Galvassāpes

Aizsāka Zane L. 

Zane L.
Galvassāpes
29.09.2012 12:12
Iespējams es veltīgi satraucos... Katru mēnesi ~ 3-4 dienas ( ne pēc kārtas) sāp galva. It kā esmu nonākusi pie iespējamajiem iemesliem –
1. stress, satraukumi (esmu ļoti emocionāla);
2. reizēm kā man vismaz šķiet, no lēcu lietošanas. Sāp gan acis, gan galva;
3. Un gandrīz vienmēr vienu dienu mēnešreižu laikā (ilgstoši lietoju O.K.). Esmu lasījusi, ka orālā kontracepcija izraisa galvassāpes, bet cik saprotu tas vairāk ir domāts uzsākot/pārtraucot lietošanu.
Un pēdējā laikā, gandrīz nekad zāles vairs nepalīdz. Varbūt tikai, ja tās ir stresa izraisītas sāpes.
Bieži vien sāp vairāk vienā galvas pusē. Visbiežāk galvassāpes rodās vakarā un turpinās arī no rīta, ja zāles nav iedarbojušās.

Vai man būtu jāsatraucas, jāveic kādas speciālas izmeklēšanas (Galvas un muguras smadzeņu magnētiskās rezonanses tomogrāfija) vai arī tas viss nav tik nopietni un es veltīgi satraucos?

p.s. Vecums zem 30 :)
Re: Galvassāpes
29.09.2012 12:17
Dzimums,vecums,augums , svars? Vai ir bijušas, ir kakla un muguras skriemeļu problēmas?
Zane L.
Re: Galvassāpes
29.09.2012 12:23
Sieviete. 28. gadi. 170cm, 55kg.
Nav bijušas īpašas kakla un muguras skriemeļu problēmas, izņemot vienu reizi, kad no saspringtas sprandas (manuprāt) aptuveni nedēļu reiba galva. Bet tas vairs nav atkārtojies.
Re: Galvassāpes
30.09.2012 09:31
Kad man ir migrēna, tad sāp vienā gavas pusē, pēc tam otrā un acis spiež no pieres, kad bija stress darbā, sāpes regulāri atkārtojās katru mēnesi....zāles protams nelīdz, bet tas ir individuāli, domāju, ka Tavā vecumā kakla skriemeļi vēl nedeformējas, kā tas ir man no sēdoša darba pie datora, nu vēl tā galva var sāpēt ja (asinis piem galvai pieplūst, bet lēnāk atplūst, bet tur vajag magn rezonansi ko veicu un konstatēja jaukta tipa encefalopātiju), un zāles pret to arī nav, tātad stress...
Re: Galvassāpes
30.09.2012 12:02
Svars ir aizdomīgi mazs. Tas norāda uz barības vielu katastrofālu trūkumu.
Ir jāpārbauda kakla -krūšu līmeņa skriemeļi, lai izslēgtu spondilozi vai osteohondrozi.
Ja tas neapstiprinās,tad jātaisa galvas asinsvadu un patoloģijas apsekošanu. Kompjūter tomogrāfiju vai Magneto rezonansi. Ko labāk lai nosaka speciālisti. Neirologs.
Cieņā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 23?
Ziņa: