Sapnji

Aizsāka Iron 

Iron
Sapnji
21.09.2004 12:10
Esmu dzirdeejusi viedokli, ka kraasainus sapnjus redz tikai tie, kam nau kaut kas kaartiibaa ar galvu :DD Kaa tad iisti ir? kaadas ir juusu domas par to?
reste
Re: Sapnji
21.09.2004 12:26
Nu, ar manu galvu riktiigi nav kaartiibaa :))) a bet, vai neesi dzirdeejusi/jis, ka nekraasainus sapnjus redz tikai dziivnieki? Kaa tad iisti ir? :)))
zeltamute
Re: Sapnji
21.09.2004 12:28
Ja dzîve ir krâsaina, kâpçc tad sapòi bûtu jâpârslçdz uz melnbalto reþîmu? Man domât - krâsaini sapòi ir pilnîga norma.
reste
21.09.2004 12:32
tad es esmu dziivnieks:)
Re: Sapnji
21.09.2004 13:15
Es esmu nekas!!!! Nav man sapòu... Parasti.
ai
Re: Sapnji
21.09.2004 13:35
Nu ko, tad laikam arî mani drîzumâ apciemos "brâïi un mâsas baltos halâtos" :)
Iron
Re: Sapnji
21.09.2004 16:58
Nu es redz domaaju, mosh toch nau iisti kaartiibaa?:DD nee nu vairaak es domajau, mosh ja cilveeks stresaini dziivo i kaukaada sasproingumaa, mosh tad jamam kraasainie sapnji, tak es nez..atceros, ka kaadreiz redzeeju melnbaltus sapnjus, tachu mani fobiskie sapnji par taarpiem vienmeer ir bijushi kraasaini ...brr...
kuuposhais skurstenis
Re: Sapnji
21.09.2004 17:04
bet es skjiet ka nekad neesmu redzejuse melnbaltus sapnjus.. ja nu vienigi kada krasainaja sapni, kura ietvaros skatos melnbalto filmu :)
Iron
Re: Sapnji
21.09.2004 17:16
Man ir bijushi belmbaltie, bet tie visjociigaakais ir bijushi taadi stulbi sapnji, kuraa vai nu es esmu paarcietusi lielu apkaunojumu vai ari saapes. Viens no tiem, ko nez kaapeec esmu redzeejusi vairaakkaart, nu ar nelielaam izmainjaam - es, puskaila. Nez kaapeec es peekshnji sabiedriskaa vietaa esmu kaukaada aapkshveljaa. Un veel otrs - mamma ar teeti aizbrauc un es palieku uz celja un meegjinu skriet, bet nekas nesanaak. Vot shitie man toch ir menblati bijushi. Un logjiski - sapnis, kuraa manaa klaatbuutnee cilveeku paraujot ai zmatuiem , norauj riktiigu skalpu - bija kraasains :DDD tik ljoti kraasains, ka es pat neveeleejos dazhas dienas to cilveeku satikt, jo man metaas nelabi no domas vien, ausiis skaneeja taa pretiigaa aadas shnjirksteeshana..brr..:DDDD
Nja, kaads dakters noteiti pateiks, ka man ir paaraak dziiva izteele :DDD
maita
Re: Sapnji
21.09.2004 22:14
vçl nekad mûþâ neesmu redzçjusi melnbaltus sapòus.Tâ nu es,duroèka,domâju,ka ðie visiem krâsaini.
Vaiva
Re: Sapnji
21.09.2004 22:18
Daþkârt sapòi ir tik reâli, ka nâkamajâ rîtâ kauns darba kolçìim acîs skatîties... Vçl tagad viòu satiekot pasmaidu...
Re: Sapnji
21.09.2004 22:21
Manieejie ir kraasaini un katru nakti (saturs dazaads - paarsvaaraa par ieprieksheejo dienu sadariito un un nesadariito). Citaadi esmu taa kaa daudz maz normaals....
Iron
Re: Sapnji
22.09.2004 09:08
Rix :D tas takaa maajienc, ka es iisti normaala neesmu?:)
Nee nu es esmu piefikseejusi, ka ja guljot aizejot, pirms iemigshanas tieshi, es par kauko padomaaj, tad par to arii sapnis, tachu kur man shitaadas domas par skalpiem - nezinu gan, es nevisai asinis miilu :DDDD

Bet par to sapnju sajuutu kaa Vaiva teica - reizeem tieshaam ir tik reaali, ka peec laika vairs nevar saprast - pa iistam bija vai sapnii.
Re: Sapnji
22.09.2004 18:03
Liekas ka nav viss maajies :))
Vispaar ir uzskatas ka sapnus redz visi, bet dalja tos neatceras - jaasarunaa kaads lai pamodina naktii - paluur kad acis aaatri kustas (saukts REM(-rapid eye movement ) stadija ) un gan jau arii varees pateikt kaads bija sapnis :)) Vieniigaa nelaime - ja pamodina shai laikaa - naakoshaa dienaa slikts gariigais un var saapeet galva.
Iron
Re: Sapnji
23.09.2004 13:23
Rix - es skatos, ka tu sho to zini par sapnjiem:))
Vispaar literatuuru kaadu gribeetu palasiit - ir lasiits, bet maz, taksh interesee mani tas viss ;)
Re: Sapnji
23.09.2004 14:28
Ðíiet es pçc bûtîbas sapòoju tâpat kâ Iron. Sen esmu pieòçmusi, ka tas neko nenozîmç. Vienkârði tâda îpatnîba. Ir viss Ok ar galvu.
Vakarâ noskaòojoties varu panâkt, ka nenâk tik dikti tie sapòi (nezinu kâ tas notiek, bet varu). Taèu jau sen to vairs nedaru - ïaujos sapòoðanai un nedomâju par to, vairs netraucç it nemaz.
Moa
Re: Sapnji
23.09.2004 14:59
Zinu cilveku, kurs nekad neredz sapnus un man vina bisku ta ka zeel. Es naktis dzivoju otro dzivi, pa sapniem tik daudz var sadarit. Mani sapni vienmer ir krasaini un dzivi. Dazreiz no rita zel, ka sapnis beidzas, dazreiz jau protams, ka Iron, sajuta, paldies dievam, ka tas stasts beidzas.
Re: Sapnji
23.09.2004 16:05
to Iron
- infu par miegu vai sapniem? Par sapniem - neko daudz neesmu zinajis un nezinu :) Kad vienu paciistamu psohoterapeetu luudzu parunaat par sapniem - vinja teica "buusim " nopietni un paargaaja uz citu teemu.
Nav jau taas informacijas tik daudz. Vienkaarshi sanaaca buut uz paaris Miega konferenceem Latvijaa. Neirologi visu pievaakushi sev :))
Ja nu skatiitos Google - tur ne to vien var atrast.
No Latvijas vareetu meeginaat shito : http://www.miegs.lv/
Iron
Re: Sapnji
23.09.2004 16:49
Rix - es jau googlei esmu atmetusi ar roku, man radies iespaids, ka neko internetaa jeedziigu nevar atrast Latvieshu valodaa, bet lai lasiitu sveshvalodaa literatuuru ar dazhaadiem terminiem - esmu par slinku :)) Buus jaapaskataas;))

bo - es jau ar iipashu veeriibu nepieveershu,v ienkaarshi kaukad ieshaavaas prataaa ta doma, atcereejos izteikumu par kraasainjiem un benbaltiem sapnjiem un sagribeeju padiskuteet :) bet sapnji nav taapat vienkaarshi :)) sapnji esot diezgan stipri saistiti ar zemapzinju, taa ka viss ko mees redzam ir kaut kaada iemesla peec;) nu lab, iipashi murgains sapnis varbuut tikai taapeec, ka stresaina diena, bet ja sapnjojam par kaadu konkreetu cilveeku kaut ko, tas taksh noteikti ir izskaidrojams ar muusu domaam vai neapzinaatajama veelmee utt ;))

Moa - man paarsvaraa tie sapnji ir tik dumji :DDD pie kam muuzhiig notiek celoshana laikaa un vietaa :D peekshnji esmu tur un ar to un viss taa nemanaami paarmainiijies, esmu citur, ar citiem cilveekiem, citaa gadalaikaa utt :) Ir reizeem ljoti skaisti sapnji :) citreiz zheel ka pamosties nelaikaa, bet no taadiem sapnjiem jau vienmeer negribas mosties un vienemer naakas, turpretii sliktie sapnji biezhi vien tiek izsapnjoti nepaartraucoties;)

Vispaar saistiiba aar sapnjiem esmu klausiijusies vienu lekciju sen atpakalj, visai interesantas lietas toreiz naacaas dzirdeet, kas lika aizdomaaties - cik tad patieisibaa garhs ir tas sapnis ;) liekas, ka sapnjo visu nakti, bet patiesiibaa taadu nieka spriidi :)
Re: Sapnji
23.09.2004 17:20
Sapnis iisteniibaa ir iis, viss maz man taa liekas... Tikai laika izjuuta ir citaada. Savaadaak kaa tad varu vairaaku dienu piedziivojumus vienaa naktii piedziivot...
Iron
Re: Sapnji
23.09.2004 17:25
Ir ir iiss;) Toreiz piemeerus staastiija. Viens no tiem - cilveeks iemidzis un sapnii redz visaadus notikumus ilgus un diktus, jams tur nogreekojies, beeguljo utt, jamam piepspriests naavessods, bet vinsh ilgi un dikti sleepjaas un visaadi notikumi notiek, tachu beidzot vinju nokjer un ved uz navessoda izpildi, tad kad jau giljotiinas asmens tuvojas kaklam, vinsh peekshnji pamostaas, un tajaa briidi vinjam uzkriti graamata, kas nolikta uz diivaana nenolaistaas malas, un nokriti taisni uz kakla ;) Nu tad toreiz mums staastiija, ka ats itka agarais sapnis, ko vinsh redzeeja, kas peec pamoshanaas rada iespaidu "sapnjoju visu laiku, kameer guleeju" patiesiibaa esotbijis tik garsh cik tas graamatas kritiens no gultas ;) kaut kaadas manjas cilveeku par to briidina un vinsh miegaa redz sapni ;) kaut kaa taa ;)

Vaiva
Re: Sapnji
24.09.2004 13:37
Iron, Rix

Jâââ... Par tiem sapòiem, kas ir kâ ceïoðana sapòos un îstenîbâ. Sapòos esmu bijusi gan pazîstamâs, gan nekad nebijuðâs vietâs. Piemçram Indijâ... Kad pamodos biju gatava likt galvu íîlâ, ka esmu ðonakt tur bijusi, jutu pat smarþas. Un visu dienu tâ arî jutos, kâ pabijusi Indijâ.
Vai arî sapòoju vietas un lietas, kuras man nav pazîstamas, pie kam tas sapnis atkârtojas, bet kâ seriâlâ ar citâm personâm un notikumiem.
Un, pats trakâkais, ka dzîvç ir piedzîvoti momenti, kad uz vienu simtdaïas sekundi liekas, ka esoðo momentu pirms tam esmu nosapòojusi.

Daþkârt domâju par to, kas tad ir cilvçka sapòi, domas, mîlestîba, sirsnîba, jûtas, emocijas?! Un kur tas viss paliek pçc nâves?! Nevar taèu bût, ka pazûd nebûtîbâ? Protams, ârsti var izskaidrot visu, bet negribçtos ticçt, ka tâ tikai íîmija vien ir! Katrâ gadîjumâ, nebûtu vçlams, lai tas tâ bûtu.

Un vçl, ieteikums tiem, kas mâòticîgi baidâs no sapòiem. Sapni, kurð uztrauc, un kuru skaidro kâ nepatikðanu vçstnesi, vajag izstâstît lîdz 12 dienâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 24?
Ziņa: