sâpes

Aizsāka pârdevçja 

pârdevçja
sâpes
19.09.2004 16:10
Nesen esmu sâkusi strâdât par pârdevçju un saskaros ar ïoti nepatîkamu problçmu - tâ kâ visu slodzi jâstâv, jau pçc pâris stundâm sâk stipri sâpçt mugura krustos un kâjas. Kâ lai ar to cînâs? Varbût ir kâdi neuzkrîtoði vingrojumi, ko var papildît kamçr strâdâju?
Re: sâpes
20.09.2004 01:00
to pardeveja

Cik jums gadu?

Stavosais darbs ir loti kaitigs kaulu-locitavas, asinsvadu sistemai.
1. Piemeram kaju venas darbibas pamatprincips ir klapanu sistema, muskulu darbs. Strada ka pumpis. Daleji sapes var iskaidrot ar so ka bojatas venas, vai tas nav pieradusi tadam statiskam slodzem. Nenotiek venozo asinu normala attece.
2. Jums nau pietiekamas pieredzes. Tas butu, jusu organizms paslaik adaptejas jauniem darba apstakliem.
3. Jusu muskulu sistema nav gatava tadam darbam.
4. Zems hemoglabina limenis, vai eritrocitu skaitli.
5. Ir problemas ar nerviem.

Risinajumi.
Atkarigi no vecuma un veselibas stavokla.

Visprastakie
Apgerbs. Nedrigs lai tas butu spiedoss. T.i. nedrigst lai tas parspiestu asinsvadus. Gumijas piemer. Kajam butu labi nopirkt ta saucamos masejosos zekubikses. Tadu daudz veikalos. Tie veicinaasins atpludi no kajam. Protams tiem jabut tiesi pec izmera. Kurpes ertas (labak cibas) - ar zoli, bez liela papeza rajona paceluma.
Pameginiet ik pa laikam kaut kur apgulties un piepacelt kajas. Var uz gridas, kajas uzliekot uz sienas.
Stavot veiciet it ka suposanas kustibas, t.i. no pirstgaliem svaru parliekot uz papedi. Vai ari sekundi pastavet uz pirkstgaliem un atslabinaties, ar intervalu dazas sek.
Veikt kaju muskulu masazu. To var sarunat ar darba biedri. Domaju ka ta neatteiksies ja ari vinai to izdaris. Masazas virziens no pirktiem uz kermeni.
No/uz darbu labak braukt ar divriteni. Pirms un pec darba jaapmekle dusa un javelta uzmanibu kajam, vai loti labi pec darba apmeklet baseinu.
Un protams polivitaminus. Jums ieteiks aptieka dargus, nemiet tos kuriem sastava ir dzelzs un B12.
Ja gandriz aizmirsu, neaizmirstiet ka diena jalieto ao 2.5 l. skidruma.

Ja vecums ir ta ap 40 un bija grutnieciba, vai bijusas lidzigas problemas ari agrak tad jums jamekle konsultaciju pie gimenes arsta, tas jau nosutis pie vajadziga speca.

Velu veiksmi un veselibu

pârdevçjs
Re: sâpes
20.09.2004 09:35
Mainiet darbu, ja jau tik âtri parâdîjâs problçmas, tas nozîmç, ka nekas labs nebûs
EX-paardeveeja
Re: sâpes
20.09.2004 09:40
man arii taapat bija kad straadaaju par paardeveeju,pagaaja meenesis un kaajas pierada,6 gadus nostraadaaju...lieta ir pieradumaa.
Irîna
Re: sâpes
20.09.2004 10:30
Es arî kâ bijusî pârdevçja varu pateikt, ka ðajâ gadîjumâ ir jâgaida, kad kâjas pieradîs pie ðîs ikdienas kâjâs stâvçðanas slodzes. Man arî pirmajâ mçnesî kâjas sâpçja neþçlîgi, bet pçc tam pierada. Svarîgi ir ïoti çrti apavi, ja kurpes, tad noteikti no dabîgâs âdas, lai bûtu mîkstas kâ èîbas.
pârdevçja
Re:
21.09.2004 18:51
Paldies visiem, kas atbildçja!
Man vçl tikai 22 - tad jau noteikti vainîgs tikai nepieradums. No vingrojumiem varçðu izpildît tikai to ðûpoðanos, jo nav iespçjas pat apsçsties, kur nu vçl atgulties. Zeíubikses noteikti nopirkðu, jo man vienai kâjai jau tâpat pâris vçnu mezgli izlîduði.
Lai nu kâ - vçlreiz paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 9?
Ziņa: