acu saapes

Aizsāka Patricija 

Patricija
acu saapes
21.09.2004 14:36
Man jau kaadu laiku nomoka acu saapes. Esmu tuvredziiga un velkaaju brilees. Tachu iipashi acis saap tad, kad vinjas kustina, shkjiet, ka tie ir acaabola kustinaataajmuskulji. Tad, kad stipri pamasee uzacis, tad arii gauzjaam saap, tachu saapes it kaa uz to briidi atlaizjas. Kas tas vareetu buus un vai acu fizkultuura vareetu paliidzeet acu saapes mazinaat?
Patricija
Re: acu saapes
21.09.2004 14:54
Esmu ieveerojusi, ka shiis saapes nav saistiitas ar acu piepuuli. Arii tajaas dienaas, kad acis nemaz nepiepuulu, vinjas var saapet.
Re: acu saapes
21.09.2004 15:39
Varbût pie oftalmologa?????
Re: acu saapes
21.09.2004 15:51
Ugu. Acis ir tada lieta kura es nu nefiga nesaprotu. Es domaju pasas acu ieksejas slimibas. Tur simptomi traumu, komas, naves pazimes, acu ziliu, konjuktiviti - ok. Bet ko sarezgitak ne. Varu sakt minet. Bet nesaksu. Griezaties pie acu arsta. Vel japarbauda acu brilles. Jo ja tas pirktas kautkur, nevis jums izgatavotas, no ta var but problemas. Ari ar sapem.

Pirmâm kârtâm acis tieðâm jâpârbauda, arî brilles. Bieþi ðâdas sûdzîbas rodas no nepareizâm brillçm un sausâs acs sindroma, acis tiek pârpûlçtas, "izþûst", diskomforts kustinot,jo ir radzenes kairinâjums. Vienkârðâkais risinâjums ir jaunas brilles un sausâs acs pilieni, bet pirms tam noteikti jâizslçdz nopietnâkas lietas
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: