Vaajsh organisms un imunitaate

Aizsāka Daira 

Daira
Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 12:11
Sveiki!
Gaidu atkal auksto laiku ar shausmaam, jo vareetu teikt taa ka ziemaa vairaak sanaak nosedeet majaas slimojot,nekaa ko citu padariit....un taa katru gadu...:( Vispaar slimiiga jau esmu kops beerniibas, bet vairaak viss saasinajas pirms 4g. kad izslimoju plausu karsoni. Apnikushas jau shiis muzigaas saauksteeshanaas un lielo klepu. Pagajusho gad vispaar nostaigaaju ljoti ilgi ar temperatuuru 37,1-3, bet neviens taapat neko neatrada. Un aarsti vienmeer vienu un to pashu,izrakstaa zaales, biezji antibiotikas un viss...lai pie kaadiem specialistiem esmu gaajusi.
Vispaar peec dabas esmu taada saliiga, aukstaam rokaam vislaik staigaaju arii, lai gan pashai silti.
Ko kaads varetu ieteikt peec pasha pieredzes? kaa lai norudaas?kaadus labus vitamiinus? varbuut vajag attirit organismu ar kadaam teejinjaam utt?
Vispaar esmu nolemusi savest kartibaa organismu un vielmainju arii, kaadus produktus vairaak jalieto utt.
Paldies jau ieprieks un sorry ka tik gari!:)
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 12:25
Lai aarsti mani aprok, bet es varu ieteikt dr.Tereshko teeju imunitaates siprinaashanai, eest kjiplokus, profilaksei kumeliishu teejas inhalaacijas, pirti, pastaigas mezhaa, Kjiipenes peldbaseinu, sportot, sportot, sportot, veedinaat telpas, nepiipeet un visaadi citaadi ruudiities! Maksimaali daudz staigaat ar plikaam kaajaam!
Mazaak zhaaveetu, kuupinaatu, ceptu, puudeetu galju, maizi, makaronus, kechupu, big makus, kolas, chupa chupus,
un vairaak augljus, ogas, daarzenjus, dzert maajaas spiestas sulas,
un izvairiities no perfektas formas un iesainjojuma bariibas!
aija
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 12:43
Nezinu gan vai tas ir saistits ar nesportosanu un svaiga gaisa nebusanu... Man ir lidziga problema, ka ziema salstu ka traka un vistrakak jau rokas un kajas. Turklat dzivoju es norvegijas viduci - ziema man skiet ka ists bieds... Sportiska forma man ir lieliska un piekopju loti aktivu un sportisku dzives veidu. Regulari eju pastaigas, ritenoju, kalnos kapju (tadas riktigas kalnu tures - 8 stundu pargajienos) un ziema esmu slaloma trase ik brivu bridi... No taukiem un lieka svara nav ne vests. Edu samera jedzigi. Neskaitu gan kalorijas un ja gribas, edu ari to neveseligo normas robezas...
Tacu ja ir virusu laiks, tad es esmu ta, kas pirma dabu kaut ko! Un nesaprotu kadel.. Tagad ar sezu majas ar kartejo....bija trakas kaklu sapes, viegla temperatura, ausis duca un tagad iesnas vel sakas.
Draugs jau pie manas slimosanas pieradis un vinam skiet, ka es esmu slima ik pa bridim kops esam kopa....

Ka tad man norudities????

bljaaviens!
21.09.2004 13:39
Kaada gan tumsoniiga un njaudiiga tauta. Ir jaaeed VITAMIINI. Un ir jaastiprina sava imunitaate, kad vienreiz cilveeki to sapratiis. Valstij ir izdeviiga slima tauta un taada taa pamazaam arii kljuust. Pashiem jaaruupeejas par savu veseliibu - vitamiini, sports, pirtis, baseini utt. nevis kaarteejaa neveiksmiigaa viziite ar piloshu degunu pie gjimenes aarsta, kaarteejaa deva antibiotiku un vakciinas priekshaa pakaljaa! Juusu imunitaate ir juusu intiimaa lieta! Un nav ko gaidiit paliidziibu no tiem, kas i nemaz paliidzeet netaisaas!!!!!!!!
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 13:42
Ginta, nepaliec nu tik uzmâcîga. Izlasi nu pati, ko sarakstîji te!! Mati vçl nav stâvus sacçluðies? Jeb Tevis izplatîtâ produkcijai tomçr ir blakusefekti - aizmârðîba ( aizmirstâs valodas prasme un pazûd spçjas sakarîgi izteikties)
plant!
21.09.2004 13:47
Es neesmu uzmaaciiga, vienkaarshi esmu dusmiiga. A Tu - akls!
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 13:50
Ja izredigjeetu Gintas tekstu un iznjemtu pirmos 2 un peedeejos 2 teikumus, tad es vareetu pat sajuusmaa plaukshkjinaat rokas!:)
Vitamiinu vietaa es ieteiktu ekologjisku bariibu no personiigaa mazdaarzinja!
Paliidzeet jau grib un dazhreiz pat mazliet paarspiileeti, piemeeram mans viirs shodien apmekleeja savu gjimenes aarstu, jo vinsh ir saauksteejies un doks vinjam izrakstiija recepti uz 5 lapaam!!! Godiigi, es neiedziljinaajos ko tieshi izrakstiija, bet man shkjiet, ka 5 recepshu preperaati prieksh saauksteshanaas ir drusku taa kaa par daudz!:)
aija
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 13:57
To Ginta:

vai tad te kads naud??? To ka jaed darzeni, augli un vajadzigas aktivitates jau ari mes zinam ... bez tadiem rupjiem "uzbraucieniem" (es atvainojos, ja nepatik sadi izteicieni)! Vai Tev neskiet, ka katra cilveka organisms ir pilnigi savadaks? Un to, ka es daudz vairak sportoju neka vairums lauzu (un pilnigi drosi ari Tu), zinu tikai es pati. No Tevis uzskaititajiem eju uz visiem iznemot pirtim, jo pirtis mans asinspiediens isti "nemil" + vel enntas citas aktivitates daru, ko nu pavisam drosi nedara puse no lauziem, kas ir saja foruma!

un mans jautajums nebija vai esmu tumsoniga un stulba, bet gan pajautaju ka iespejams organismu norudit. Var tacu gadities, ka kads zina par to vairak neka es..

nesaprotu kapec ir vajadzigi tik daudzi stulbi uzbraucieni kadi ir atrodami gandriz vai ikviena si foruma tema! Savu agresivitati tacu vari izpaust citur un citada veida. Ja uz pavisam normalu diskusijas jautajumu dabu kartejo belzienu, tad ir ta : Ups, ko es ne ta uzrakstiju... Nja, bet citadi forums ir loti incs laika kaveklis...u

Vaiva
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:02
Ginta

Protams, paðiedvesmai liela nozîme.
Bet, gadîjâs bût aculieciniecei, kâ tavas firmas izplatîtâja par lielu naudu pârdeva kaut ko, kam it kâ bija jâpalîdz garîgi slimam bçrna, kura vecâki bija gatavi atdot nez ko un nez cik, lai tikai kaut nedaudz uzlabotu bçrna stâvokli. Protams, ka nepalîdzçja. Tagad pret tâdiem kâ jûs izturos ïoti rezervçti, ja neteiktu vairâk- kâ pret blçþiem, kuriem goda jûtu vispâr nav, ir tikai peïòa.
Un kâpçc Âmen, savas afçras ticîbas statusam esat pielîdzinâjuði?! Vision publiskie pasâkumi tieðâm atgâdina sektantu saietu. Labi esi apstrâdâta.
aija
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:09
Ginta,

palasijos vairakas diskusijas un nu tik man pieleca, kas par "putnu" Tu esi! Riebjas man tadi! Ciest nevaru tada tipa lauzus, kas atzist tikai ta sakot savu produkciju! Ja jau aizrakstijies par vitaminiem, ta kur vispar jega izmest naudu par stulbi dargiem vitaminiem, ja to pasu visu var dabut caur augiem un tejam, ko? Ka tad senos laikos nevienam nenaca prata pirkt dargus vitaminus????
Vaiva!
21.09.2004 14:10
Tu atkaartojies!


to aija!
Piedod, ja aizvainoju, es taa negribeeju!:) Laboshos!
Vaiva
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:21
Jâ atkârtojos, lai cilvçki iepazîstas ar Vision firmas produktiem un izplatîtâjiem.
Egle
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:23
It kâ jau visi te gudri runâjiet par dabîgiem vitamîniem un sportu, bet ja nepalîdz? No pieredzes, pamçìini 1.mçnesi MagneB6. Varbût, ka palîdz. Bet roku un kâju salðana ir no nepareizas asinsrites.
Vaiva!
21.09.2004 14:27
Es labpraat ar Tevi iepaziitos lai Tu dabaa vareetu ieraudziit to briesmoni-izplatiitaaju:) Un labpraat iepaziistinaatu Tevi ar cilveekiem, kuriem pateicoties shiem produktiem ir uzlabojusies gan veseliiba, gan dziives kvalitaate. Nu ko, tiekamies?:)
aija
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:30
Egle,

vai vari pastastit vairak ka tas ir, kad asinsrite ir nepareiza, ka Tu teici. Kas notiek organisma? Vai kaut ko var darit, lai ta nebutu?
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:34
to Ginta!
Ja tu to Aijai, tak tev pa dârgu pie viòas aizbraukt. Jebðu klients apmaksâ visu??!!
Vaiva
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:36
Ginta

Tipiski izplatîtâjam, viòu pa durvîm ârâ, bet ðis pa logu atpakaï iekðâ.
Pat dusmoties uz tevi nev spçka- noþçlojams darbiòð un netîra nauda, ko tur dusmoties un apskaust.

Egle

Ar sektantiem gan neiesaku sasieties. Pirms pâris gadiem darbâ piestaigâja viena ar spîdoðâm acîm detoksus izplatîja. Râdîja foto, kur ðiem svçtki stadionâ, visi dzied un dejo kâ sabatâ. Lûk teâdi tie Vision pasâkumi. Skaties un brînies, varbût ðos tur iebaro ar kaut ko, lai saprâtîgi domât nav spçjîgi.
aija
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:47
Ginta,

miers majas!!! :-)))
Sorry sorry, protams, ka katram savs arods un ka mak, ta dara. Drosi vien, ka ir kam palidz. Pilnigi ticu, bet vitamini jau ari ne visas kaites dziede. Vitaminus vien edot un nekustoties, ar sedesu majas un klukstesu, ai ai, ada ka papirs klust, elpu vairs nevaru atrast, no kresla nepiecelties.....
Manuprat nav isti pareizi visas temas un diskusijas stastit, ka tikai Tavi vitamini var palidzet. Bet protams, katram sava galva un sava pieeja lietam.
Egle
Re: Vaajsh organisms un imunitaate
21.09.2004 14:51
Aijai. Manâ gadîjumâ ðî problçma skâra pusaudzi, viòð ïoti strauji auga un to laiku negribçtu otreiz piedzîvot: vairâk pa slimnîcâm nekâ mâjâs, galvas reiboòi, sâpes un mûþîga slimoðana. Ìimenes ârste teica, kurð vîruss parâdâs, to laikam mçs garâm nelaiþam. Tajâ laikâ zâles izmçìinâtas bija daþâdas, bet lielu efektu uz ilgâku laiku neguvâm. Tâ arî joprojam ir aukstas rokas un kâjas, kaut gan paðsajûta paðam ir normâla. Ziemâ lietojam suòu vilnas zeíes, var nopirkt Centrâltirgû. Un regulâri rudeòos lietojam sirdij Mildronâtu 1.kursu - 3.nedçïas lieto, 2.nelieto, tad atkal 2.nedçïas lieto. Bez tam vitamînu komplekss, zivju eïïa, kaïía tabletes. Ar speciâlâm zâlçm neiesaku aizrauties, var rasties citas veselîbas problçmas, it seviðíi kuòìim. Un vispâr, mums beigâs ârsti pateica, ja cilvçks pats jûtâs normâli, tad seviðíi nav ieteicam asinsriti regulçt. Un nelîdz te nekâds sports, jo trençjâs katru dienu basketbolâ un vçl sacensîbas. Kur nu vçl kustîgâku dzîves veidu.
Vaiva!
21.09.2004 15:15
:)Patiesiibaa ir beediigi skatiities uz cilveekiem, kuri runaa par to, ko nezin un nesaprot. Izrauti fragmenti no kaada cilveeka saciitaa, paaris skeptiskas atsauksmes un viedoklis gatavs. Patiesiibaa sen esmu sapratusi, kas shis par forumu un kaadu cilveeku viedokli sheit respektee. Pasaule mainaas un arii cilveeki tajaa ir spiesti mainiities un sveiksunvesels tajaa paliks tikai tas, kursh pats spees izlemt kaa vinjam dziivot. Padoms ir pati neveertiigaakaa lieta, jo tas nemaksaa neko kaa arii neuzliek nekaadu atbildiibu taa deveejam. Taadeelj arii vieglu roku tiek daliitas instrukcijas kaadu zaaliiti iedzert, kaadas veel paarbaudes iziet (tajaa mirklii netiek skaitiita cilveeku nauda) utt.
Paldies oponentiem, juus bijaat ljoti laipni:) Piedodiet, bet man shis forums shkjiet nedaudz slims un paarpildiits ar negatiivismu.......
Laiks raadiis, kuram taisniiba:)
Lai jums veicas:)
1) ja ir tâdas problçmas ar imunitâti - ir speciâlists imunologs, kurð kâreiz nodarbojas ar jautâjumum: kâpçc imunitâte ir vâja un kâ to stiprinât. Stradiòos ir speciâlists, bet vizîte un analîzes bez ìimenes ârsta nosûtîjuma maksâ 30 Ls.

2) man ir aukstas kâjas un rokas un ðvaka imunitâte - cçlonis ir slims vairogdziedzeris. Kad sâku ârstçties pie endokrinologa- uzlabojâs paðsajûta un arî slimoju retâk.

3) antibiotikas dzert tikai tad, kad citas metodes nepalîdz. Kâdreiz klepu veiksmîgi izârstçja ar sinepju plâksteriem, liepziedu tçju un dzçrvençm. Antibiotikas ir briesmîgas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 16?
Ziņa: