izdalîjumi no krûtîm

Aizsāka Lita 

Lita
izdalîjumi no krûtîm
21.09.2004 15:35
Esmu pamanîjusi,ka man pçdçjâ laikâ,stipri saspieþot krûtis,no tâm izdalâs mazi pilieniòi gaiða ðíidruma.izdalâs tikai,kas krûtis stipri saspieþ,tâpçc to pat nebûtu pamanîjusi,ja vien manam vîram(un arî man) nepatiktu sexa laikâ stiprâk saspiest manas krûtis.Ilgus gadus lietoju OK,tad pârtraucu,jo esam ieplânojuði bçrniòu.Izdalîjumus no krûtîm pamanîju vçl tad,kad lietoju OK.Tagad neizsargâjamies jau 5 mçneðus,bet stâvoklî vçl neesmu.Saprotu,ka tas vçl nav nekâds ilgais laiks,lai sâktu uztraukties,bet nav skaidrs,vai par tiem izdalîjumiem ir vai nav jâsatraucas.Varbût tas ir râdîtâjs,ka kaut kas nav kârtîbâ ar hormoniem?Varbût tâpçc nepalieku stâvoklî?Pa starpu biju pie ìimenes ârstes,viòa,kâ katru gadu,noòçma asinsanalîzes daþâdâm pârbaudç,tai skaitâ kaut ko teica,ka ar ðîm analîzem pârbaudîðot arî hormonus,protams,nezinu,kâdus.Ar analîzçm viss bija kârtîbâ.
Nu,tagad domâju,ka varbût jâskrien pie ginekoloìes dçï tiem izdalîjumiem.Kâdas ir jûsu domas?Sen jau bûtu aizskrçjusi,bet ðausmîgi riebj tie cilvçki,kas par katru nieku skrien pie ârstiem
Re: izdalîjumi no krûtîm
21.09.2004 15:38
Izdalîjumi no krûtîm nav nieks. Var bût arî ïoti nopietni iemesli.
Re: izdalîjumi no krûtîm
21.09.2004 15:56
Ugu
Ziniet ko, pazvaniet savam ginekologam. Un viss. Tomer vins jusu kaites zin labak un redz jus ari biezaak. Ja piezvanisiet vinam ar tadu jautajumu es domaju vins atri un skaidri jums visu izstastis.

Veiksmi

jaja
Re: izdalîjumi no krûtîm
21.09.2004 15:56
Man tas pac, bernu nebaroju jau gadu, a saspiezot krutsgalu, vel kautkads skidrums izspiezas :(
Re: izdalîjumi no krûtîm
21.09.2004 16:27
Bet kâdu laiku pçc bçrna baroðanas tas gandrîz 99% ir normâli.
poga
Re: izdalîjumi no krûtîm
21.09.2004 17:39
man arî ir, stipri uzspieþot. Pie onkologa eju 2 reizes gadâ, viss ir ok.
Laase
Re: izdalîjumi no krûtîm
22.09.2004 14:35
OMG! to tak iemaaca jebkurai jaunietei, kas tik pirmo reizi pie aasrta bijusi - ja ir izdaliijumi no kruuts, tad pa asho jaadodas pie aarsta!
cemme
Re: izdalîjumi no krûtîm
22.09.2004 19:40
Arî man, saspieþot krûtsgalu, parâdâs dzeltenbalta pilîte! Tas parasti ir cikla vidû, uz beigâm pazûd.Neviens ârsts tam nav pievçrsis nekâdu uzmanîbu! Ar bçrna baroðanu tam sen vairs nav nekâda sakara.Gribçtu dzirdçt dr.Gasiòa viedokli.
Man paartraucot lietot OK arii bija izdaliijumi no kruutim. Ginekooge izrakstija paartikas bagatinaataju Kliman laikam. Peec meenesha pazuda. Tiesa gan, pirms paradijas tie izdalijumi, biju sakusi lietot dazadus medikamentus kunga un zarnu trakta arstesanaa, tas protams arii atstaaj savu iespaidu. parbaudiiju ARSaa hormonus- viss ok. Aizej pie arstes , vinja panjems izdalijumu paraugus uz analizeem - man teica, dishormonaals process vai tml.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 7?
Ziņa: