izgulçjumi

Aizsāka Nadîna 

Nadîna
izgulçjumi
20.09.2004 11:02
Manam tçvam ir 86 gadi un jau 15-to gadu uz gultas. Milzîga problçma ir izgulçjumi, tie pat veidojâs tâdi kâ èûlas lielos laukumos, bet kâ lai tos izdziedina, ja visu laiku ir jâguï gultâ? Lûdzu palîdziet kâds ar padomu.
li
Re: izgulçjumi
20.09.2004 11:12
Cilvçks ir jâgroza - nevar ïaut visu laiku gulçt tikai uz muguras vai sâniem - jâmaina pozas, jâpamasç, mçs vectçvam puðumus sazieíçjâm ar cinka ziedi-lai dzîst.
ineshuks
Re: izgulçjumi
20.09.2004 11:14
Pozas mainiishana ik pa divaam stundaam. Ruupiiga aadas kopshana, gluda gultasvelja bez krokaam, iipashi pretizguleejumu gela matrachi (baisi daargi, kaut kur ap Ls1000 vai nebija- iespeejams, ka kaut kur var iziireet). esosho izguleejumu kopshana- diezgan labi ir tie speciaalie plaaksteri izguleejumiem. Guminjas rinkjiishi, lai jau esosho izguleejumu vietas veel vairaak nebojaajas. gruuti.
Re: izgulçjumi
20.09.2004 11:22
Patraiz lasu graamatu "Organisma attiiriishana" par saarnju shkjiidinaashanu, kaitiigo vielu un skaabju izvadiishanu, tur arii rakstiits par izguleejumiem, kapeec rodaas un ko dariit, lai taadi nerastos. Diezgan "reakcionaara" graamata, var piekrist vai visu noliegt, bet der izlasiit informaacijai!
qwq
Re: izgulçjumi
20.09.2004 11:24
dusma ar savâm attîrîðanâs pârvâcies uz citu serveri

vçl palasi URÎNTERAPIJAS BRÎNUMUS

stac. tunelî var dabût
Nadîna
Re: izgulçjumi
20.09.2004 11:53
Bet protams, ka tçvs tiek nemitîgi grozîts, savâdâk taèu nevar nogulçt vienâ pozâ. Gribçju uzzinât kâ lai sadziedç izgulçjumus, tie viòam sagâdâ briesmîgas sâpes. Vienu brîdi pat pakïâvâmies kaut kâdai mistiskai "tautas receptei", ka izgulçjumu gadîjumâ zem gultas esot jâliek trauciòð ar ûdeni. Bet diemþçl tâdi brînumlîdzekïi laikam ir tikai pasakâs. Varbût ir kâds i-neta saits kur smelties info izgulçjumu ârstçðanâ vai kâdam ir kâds reâls padoms ðajâ sakarîbâ?
to ineshuks. Vai ðie gumijas riòíîði un plâksteri ir nopçrkami aptiekâs bez receptes? Un ko tu konkrçtâk biji domâjusi ar - rûpîga âdas kopðana?
Re: izgulçjumi
20.09.2004 12:14
Cien./god. qwq, nekljuustiet luudzu rupjsh, tas atstaaj nozheelojamu iespaidu un nekaadi nepaliidz risinaat probleemas!

Bez tam, kopt 15 gadus guloshu cilveeku ir ljoti smagi un domaaju, ka sheit vispaareejai informaacijai der dazhaadi medikju(!!!) viedoklji, jo domaaju, ka pavisam tradicionaalas lietas sho 15 gadu laikaa ir jau apguutas un nosliipeetas liidz perfekcijai!
ineshuks
Re: izgulçjumi
20.09.2004 13:06
Pajautaajiet aptiekaa, neatceros kaa tie plaaksteri saucaas- taadi kaa zhelejas, uzliek un vairaakas dienas tur, nav jaamaina, lia netraumee visu laiku to vietu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 2?
Ziņa: