Astmas ârstçðana

Aizsāka Iveta 

Iveta
Astmas ârstçðana
21.09.2004 01:45
Mans vîrs slimo ar astmu smagâ pakâpç, nevienu dienu nevar iztikt bez pâris devâm inhalatora. Ðajâ sakarâ jautâjums - vai kâds nezin kâdu labu plauðu ârstu, pie kura varçtu griezties uz konsultâciju, lai uzsâktu nopietnu ârstçðanu?

Un vai ðajâ gadîjumâ bûtu vçrts griezties pie homeopâta?
qwq
Re: Astmas ârstçðana
21.09.2004 09:37
Pie homeopâta - labâk nç
Manuprât labs ir Dr. Bukovskis Strados
ineshuks
Re: Astmas ârstçðana
21.09.2004 15:56
Jautaajums- bez kaada inhalatora. Muusdienaas it labi iespeejams astmu kontroleet, bet tas akuraat to arii noziimee, ka vismaz paaris reizes dienaa buus jaalieto inhalatori.
Mekleejiet alergologu-pulmonologu, lai arii normaalam terapeitam vai gjimenes aarstam nebuus ne vainas.
Re: Astmas ârstçðana
21.09.2004 16:00
Nja 2 Iveta
Re: Astmas ârstçðana
22.09.2004 13:10
Ko ðis inhalç.

Mand daþkârt gadâs, ka 2 reizes dienâ ir stipri par maz. Pa dienu var savâkt pat 6 beroteka dozas. Ja tas tâ turpinâs vairâkas dienas, rokas sâk trîcçt :)

Labie ìimenes ârsti sarakstîs pulka visâdu zâïu inhalatoru, par paprâvu summu 1mçnesim pat pie itin lielas atlaides, kâ tas pienâkas astmatiíiem.

Varçtu sâkt kaut vai ar to, ka dzîvojamâs un darba telpas sakopj, iztîra, izmet visâdus paklâjus, eitanâzç mâjas dzîvniekus, kuri bieþi tur tusç. Vçl der pârvâkties uz dzîvokli, kuru nav jâkurina paðam, dûmi ar manuprât ietekmç.

tâlâk var arî doties pie dakteriem, lai palîdzçtu viòiem nopelnît dieniðío maizi :)
Neko vairaak nerakstiishu, bet iekopeeju atsauksmi tiem, kas izmisiigi meklee padomus no taadiem pashiem, kas savu astmu "velk" gadiem:

"Mani sauc Dmitrijs. Esmu 53 gadus jauns. Aptuveni 45 gados man sâka pasliktinâties veselîba, arvien bieþâk nâcâs saskarties ar daþâdâm alerìijâm, it seviðíi pavasaros, kad gaisâ lidinâs pûkas.
Lietoju zâles, bet nekâdu veselîbas uzlaboðanos nemanîju, arvien bieþâk sâka sâpçt vçders. Alerìija pieòçmâs spçkâ un man bija arvien grûtâk elpot. 2002. gada decembrî biju spiests aiziet no darba kokapstrâdes uzòçmumâ, jo ârsts uzskatîja, ka putekïi no kokiem ir manas alerìijas cçlonis. Strâdâju daþâdus citus darbus, bet mana veselîba turpinâja pasliktinâties, tâpçc 2003.gada oktobrî ârsti mani nosûtîja uz Paula Stradiòa slimnîcu, kur ârsti pçc izmeklçðanas man konstatçja astmu sâkuma stadijâ. Atgriezos mâjâs ar jaunâm zâïu receptçm un dozatoru, kuru lietoju 2 reizes dienâ (novembrî), bet vçlâk (martâ) jau 4 reizes dienâ. Man pat bija grûti runât, bija grûti pateikt savu domu lîdz galam, jo elpas trûkuma dçï man bija jâsâk klepot. Par pastâvîgu darbu vairs nevarçja bût ne runas. Sâku kârtot invaliditâtes grupu.
2004. gada 8. martâ pie manis ciemos atbrauca meita ar ìimeni, redzot manu kritisko veselîbas stâvokli viòi uzreiz pieòçma lçmumu, ka man jâsâk lietot FitLine jogurts All in 1000 Plus. Lai pirmâmkârtâm savestu kârtîbâ manu kunìi, no kura parasti daudzas slimîbas, îpaði alerìiskâs, arî sâkas.
Sâku lietot jogurtu 2 reizes dienâ pa 150 gramiem. Aptuveni pçc 2 nedçïu jogurta lietoðanas sâku just veselîbas uzlaboðanos. Naktîs gulçju labâk, jo nebija vairs mokoðais klepus.Nav vairs problçmu ar vçdera izeju, bet pirms lietoðanas bija aizcietçjumi.
Pçc mçneða jogurta lietoðanas dozatoru lietoju vairs tikai 2 reizes dienâ, bet galvenais, ka es jutos daudz labâk, sâka atgriezties dzîvesprieks.
Maija beigâs atklâju, ka dozatoru neesmu lietojis jau aptuveni 2 nedçïas! Un nejuti pçc tâ arî vairâk nepiecieðamîbu.
No jûnija esmu atsâcis darbu kokapstrâdes uzòçmumâ un koka putekïi manai veselîbai vairs netraucç, jûtu, ka esmu atguvis savu otro elpu!
Patreiz no FitLine produktiem joprojâm lietoju All in 1000 Plus jogurtu, kâ arî pa retam iedzeru Omega 3 un Super Kid, jo vasarâ pie mums dzîvo mazbçrni un FitLine SuperKid lieto regulâri.

Ar cieòu,
Dmitrijs 15.07.2004."
Re: Astmas ârstçðana
22.09.2004 14:56
Labi sacerçtas pasaciòas maziem bçrniem pirms gulçtieðanas ;)))
Nekâdu dakteru - FitLine visu kâ ar roku noòems.
Re: Astmas ârstçðana
22.09.2004 15:11
''... ciemos atbrauca meita ar ìimeni, redzot manu kritisko veselîbas stâvokli viòi uzreiz pieòçma lçmumu, ka man jâsâk lietot FitLine jogurts All in 1000 Plus" Nu paskat!! Cik sirsnîgi bçrni!!!. Kâda laime! Kâda laime!
Re: Astmas ârstçðana
22.09.2004 15:43
Vienmçr atbalstu labas zâles (un domâju, ka ârstiem informâcijas par astmas zâlçm jau nu mûsdienâs netrûkst. Jocîgi, ja „slimojot smagâ formâ jâmeklç ârsts, kas tikai uzsâks (!) nopietnu ârstçðanau”.) Bet – vai esat paanalizçjuði visus faktorus: kâds vîram darbs, kâ ar stresu, fiziskâm aktivitâtçm. Kas radîja krasu paasinâðanos? Varbût jâmaina reþîms, jâstrâdâ ar sevi psiholoìiski.
Iv
Re: Astmas ârstçðana
22.09.2004 16:01
No savas pieredzes, pie ìimenes ârsta nav jçgas iet. Vajag alergologu-pulmanologu. Es vedu savu dçlu regulâri(apm. 2 reizes ) gadâ. Speciâlists pateiks, ko vajag pârbaudît un kâdas zâles lietot katrâ gadîjumâ. Mums, piemçram, konstatçja atviïòa slimîbu, no kura arî var rasties klepus, tâ kâ katram varbût individuâli..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 21?
Ziņa: