vitamiini

Aizsāka datorikjis 

Re: vitamiini
21.09.2004 11:25
to Ginta
te jau diskusija panesâs ne par zâlçm, bet par sportoðanas nepiecieðamîbu/iespçjâm:)))
Alstere
21.09.2004 11:29
Bet cilveeks jautaaja, vai vitamiini jaaeed. Es gribeetu redzeet to aktiivistu, kursh noseedeejis pie kompja 14 stundas (taa parasti straadaa labi un pelniitgriboshi datorspeciaalisti) ies uz sporta zaali vai paskraidiit pa stadionu. Vispaar, ja esi ieveerojusi, datoristi nav iipashi sportiski ljaudis, bet dziivot ta gribaas:)
Re: vitamiini
21.09.2004 11:37
to Ginta
Strâdâju IT kompânijâ. Programmçtâja/datoriía tips (kusls, netîrs, neçdis, kafiju pârdzçries, sarkanâm acîm...) nu jau labu laiku ir mainîjies. Vecais stereotips, parasti ar veselîbas/psihes problçmâm, neder arî komandas darbam lielos projektos.
Mûsu datoriíi (pieskaitu arî sevi) gan strâdâ (arî pâri mçram, brîþos, kad tas nepiecieðams), gan sporto, gan atpûðas, gan mîlçjas :))) Cilvçki, kâ jau cilvçki. Un visi esam pelnîtgriboði (pelnâm arî) un labi speciâlisti.
Alstere
21.09.2004 11:45
:)Apsveicu! Bet taa nav vieniigaa kompaanija......... un situaacija nemaz nav uzlabojusies, ja nu vieniigi datori augstaakas klasesun darbavietas labaak iekaartotas. Man apkaart ir ljoti daudz datorikju un arii probleemas visiem vienaadas........ pat ergonomiski pareizi iekaartota darba vieta taa iisti nepasargaas ne tavas smadzenes no paarpuules, ne mugurkaulu no deformaacijaam, ne arii aadu no izzhuushanas. Starp citu - miileeties jau miileejas, bet dazhi miileeshanaas "rezultaatu" nekaadiigi nevar sagaidiit!
Re: vitamiini
21.09.2004 11:48
Labs IT speciaalists tieshaam vairaak neizskataas peec peec izkaameejusha sarkanacaina kuslenja, kas piedevaam veel nelaagi smird!
Labi IT speciaalisti labi arii izskataas, vinjiem driizaak paraadaas dazhaadi perversi hobiji - celjoshana, sportoshana, gambleeshana, kuuku eeshana darba telpaas..., vieniigais, kas ir saglabaajies no stereotipiem ir slimoshana ar klasiskajaam IT slimiibaam, kaa jau mineeju augstaak!
Bet jebkuraa gadiijumaa vinji ir burviigi radiijumi (man pashai viens taads ir maajaas pieradinaats)!:)
Protams, vinjiem patiik paar meeru aizrauties, bet kaut kad jau vinji izlien arii laukaa no virtuaalaas pasaules!:)
Ai, labi, es taapat vecumdienaas rakstiishu romaanu par savu dziivi un liidzcilveekiem!:)
datorikjis
Re: vitamiini
21.09.2004 13:10
Hmmm.... atkal interesanti spriedumi. Ne jau visi IT speciaalisti straadaa taadaas darba vietaas, kur par minimaalu darbu sanjem maksimaalu atalgojumu, kaa tas ir ar mani un lai kaut cik nopelniitu, man arii ir jaapavada vairaak stundas pie datora nekaa es to veeleetos. Buutu interesanti zinaat, kaadus konkreeti vitamiinus Tu Ginta lieto?
Es gadu atpakalj saaku lietot visu Vision produkciju, uzlabojaas ne tikai pashsajuuta, bet arii aada, mugurassaapes kljuva cieshamas un "jumts vairs nebrauc" :) Man iepatikaas kompaanijas filosofija, produktu esmu paarbaudiijusi un biznesa plaans arii ir perfekts. Saliekot kopaa visus shos saskaitaamos noleemu, ka nafig man tas kompis ar visiem saviem "labumiem" un tagad straadaaju kompaanijaa Vision. Pati juutos labi, gjimenee viss ok un ir pamatota ceriiba, ka vareeshu paliidzeet arii citiem. Un lai man piedod aarsti, kam "vitamiinu izplatiitaaji" ir kaa nagla pakaljaa, bet farmaacijas biznesam, ja nekljuudos, nav vairaak kaa 100 gadu, bet daba muus aarstee no pashiem cilveeces pirmsaakumiem! Aamen!
Re: vitamiini
21.09.2004 13:38
To Ginta
Tu tik skaisti sâki par datoriíu slimîbâm, un tik lçti visu sabojâji. Njaaa. Nâkoðreiz, kad ziòosi par slimîbâm un kompjûteriem, neraksti par âdu, kâ papîrs. Tas vairâk mûmijâm raksturîgs.
datorikjis
Re: vitamiini
21.09.2004 13:40
Gintai ... hmmm ..... , vispaar esmu jau bijis saskaree ar Vision produkciju, toreiz tas gan bija sakaraa ar veedera probleemaam. Viss aju ir skaisti un jauki, tik taa cena ir paarlieku daarga. Ja nebutu shiis preces celjoshana no vienas rokas ortaa, treshaa utt...., ta varbuut arii shii prece buutu pieejamaaka un es noteikti buutu veins no tiem, kas shiis kompaanijas produktu pirktu, bet uz doto briidi taa ir pa augstu. Un kaut kaa nevienaa no Vision katalogiem neesmu sastapis konkreeti manai specialitaatei atbilstoshu Vision produktu.
plant
21.09.2004 13:46
A man pofig, ko Tu ar visu savu penteri domaaji. Taa ir mana dziive un nemaz nemeegjini muti aizsiet! Es biju datorikjis un esmu konsultants un nekaunos ne par vienu ne otru. Un manaa teiktajaa nav neviena nepatiesa vaarda. Tu man veel neesi pieraadiijis, kaapeec labi ir eest zaales, bet slikti - vitamiinus! Es zinu, kur atrodos - shis ir aarstu forums un sheit vse za odnogo, tikai nez kaapeec tauta arvien slimaaka un slimaaka! Un nemaldini sevi ar iluuzijaam, ka aarsti glaabs pasauli:)
Vaiva
Re: vitamiini
21.09.2004 13:50
Ginta

Protams, paðiedvesmai liela nozîme.
Bet, gadîjâs bût aculieciniecei, kâ tavas firmas izplatîtâja par lielu naudu pârdeva kaut ko, kam it kâ bija jâpalîdz garîgi slimam bçrna, kura vecâki bija gatavi atdot nez ko un nez cik, lai tikai kaut nedaudz uzlabotu bçrna stâvokli. Protams, ka nepalîdzçja. Tagad pret tâdiem kâ jûs izturos ïoti rezervçti, ja neteiktu vairâk- kâ pret blçþiem, kuriem goda jûtu vispâr nav, ir tikai peïòa.
Un kâpçc Âmen, savas afçras ticîbas statusam esat pielîdzinâjuði?! Vision publiskie pasâkumi tieðâm atgâdina sektantu saietu. Labi esi apstrâdâta.
Vaiva!
21.09.2004 14:07
Tas gan nenoziimee, ka produkts ir slikts :) shai lietaa taapat kaa mediciinaa svariigs ir tas pats cilveeka faktors. Par cik tie ir vitamiini un mineraalvielas, nevareetu iet runa par aarsteeshanu (vien par aarstniecisku efektu) ko daudzi paarprot - taa ir Profilakse, kas jaaveic Regulaari.
Kad aarstam aiz muguras paliek kapu krustinsh - ljaudis kliedz: "Visi aarsti ir slepkavas"?
Bet, kad guljoshais, iedzeeris triis kapsulas un tomeer nav no gultas pieceelies, tad laikam jaabljauj: "Tie vitamiini tachu ir meesli"?
Vai taa??????????
Un kaapeec Tevi tik ljoti uztrauc mana peljnja? Ir daudz cilveeku, kas muusdienaas kaut ko, jebko dara par briivu?????????
Vaiva
Re: vitamiini
21.09.2004 14:14
Ginta

Tava peïòa?...
Parûpçjies labâk par savu sirdsapziòu.
Vaiva!
21.09.2004 14:17
Ar manu sirdsapzinju viss ok!:)
Un ar Taveejo?:) Ir daudz cilveeku, kam dziivee esi paliidzeejusi? Kaa esi paliidzeejusi? Vai taa arii staigaa apkaart moralizeedama?
Vaiva
Re: vitamiini
21.09.2004 14:23
Ïoti daudziem, un nesavtîgi.

Un nesauc savu andelçðanos par palîdzîbu. Pati saproti, ka blçdies, bet aizvaino citus.
Vaiva!
21.09.2004 14:28
Atbilde ir otraa sadaljaa:)
Re: vitamiini
21.09.2004 14:29
Forði ir palîdzçt cilvçkiem. Un ja vçl no tâ, kas taustâms atkrît!!!
Ginta, nejauc tâs lietas! Tad jau sçtnieki palîdz mums dzîvot tîrîbâ, policisti braukt godîgi, VIDs palîdz maksât nodokïus utt.
Interesanta Tev tâ taktika. Visus te izlamât cerîbâ, ka kâds pçc kârtîgâm païâm ko nopirks.
datorikjis
Re: vitamiini
21.09.2004 14:40
Man tik nav iisti skaidrs par to Vision produkciju, kaapeec ir starpnieki, kas to tirgo un kaapeec to nevar aptiekaas nopirkt?
Re: vitamiini
21.09.2004 14:45
Laikam tâpçc, ka ir vajadzîgi lieli sagatavoðanas un pârliecinâðanas darbi, lai piespiestu cilvçku skaidrâ prâtâ un pie pilnas apziòas kaut ko pirkt ar tâdu pârmaksu.
datorikji un plant
21.09.2004 15:29
Aptiekaas shii produkta cena buutu 22Ls. Tiiklaa - 14Ls. Kompaanijas biedriem - 8.50Ls. Un, ja juus zinaatu kaut nedaudz par to, kaa straadaa tiikla maarketinga sisteema, shaadus jautaajumus neuzdotu.
Un tagad pasakiet, cik ir pashizmaksa zaalju pacinjai, kura aptiekaa maksaa 12Ls?
Nav slikti buut informeetam par muusdienu tirgus tendenceem:) Starp citu shaadaa veidaa tiek tirgoti ne tikai vitamiini, bet arii automobilji, sadziives preces utt. nez kaapeec par to neviens nebljauj. Bet nebljauj taapeec, ka zin, prece sadaardzinaas nonaakot tirdznieciibas vietaas.
Jaa, plant, ir jaastraadaa ar klientiem, jo konsultants ir vieniigaa reklaama un reklaama maksaa naudu (ja Tu to veel nezinaaji).
Vai zini, cik tuukstoshus izmaksaa viena Gentos vai tml. reklaamas rulliisha paraadiishana TV? Vai zini, cik zaalju tirgotaaji maksaa par vienu A4 reklaamu kaadaa no zhurnaaliem? Es zinu, daudz esmu straadaajusi ar reklaamaam un varu pateikt, ka TAA nu patieshaam nav tiira nauda!!!!!! Un sho reklaamu iespaidaa cilveeki nodarbojas ar pashaarsteeshanos, nemaz neizlasot BLAKNES. Luuk tas ir necilveeciigi. Bet par to aciimredzot mees nerunaasim, jo taa ir politika un ljoti, ljoti liela nauda!!!!!!!!!!!
datorikjis
Re: vitamiini
21.09.2004 15:40
Bet Ginta ...... , es saprotu Tevi, aizstaaveet savu biznesu ir katra pienaakums, bet kaapeec Tu to cenas kjeediiti neturpinaaji liidz galam? Es domaaju peec taas 8.50? Cik veel panjem piegaadaataaji no Krievijas? Un veel razhotaaji no Francijas (ja nemaldos tur ir mekleejami Vision razhotaaji)? Tad kas paliek paari? Normaali tas nav!!!! Paaraak daudz shai kjeediitee to pelniitaaju, tas arii visvairaak saruugtina. Lai nu kur, bet uz veselibas reekjina nevajadzeetu taisiit biznesu, bet neko jau tur nepadariisi, taada ir taa muusu dziive shodien ....
Re: vitamiini
21.09.2004 15:53
Ak dievs, Ginta. Nu nebrien taèu auzâs! Jo vairâk cilvçks pasaka, jo lielâka iespçja izblamçties. Tavs gadîjums. Nevajag jaukt kotletes ar muðâm!!! Lûdzu nejauc sadzîves tehnikas, auto, kosmçtikas izplatîðanu ar vitamînu andelçðanu. Ja mani kâds apvârdos un es nopikðu putekïusûcçju no izplatîtâja, nevienam (var bût arî man) no tâ ïaunums necelsies. Ja cilvçks tâ vietâ lai ârstçtos, meklç alternatîvos veidus, pçrk vitamînus un cer, ka bûs labi, tad vairs galîgi nav labi. Laiks ta aiziet. Un to nesasmelsi. Un lûdzu - hroniska kaite.
Pçdçjâ muïíîba bûtu iesaistîties diskusijâs par izmaksâm un to sadalîjumu ar mani. Tu nopelni iztiku apvârdojot cilvçkus, es skaitot naudiòu. Tas ir mans lauciòð. To ko tu te sauc par konsultanta darbu ir visvienkârðâkis kontaktreklâmas surogâts.
datorikji
21.09.2004 15:53
Neraudini mani:) Aizej lapaa www.vison.lv un izseko kjeediiti.
Un tagad pasaki man, cik maksaa ruupniicaa salikts PC?
Un cik tas maksaa veikalaa?
Un lai Tevi galiigi piebeigtu - pasaulee vislielaakaas naudas cirkulee farmaacijas biznesaa - aptiekas aug kaa seenes peec lietus...... nesaskati kopsakariibas (piemeeram ar cilveeku veseliibas staavokli)?
bet Tu padomaa!
Un tad, kad aiziesi pie sava gjimenes aarsta un vinsh Tev izrakstiis kaarteejo porciju antibiotikas, pajautaa: kaapeec tieshi taas? Tieshi uz veseliibas reekjina tiek taisiits lielaakais bizness - ne uz datoriem, ne automobiljiem, nekustamais iipashums ne tuvu nestaav:)
Un vispaar, neko es negribu paarliecinaat, laiks taapat visu saliks pa vietaam! man tikai nepatiik cilveeku tuvredziiba.
li
Re: vitamiini
21.09.2004 15:54
Ja nav laika sportam - strâdâ vismaz labi vçdinâtâs telpâs, lai pietiek svaiga gaisa.

Vçl pret nogurumu bija ïoti labs Ginko Biloba - kâdi 5 Ls, aptiekâs, dabisks, nekâdi izplatîtâju triki. Tieðâm labs - uzlabo asinsriti, koncentrçðanâs spçjas, mazina miegainîbu.
Es dzçru, kad pa sesiju biju izmocîjusies -atgrieza pie dzîvîbas, bet jâdzer kâdu mçnesi no vietas (tas viens iepakojums pietiek).
plant!
21.09.2004 15:59
Tas, ka Tu skaiti naudinju (starp citu, ja gribi nopietni pelniit naudu, nekad nesauc to par "naudinju"), nenoziimee, ka Tu to dari labi un savaa jomaa esi profesionaalis:) Un veel trakaak, ja Tu skaiti sveshu naudu:)
datorikjis
Re: vitamiini
21.09.2004 15:59
li... paldies par padomu
Re: vitamiini
21.09.2004 16:18
to Ginta
Mûsu diskusija paliek nekonstruktîva un neinteresanta. Nevçlos to turpinât.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 17?
Ziņa: