Švaks vairogdziedzeris?

Aizsāka flēra 

Nu jau kādu laiku mokos: birst mati, nogurums no rīta līdz vakaram, salst vienmēr un visos gadalaikos, sausa āda, piepamst acu plakstiņi (un tikai), nespēks, muskuļu krampji. Pēc vairogdz. analīzēm esmu "norma", kaut rādītāji pie zemākajām robežām, ārsti zāles rakstīt negrib - jo esmu normā, bet tā nejutos. Vingroju (joga), lietoju sabalasētu uzturu, vitamīnus, dzīvoju mierīgi -nestresaini. Pati sev vairs palīdzēt nevaru - daru visu iespējamu. Varianti?
Re: Švaks vairogdziedzeris?
16.10.2012 18:38
Nedomāju, ka vairogdziedzera medikamentoza korekcija ko mainīs...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Švaks vairogdziedzeris?
17.10.2012 00:43
Parasti ironizēju par Mazdaktera "vecums, dzimums, augums, svars", taču šoreiz tas tiešām būtu vietā. Vēl derētu zināt, kas tiek saprasts ar "sabalansētu uzturu". Un vai bez vairogdziedzera vēl kaut kas ir pārbaudīts?
Čau. Man apmēram ir tieši tā pat.
Pirms kāda laika mani notrieca mašīna, nosēdos ar galvu pret zemi. Aizveda uz slimnīcu, saka, ka man smadzeņu satricinājums un citas vainas. Bet ir tā, ka man kopš tā laika mati ar saujām krīt ārā, šausmīgi sausa āda un nogurums ir katru dienu, es to nosauktu par bezspēku. Nezinu, kā tas būtu izskaidrojams, jo analīzēs neko neuzrāda. Bet nu tā jau Cēsu slimnīca...nekas jauns. Nezinu, vai tas ir kas līdzīgs Tavai kaitei, bet nu simptomi tieši tādi paši. Varbūt arī man ārstam ieminēties par vairogdziedzeri, jo manā gadijumā, tas varētu sākties no smadzenēm.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 18?
Ziņa: