Nepatikama sajuta.

Aizsāka Lebara 

Re: Nepatikama sajuta.
21.10.2013 14:51
Ja jau urologs saka,ka nekas nav.... Vajag izslēgt varikocēli (vēnu paplašinājums sēklinieku maisiņā) ,kas drukniem cilvēkiem var attīstīties. Svars norāda, ka vainīga varētu būt mugura.
No kā svars. Tauki vai muskuļi? Abos gadījumos svars nosaka daudz ko. Par traku.
Lai saprāts un veiksme.
Sveiki,mani nomoka jautājumi saistībā ar iekaisumiem .
Kadu laiku atpakal saskāros ar nepatīkamām sajūtām ,diskomfortu kad urinēju,reizēm pat nelielas sāpes iekš paša dzimumlocekļa un pārejošu niezi iekš paša dzimumlocekļa,devos pie Urologa ,kas savukārt nosūtija uz infekciju slimnīcu uz STS analīzēm,analīzēs neko neuzrādija ,vien minēja,ka iespējama kkāda senītes infekcija,kaut arī tādas analīzes nav uzrādijušas. Nu vairs diskomforts nerodas urinējos,bet nepatīkamais aromāts nedod mieru,lai cik bieži mazgātos nepatīkamais aromāts atgriežas,un no laiku pa laikam uz apakšveļas parādās izdalījumi baltā krāsā,nevis zaļā vai kādā citā,bet tiem piemīt ļoti specifisks aromāts,gluži kā normāls,bet ļoti piesātināts,kas savukārt bieži rada diskomfortu, man ir 21 gads ,svars 85kg, augums 192cm.
Šodien sāku lasīt google dažādus rakstus,atsaucoties uz izjustajām pazīmēm,uzmanību pievērsa "piena sēne" , jo tās aprakstā ietilpa nepatīkamais aromāts un izdalījumi,jo smegma tā būt nevarētu,jo dienā jāmazgā dzimumloceklis 2-3x lai justos komfortabli,savādāk aromāts ir jūtams jau nolokot priekšādiņu.
Došos uz aptieku iegādāties ziedi pret piena sēnīti ar cerību,ka palīdzēs, jo neredzu jēgu doties vēlreiz pie urologa vai uz STS,ja jau 1x neko nespēja konstatēt,kā jau visās sfērās Latvijā.
Iedomājos,varbūt kāds šeit spētu dot kādu padomu,ko lietot ,proti, kādas smēres,tējas,zāles.
Paldies Jau iepriekš! Veselību!
Re: Nepatikama sajuta.
18.02.2015 19:12
Sveiki
Vecums 16
Augums 175
Svars 72

Ir limfmezgli palielināti abās pusēs, ir apsārtusi galviņa 1 vietā un dedzinoša sajūta dažreiz.
Nodevu asins un urin analizes plus asins analizes ari skatities vai ir infekcija limfos- viss normaali, infekciju neuzrada
Uz toleti eju ik pēc stundai dažreiz retāk, vakaros bišk biežāk bet izmīžu maz.
Varētu būt vēzis, vai cirkšņā sastiepums?
Re: Nepatikama sajuta.
19.02.2015 17:39
Jorzijam. Tavā vecumā pastiprināti izdalās smegma. Sakarā ar ēdienu specifiku tā var būt ar smaku. Izslēdz pagaidām asas vielas un smaržojošas vielas. Colas tipa dzērieni. Asi sieri? Kečupi? ?Varbūt tev ir uzbudināts ožas nervs?
Tavā vecumā nevar izslēgt prostatītu. Jāapseko tas. Vēl jāpaskatās ko uzrāda urīna un asins anlīzes. Sevišķi PSA asins analīzēs. Viens no "graušanas " iemesliem varētu būt "smiltis" nierēs.Tad jāapseko nieres. To urologs nedara.
Vēl viens iemesls ilga uzbudinājuma un erekcijas sekas.Paanalizē savu seksuālo dzīvi.Lietot vairāk šķidruma vidēji 2,5 l/d.
Lai veselība un veiksme.
Re: Nepatikama sajuta.
19.02.2015 17:45
bambam.
Tev jāskatās vai nav uz gluteusa (dibena) , augšstilbiem pinnes. Vai pavēderē iekaisums pēc darbībām (skūšana,pīrsings?) Tās varētu dot limfadu reakciju.Jābūt kaut kur strutojošai infekcijai.
Varētu būt cistīts- urīnpūšļa iekaisums. Vai ir bijusi urologa konsultācija?
Lai veiksme un izveseļošanās.
19 gadi, 1,81 m, 72 kg, sex reizi mēnesī

neregulāri, bet tomēr pastāvīgi (ar tendenci kļūt biežākiem) urinēšanas beigāš izdalās biezāks urīns, ar baltu piemaisījumu. Dažreiz pēc tam nepatīkama sajūta ir visu atlikušo dienu un nezaurspīdīgs urīns parādās visās konkrētās dienas urinešanas reizēs.
Pārbaudes uz STS negatīvas, kā arī urīnkanāla analīzes neko sliktu neuzrādīja.

Vai tas pāries? Agrāk to novēroju reizi mēnesī un retāk, tagad gandrīz katru nedēļu.
Re: Nepatikama sajuta.
22.11.2015 12:24
Un ko urologs par to visu saka?
Re: Nepatikama sajuta.
22.11.2015 13:02
Laikam jau tomēr vainīga mugura.Svars no kā? Muskuļi vai tauki. Ja tauki,trūci uztaustīt ir grūti.Sēžot pie liela vēdera tiek nospiesti asins vadi un limfa. Tas varētu izsaukt spiedošu sajūtu oliņu rajonā.
Biežāk kustēties .Cīnīties ar svaru.Ārstēt muguru. Jo skriemeļi deformējas no liela svara.
Lai saprāts.
123: urologam neteicu par šo problēmu, jo analīzes taisīju spermas donoru ietvaros.

mazdakteris1: esmu sportiskas miesasbūves, kaut gan liekais svars ir, jo kustos maz, daudz laika pavadu pie datora.
Bet kas ir tas necaurspīdīgais urīns? Un kas izsauc ļoti nepatīkamās sajūtas pēc tā izčurāšanas?
Re: Nepatikama sajuta.
23.11.2015 18:14
Urina analiizes arii esi uztaisiijis?
Re: Nepatikama sajuta.
23.11.2015 22:48
Tas baltais urīns arī ir jānes uz analīzēm. Urologam par to ir jāstāsta.Muļķīgi ir cerēt, ka caur ekrānu kāds uzstādīs diagnozi.
Kaut kas organismā ir par daudz. Olbaltums(proteīni?). "Smiltis", ja organismā par daudz skābes un vienlaicīgi lietojam kādus medikamentus.Piemēram streptocīda (Biseptola ) tipa preparātus.
Par kaut ko tiek noklusēts.
Nenodarbošos ar minēšanu.
Lai saprāts un savlaicīgi secinājumi.
123: Urīna analīzes taisīju 23.augustā. Viss normas robežās.

mazdakters1: Medikamentus nelietoju, nekādus, nekad(vienīgi 3 mēnešus atpakaļ operācijas laikā). Neko nenoklusēju. Maz kustos, daudz sēžu. Pārtikā lietoju dažādus ēdienus, reti našķus. Nelietoju alkoholu, narkotikas, nepīpēju. Vai orālais seks bez aizsardzības var kaut ko pasliktināt? Kaut gan retāk, bet tomēr šāda veida sajūtas un dzelteni-balts urīns bija novērojams arī pirms tam, kad sāku ar to nodarboties.
Re: Nepatikama sajuta.
25.11.2015 16:57
Parasti rītos urīns ir dzeltens,tumšāks. Vakaros gaišāks.Ja urīna analīzes labas, tad par ko stresojam ?Galvenais lai nav izdalījumi dzelteni-zaļgani no rītiem.Lai nav paaugstināta vakara t*. Lai nav palielināti limfmezgli,kakla -žokļu rajonā un cirkšņu rajonā. Lai nav netipiski izsitumu uz ādas.
Kustībām ir jābūt, jo tā ir stāze. Asins un limfvadu stāze var novest pie iegurņa orgānu, anālās atveres un oliņu saslimšanām. Nemaz nerunājot par prostatu.
Lai saprāts.
mazdakteris1: Tātad man nekas nekaiš? Es, protams, negribu būt slims, bet ja tāds esmu, gribu šo kaiti atklāt agrīnā stadijā. Un man ir tikai viens jautājums - vai tas ir normāli, ka mēdz būt tāds urīns, pēc kura ir ļoti nepatīkamas sajūtas, līdzīgas sāpēm, bet ar nelabu piegaršu? Vai ir vēl kāds, kas ar to ir saskāries? Varbūt esmu pirmais slinieks?
Re: Nepatikama sajuta.
26.11.2015 15:03
Viss ir pateikts jau iepriekš. Lūdzu izlasi visu vēlreiz un saliec pa plauktiņiem.
Neredzot tevi un analīzes, neparunājot sīkāk, tas ir bezjēdzīga taustiņu klabināšana.
Uzticies savam ārstam.
Lai saprāts un miers.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.11.2015 15:03 by Mazdakteris1.
Labdien gribu jautāt man no dzimuma locekļa sāk nak baltās caurspīdīgi izdalijumi es agrāk nebiju ieverojis domāju ka no sievas ēsmu kautko noķēris varētu but. Seks mums ir katru dienu un man ir 36 gadi
Re: Nepatikama sajuta.
24.06.2016 10:07
Caurspīdīgi parasti ir pie prostatas pārpilnības un dzimum uzbudinājuma.Ja būtu no rīta dzelteni-zaļgani, tad vajadzētu uztraukties.Vēl vairāk, ja ir vakara t* subfebrilitāte (37- 37,5*).Vai arī jūtīgi limfmezgli cirkšņos. Ja tomēr māc šaubas ,pie STS speciālista.
Lai miers un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 7?
Ziņa: