Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?

Aizsāka Ujujuj 

Kā var mazināt kuņģa skābes daudzumu? Ir protams diētas,kartupeļu sulas utt,bet tas īslaicīgi drusku palīdz. Nav kaut kas tāds,lai tā skābe vienkārši tik daudz neizdalās,lai ēstu jebko un smēķētu un dzertu alko?
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
06.08.2012 09:54
Vienkāršākais ir soda bet darbojas īslaicīgi. Ilglaicīgāks efekts ir medikamentiem kas ir protonu sūkņa inhibitori. Piemēram omeprazols. Ja nepatīk zāles tad ir viens variants, vitamīni un nekāda stresa.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Vai tad vitamīni mazina skābi? Kuri vitamīni to dara?
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
06.08.2012 11:03
Protams, ka vitamīni nemazina skābi. Vitamīni stiprina organismu un samazina slimību un stresa ietekmi kas ir galvenie kuņģa skābes palielinatāji. Runa ir pirmkārt par kombinētajiem vitamīniem. Un vēl, kuņģa skābi palielina helikobaktērijas (vismaz sākumā).

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
06.08.2012 11:05
Dzimums,vecums, augums un svars?
Cik ilgi moka dedzināšana kunģī?
Kāpēc nav iets pie ārsta?
Vai ir iziets pret Helikobaktērijas ārstēšanas kurss.
32g 1.89m 90kg,ir 2reiz kobra taisīta,kkādu gastrītu atrada un viss,dakteriem taču vienalga,konstatē diagnozi un viss,labākajā gadījumā omeprazolu izraksta,kas nekam neder. Biju pie dziednieka,tas teica ka maza čūliņa esot. Tad es nesaprotu,ko tā kobra dod ja neko nepamanīja. Ai riebj!
Es vīrietis. Jau gadiem tas kuņģis sāp,te vairak te mazāk. Heliobakterija speciali nav veikta pārbaude laikam,kobrā to neatrod?
Parasti ar "kobru" paņem arī paraugu uz helikobaktērijām. Omeprazols labākais un visai efektīvs veids, kā samazināt skābes daudzumu kuņģī. Iespējams nelietoji regulāri, pietiekami ilgstoši vai arī pa mazu deva bija. Nav tādu brīnumlīdzekļu, kas pasargās organismu, ja dzīvosi neveselīgi.
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
07.08.2012 15:47
kamēr cilvēki nesapratīs, ka veselība ir tikai viņu pašu atbildība, tikmēr tā ies. protams, ka dakteriem ir vienalga, dakteris ir kā pārdevējs veikalā, pārdeva un aizmirsa.

dziednieks redzēja čūlu un kobra neredzēja?

tad ir viens variants: iet tālāk pie dziednieka, viņam patiks.

kuņģa problēmas kaut kādā mērā ir dzīvesveida problēmas.

paņem biezu maku un aizej uz kādu privātpraksi, piem., premium medical, samaksā krietnu žuksnīti un iztaujā ārstu par visu, kas interesē, iepriekš to uzrakstot uz lapas.

tātad vēlreiz: paaugstināta skābe ir paša dzīvesveida rezultāts, un, protams, ka ārstu Tavs dzīvesveids neuztrauc, ir jādomā pašam. grūts darbs priekšā.
Ko nozīmē mainīt dzīvesveidu? Es, piemēram (S 40, 174, 58) nekad neesmu ne dzērusi, ne pīpējusi, kobru taisīja 2 reizes, h>baktēriju arī nīdēja ar AB 2 reizes, man palika kaut kripatu vieglāk? Nē. Omeprazolveidīgos dzeru jau gadus 5. Nu ko darīt? Samazināju kafiju līdz 1 tasei no rīta, neēdu ne ceptu, ne ko citu kaitīgu, kā samazināt stresu, uz Himalajiem aizbraukt, vai? Tagad mēģinu sportot, vēdera presi trenēt. Aj, man arī riebjas viss, visus ārstus ieskaitot.
Tur jau tas stulbums,ka ārstiem viss vienalga,vēl par algām kauc. Tas nav normāli.
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
07.08.2012 22:27
Ujujuj Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nav kaut kas tāds,lai
> tā skābe vienkārši tik daudz neizdalās,lai
> ēstu jebko un smēķētu un dzertu alko?

tēmas autoram

izlasi sevis rakstīto vēlreiz...

vai tad ārstam vajadzētu dzīvību atdot, ka 32 gadu vecumā cilvis nesaprot, ka pats savas iekšas gandē.... ko gan tur var darīt; gribu smēķēt, gribu dzert, gribu ēst, ko gribu, bet lai kuņģis ir vesels... tā nebūs.

jautājums ir ārpus veselā saprāta robežām.
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
07.08.2012 22:30
dienu neest un tad apest litru jaanjogas...peec 2stundaaam saakt ar riisu eedienu
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
07.08.2012 22:53
Litrs jāņogas, tas ir skarbi... bet varbūt darbojas... es laikam pabaidītos, ka plānākajā vietā neizēd caurumu... nu, tur kur no ūkas visu laiku pil virsū...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
07.08.2012 22:55
ku.. tas darbojas..pati esmu taa darijusi..taas seeklinjas kas jaanjogaas ljoti labas kungim,,,bet nu nevar eest taas jaanjogas kam chuula
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
09.08.2012 16:08
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ujujuj Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nav kaut kas tāds,lai
> > tā skābe vienkārši tik daudz neizdalās,lai
> > ēstu jebko un smēķētu un dzertu alko?
>
> tēmas autoram
>
> izlasi sevis rakstīto vēlreiz...
>
> vai tad ārstam vajadzētu dzīvību atdot, ka 32
> gadu vecumā cilvis nesaprot, ka pats savas
> iekšas gandē.... ko gan tur var darīt; gribu
> smēķēt, gribu dzert, gribu ēst, ko gribu, bet
> lai kuņģis ir vesels... tā nebūs.
>
> jautājums ir ārpus veselā saprāta robežām.
-------------------------------------------------------------
Pilnība pievienojos.Ārsti nav spējīgi izarstēt stulbumu.
Es uztaisīju elektrolīzeri un kad sākas dedzināšana dzeru dzīvo ūdeni, iedarbojas uzreiz, ja profilakses pēc katru rītu izdzer puss glāzi dzīvā (nu tas ir tas kas paliek tanī pusē kur izdalās ūdeņradis) tad problēma vispār pazūd ! Nelietojiet tik daudz zāles ko ārsti jums uzspiež, jo viņi strādā farmaceitu labā !
Kā būtu ar to, ja sākumā sāktu ar uztura maiņu stipri uz sārmaino ēdienu pusi. Lai tas ph no skāba pamazām kļūst par sārmaino + kaut nedaudz sports.
smēķēšanai un alkoholam NĒ!

ārsts var nolasīt lekciju par dzīvesveidu, bet nevis, jā, stulbumu izārstēt. :D
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
10.03.2014 16:01
egle1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ko nozīmē mainīt dzīvesveidu? Es, piemēram (S
> 40, 174, 58) nekad neesmu ne dzērusi, ne
> pīpējusi, kobru taisīja 2 reizes, h>baktēriju
> arī nīdēja ar AB 2 reizes, man palika kaut
> kripatu vieglāk? Nē. Omeprazolveidīgos dzeru
> jau gadus 5. Nu ko darīt? Samazināju kafiju
> līdz 1 tasei no rīta, neēdu ne ceptu, ne ko
> citu kaitīgu, kā samazināt stresu, uz
> Himalajiem aizbraukt, vai? Tagad mēģinu sportot,
> vēdera presi trenēt. Aj, man arī riebjas viss,
> visus ārstus ieskaitot.
_________________________________________________________
Mans domā,ka pie tāda svara organismam netiek dotas olbaltumvielas. Ja nav olbaltumvielas, grūti ir nodrošināt imunitāti. AB kurs vēl vairāk pazemina imunitāti.Arī nervi, jūtams nav kārtībā. Saka- dodiet man veselību! Ārsts var dot tikai padomu, nozīmēt ārstēšanas kursu.Veselību iedot viņš nav spējīgs. Jo nav ģenētiķis, ekstrasens un Dievs.
Rennie tabletes, kefīrs, ūdens… tikko dedzināja un iedzēru kefīru - perfekti :) Vēl var iziet kreatīna vai Dianabola kursu, vai arī Deca un Sustanonu.
Pēdējais teikums, protams, ir humors.
Akurāt pirms diviem gadiem rakstīju, tātad pagāja vēl divi gadi, svars/augums tas pats. Kuņģis sāp nežēlīgi, trīs reizes dienā iedzeru sodu ar ūdeni. Kopumā kuņģis sāp jau gadus 7, bet tā kā esmu vēl dzīva, tad nāvējoši tas nav, kā smejies. Bet nu sāp. Omeprazols nepalīdz, negribu tam pat naudu tērēt. Laikam nopirkšu tomēr Rennie. Nu nervu sistēma kāda ir, tā ir - ko padarīsi. Tagad esmu atvaļinājumā, nav darba rūpju, bet tāpat kuņģis sāp.
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
26.07.2014 10:47
Soda ir īslaicīgs risinājums, kas pēc tam kairina kunģi visvairāk. Skābe + soda ir ogļskābā gāze. Ogļskābā gāze "plēš" kunģi. Kairina to un liek izdalīties skābei vēl vairāk. Cik par to var runāt? Tikai gastroenterologs var šai skādē palīdzēt, nevis pašdarbība. Ir preperāti,kas mazina skābi un nekairina kunģi. Tikai ne soda.
Ja gribas pavaimanāt un apsaukāt ārstus, tad cita lieta.Tikai ahilishs kunģis, kas rodas no tā,ka aiziet bojā funkcionālā kunģa kārtiņa būs ne jau ārstiem, bet tiem, kas viņus neklausa.
Lai saprāts un miers.
es esmu bijusi pie neskaitāmiem gastroenterologiem, pēdējo reizi Arsā iztērēju 300 latiem analīzēm 2013. gadā. Viss ok, vairs neredzu jēgu. Ārstus nelamāju. Vienkārši dzīvoju kā ir. Redz, ka no tā nemirst, tikai sāp. Ak jā, sāku arī sportot, formu 2 gadu laikā dabūju labu un presi arī.
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
26.07.2014 20:21
Cienītā. Lai uzceptu presi sievietei... Vajag baigo enerģiju. Vai arī palielinātu testosterona ( Androgēnos horm.) līmeni asinīs. Fiziskas slodzes un testosterons, kas saistīts ar stresu un agresiju, nekādi nevar veicināt hronisku kuņģa gotādas iekaisuma ārstēšanu.
Tur kaut kas nav kārtībā ar hormonu līdzsvaru sievietei. Otrkārt ir jāpārbaudās vēlreiz uz Helikobaktēriju. Es biju savā, laikā, spiests iziet atkārtotu pret HB ārstēšanas kursu. Par sāpēm un dedzināšanu aizmirsu.
Un ārstus ,kā cimdus nemainīju. Pie profesoriem negāju.Gadās,ka Ab pret HB nepalīdz. Tad ir jāmaina tas kokteilis.
Lai miers un sapratne.
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
29.07.2014 11:40
Piekritīšu Mazdakterim1
Kad man bija 3 vidēji mazas kuņģa čūlas,tad aŗī nezināju kko darīt,biju pie vairākiem ārstiem,ieteica gan to gan šo.
Un tad sāku likt pa plauktiņiem, sāku retāk,mazāk stresòt,vairāk svaigā gaisā,un visu kas nepatika vienkārši neklausījos,
Arī dzēru antidepresantus,tad arī retāk kuņģis streikoja,vēl retāk bija dedzināšana kuņģī,nu jau vispār nesāp kuņģis,
Kad cilvēkam ir liels stress un īpaši sievietes kad psiho par katru sīkumu,lidina pa gaisu kas tik pie rokas,tad arī pavēro sevi- paliek tik slikti ka vemt gribās,kuņģis dedzina ka ieēst neko nevar.
Mēģiniet dusmas norīt ar svaigu gaisu,vitamīniem un atrodiet sev labu aizraušanos kas priecē,nevis rada dusmas un stresu.lai labi dzīvojas!!!
sveiki es pabiju straupe un nokodejos uz pusgadu, no ta briza kad nokodejos saka sapet veders visu laiku esmu bijis pie arstiem zondi izgaju. noteica celoni kunga sulas pa daudz un žults pūslis palielinajies. izrakstija visadas tabletes bet tapat nepalidz ka rikoties
Re: Kā mazināt kuņģa skābes daudzumu?
12.11.2016 20:00
Būs jāsāk atkal dzert, jo aizkuņģa dziedzeris nesaņem dienišķo alkohola devu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 22?
Ziņa: