vizīte pie proktologa

Aizsāka Zane10 

vizīte pie proktologa
27.09.2012 10:34
Ejot uz konsultāciju man jāiztīra vēders ar microlax, vai tad vienkāršā vizītē proktologs var kaut ko pārbaudīt bez speciāliem izmeklējumiem, piemēram, ja sāp vēdera lejasdaļā kreisā pusē, man ir bijusi kolonoskopija, bet pie proktologa eju pirmo reizi.
Re: vizīte pie proktologa
27.09.2012 16:38
Mazliet nesaprotu problēmas būtību. Kas tad norīkoja un veica to kolonoskopiju? Un kāpēc tagad ej pie proktologa? Parasti Microlax kā reiz priekš tam arī ir vajadzīgs lai varētu veikt izmeklējumu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vizīte pie proktologa
27.09.2012 20:30
Microlax nekad nelietoju un neiesaku citiem.
Kairina zarnu sieniņas. Pietiek ar vidēji lielu klizmu. Cita lieta ir kolonoskopija.
Veiksmi.
Re: vizīte pie proktologa
27.09.2012 21:03
Nu tur jau tā lieta, ka ģimenes ārsts nosūtīja uz kolonoskopiju, bet tur neko neatrada, tikai daudz zarnu satura, bet vēderu iztīrīju, tā kā baigi sāpēja uzrakstīja Duspatalin 200mg, palietoju, pārgāja, kā sāku neievērot diētu, pēc kāda laika atkal sāp, tagad ar visu kolonoskopijas slēdzienu izlēmu iet pie proktologa, bet kad pieteicos poloklīnikā adimistratore pateica, ka uz konsultāciju jāiztīra vēders, es arī esmu lasījusi sliktu par microlax, domāju jau tā sāp, vēl jābeidz tas vēders, es tikai gribēju jautāt ko proktologs reāli konsultācijas laikā var pārbaudīt, tas man interesēja.
Re: vizīte pie proktologa
27.09.2012 23:21
Proktologi mēdz lietot proktoskopu lai apskatītos taisno zarnu (līdz sigmveida zarnai). Tāpēc arī prasa lai iztīrītu taisno zarnu ar microlaxu. Bet nav teikts, ka skatīsies. Vispār kaut kā nesaskatu jēgu proktologa apmeklējumam pēc kolonoskopijas. Ja nu vienīgi ir kāda konkrēta problēma dibenā. Jap, microlax daudziem ir ļoti kairinošs un var izsaukt sāpīgas spazmas. Tāpēc arī es esmu tieši par klizmu izmantošanu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vizīte pie proktologa
28.09.2012 10:02
Paldies, sapratu kā rīkoties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 19?
Ziņa: