
patreiz jūtos labi, vienīgais ko esmu pamanījis, ka urīns ir duļķains un tādas kā baltas nogūlsnes ir, kā arī biežāka urinēšana, smaka urīnam arī specifiska, urīns dzeltens, un duļķains. pašsajūta laba, nekāda noguruma, neesmu arī slimojis, uzturs pietiekami sabalansēts, smēķēju, nelietoju alkoholu. kā arī svīst kājas vairāk un smako arī nelabi, nezinu no kā tas var būt... apgraizīts neesmu, nezinu vai tam ir saistība, bet esmu pamanījis arī to ka vairs nerodas biezpien veidīgais sērs aiz priekšādiņas, kas agrāk bija tur manīts.
sākās ar to ka ļoti sāpēja sāns, tagad vairs šī pazīme nav. tas tā īsumā.
Re: Nepatikama sajuta.
12.03.2013 21:06
vecums 22 + šīs infekcijas sajūta jau aptuveni 3 mēnešu kā minimums
Re: Nepatikama sajuta.
12.03.2013 21:11
No zālēm esmu lietojis fitolizin pastu, + neiru attīrošu tēju un aptiekā nopērkamās dabīgās kaut kādas zāles, kas neļauj baktērijām pielipt pie urinpūšļa sieniņām... urīns ne vienmēr ir dzeltenīgs un ar nogulsnēm, ja biežāk dzer tad arī urīns ir salīdzinoši dzidrs ar smaku, bez nogulsnēm. čurāšana gan pietiekami bieža + - 8 reizes dienā, kā arī ja notiek pašampierināšanaš tad pēc ejekulācijas aizejot uz wc gribēšana ir bet nekas netek ārā.
Jānodod urīna un asins an.Pie urologa skriešus.....
Re: Nepatikama sajuta.
21.04.2013 12:48
Sveiki. man kadu trešo dienu jau no galvinas izdalās dzelteni izdalijumi. Sekss ir ar vienu partneri jau gadu, tapat ari oralais sekss.
Nezinu ko darit, pagaidam negribu pie arsta iet, nekas nesap, tikai smere visas apaksbikses..
Re: Nepatikama sajuta.
21.04.2013 14:29
No galviņas vai no urīnizvadkanāla?
Obligātii ir jāiet pie STS speciālista. Tas nav normāli. Vēl jāpatausta cirkšņa limfmezgli un jāzin vakara t*. Ja cirkšņa limfmezgli ir palielināti,sāpīgi (jūtīgi) un ja it kaut neliela vakara t*, tad skriešus.
Ja mērķis ir ielaist slimību uz hronisko, vai palikt par einuhu, tad var domāt, šaubīties un neiet vispār.
Lai saprāts.
Re: Nepatikama sajuta.
21.04.2013 16:24
Viss ar limfmezgliem kartiba,nak no urinizvadkanala.Vakaros ari nav t* ,tad jau justu...jutos labi,nodarbojos ar sportu ,tikai nesaprasana esmu. :)
Re: Nepatikama sajuta.
21.04.2013 22:00
Ja izdalījumi ir dzeltenīgi- zaļgani. Un ja ir "nieze" , dedzināšana pie urinācijas, tad ir jāiet pie ģimenes ārsta vai urologa. Es gan pats ietu pie STS speciālista.Sevišķi ja izdalījumi dzeltenīgi -zaļi ir no paša rīta pirms urinācijas.Tad ir nopietni.
Vienmēr drošāk ir STS speciālists vai vismaz urologs.
Ja izdalījumi ir viskozi ,caurspīdīgi, tad tā ir normāla parādība jaunam puisim.
Lai veselība.
virities 23, svars 65, asins un urin analizes normalas, urina tikai gļotas, sonografija neko nepateica, teica par gaishu laba niere un iespejams ar nierem kaut kas, iespejams tam ta jabut - dakteres vardi. pie urineshanas sapes nav, vakaros t normala limfmezgli ari nav sapampuši, pašsajuta ari ok, velaks jau kadus 7men iečurajot trauka no rita var redzet centimetru biezu gļotu slani, uzturs normals, urina krasa dzelteniga un duļķaina ne skaidra. nekas cits neliecina ka butu kada kaite, tikai tas ka urinaa tiešām tās gļotas ir ļoti daudz, varbut kads zin uz ko tas velk urina analizes visi sts negativi, nav bakteriju un nav iemesla domat par infekcijas veidoshanos vismaz pedejo reizi kad biju 2 meneshi atpakalj, ludzu pakonsultejiet, vai dodiet padomu ja ir saprasana kas tas ir un kapec ta notiek, agrak urins bija normals dzidrs.
Re: Nepatikama sajuta.
18.06.2013 20:26
Jānolaiž pirmo urīna kārtu un tad skatās. Tā varētu būt prostatas sula. Sevišķi,ja ir bijis rīta stīvums,erotiski sapņi un nav bijusi sēklas noplūde.
Ja no rīta nav dzelteni zaļi izdalījumi pirms urinācijas, ja nav dedzināšanas sajūtas, ja nav vakara t*, ja nav sāpes urinējot,ja nav bieža nepamatota urinācija,ja nav nakts urinācija,smaguma sajūta starpenē vai vēdera lejas daļā, palielināti , jūtīgi limfmezgli cirkšņos.... Tad nav ko stipri uztraukties.
Ja tomēr,kas uztrauc, tad vienmēr labāk ir aiziet pie urologa ar svaigām urīna un asins analīzēm.
Lai veselība un vienmēr prezervatīvs kabatā.
Sveiki!173cm 73kg 26gadi!probleemas ar churaashanu!smagi uzsaakt churaat,itkaa kautkas blotjeetu
urineeshanas laikaa dedzinosha sajuuta!pilniibaa visas analiizes kaartiibaa
vieniigais ko man atrada taa ir 12pirkstu zarnaa chuula.gribeetos uzinaat,vai ir tam kads sakars
ar churaashenu!taa churaashana jou kaadu 1.5gadu taada!
Re: Nepatikama sajuta.
05.09.2013 13:25
Konsultaaciju pie urologa vajag!
nav bijis seks 21 gads,
reizeem urineejot, tieshi uz beigaam uriins naak ar baltaam nogulsneem, reizeem arii mazliet nepatiikama sajuuta urineeshanas beigaas.
kas tas vareetu buut?
Re: Nepatikama sajuta.
03.10.2013 12:26
Dzimumu svaru/augumu. Jāiet pie urologa un jānodod urīna un asins analīzes.Kā ar šķidrumu lietošanas daudzumu? Vai ir 2,5-3 l/d?
Cieņā.
viirietis, 72 kg, 186cm skjidrums tiek lietots normaalos daudzumos.
Re: Nepatikama sajuta.
04.10.2013 15:28
Palīdzēs tikai urologa konsultācija un analīze.Var būt tā saucamās ''smiltis". Manā sapratnē liels svara deficīts.Spēcīga seksualitāte, laikam.Kaut ko daram nepareizi.Jāskatā krāsa un smarža.Pārāk dzeltena norāda,ka šķidrums par maz.
Re: Nepatikama sajuta.
21.10.2013 14:44
Sveiki,
Saksu ar ti pirms pus gada paradijas velkosas sapes sekliniekos tas pulseja no viena uz otru, staigajot nebija uzreiz devos sts centru uzreiz analizes apskate viss ok, pagaja nedela sapes tad bija tad nebija, gaju atkal pie arsta taisijam atkal analizes un atkal uzradija ka viss ok, tad devos pie uraloga, tas taustot konstateja tipa bruku, pec vinas vizites devos pie kirurga un uz sonagramu , tur man pateica ka nekadas brukas nopietnas nav kadi 5 mm. Nezinaju ko lai talak dara, tad devos vel pie viena uraloga, tas ar visu apskatija teica , ka man viss ok, lai parbaudu muguru pie osteopata, biju pie osteopata pateica ka leja mugurai disks nedaudz ara iebidija atpakal. Bet tikunta sapes bija un nebija. Un tagat ik pa laikam iesapas mugura,bet seklimieki gandriz vispar nesap. Pec curasanas nedaudz dedzina pie cirksna , bet ar mainigi tad viens tad otrs+ sapes no muguras iet uz kajam. Neko nesaprotu, nekadu izdalijumu vai kas cits navbijis. Vecums25 augums 1,85 svars 110 kg.
Re: Nepatikama sajuta.
21.10.2013 14:49
Pieliksu vel to ka dedzinasa stipraka ir sezot, bet stagajot tas nav
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 18?
Ziņa: