Grûtniecîbas laikâ izdalîjumi

Aizsāka Pelîte 

Pelîte
Grûtniecîbas laikâ izdalîjumi
21.09.2004 21:37
Lûdzu palîdziet un nomieriniet, man ir brungani izdalîjumi, velk vçderu, ârste pie kuras sodien biju mani sabiedçja-teica ka iespçjami MA draudi, esmu panikâ, vai viss bûs labi? Mani gan paòçma uzskaitç bet teica ka jataisot USG, runâja briesmas par MA un ârpusdzemdes grûtniecibam utt. sçþu mâjâs asarâs, nomieriniet, dalieties kâda pieredzç, lûdzu! Man iet 5tâ nedçïa, maijâ bija aborts(legâls), gribu lai dakteris uzraksta kas par lietu, ko darît, vai taisît USG, jeb tas kaitçs bçrniòam?
Re: Grûtniecîbas laikâ izdalîjumi
21.09.2004 22:09
Ultrosonografija bernam nekaite. Jus nervozitate stavokli neuzlabos. Es atteiksos no komentariem. Tas butu sim dakterim - Dr.Egîls Gasiòð. Pagaidiet kadu laicinu vins jums atbildes.

Pelîte
Re: Grûtniecîbas laikâ izdalîjumi
21.09.2004 22:15
Paldies dakter dikti gaidu palîdzîgu atbildi, es vispâr esmu jauna, un nepieredzçjusi blondîne, tieðâm nobijusies, Câlî lasîju ka USG bçrnam kliedzot ausîs, un ka tas varot nogalinât bçrniòu, tapçc sabijos.
Pelîte
Re: Grûtniecîbas laikâ izdalîjumi
21.09.2004 22:29
Dr.Egîls Gasiòð....gaidu...
Ziniet,par to USG kliegðanu ausîs neesmu lasîjis cienîjamâ literatûrâ.Câlî bieþi vien var izlasît brînumlietas.
Ja runâjam par lietu,tad brûngani izdalîjumi grûtniecîbas sâkumâ var bût,arî pavilkt pavçderi var.
Lai izðíirtos par taktiku,es rekomendçtu veikt USG.Varbût dzemdç ir neliels tonuss,tad nepiecieðams palietot Mg preparâtus,jânovçrtç pats auglis.5.nedçïâs jâredz pârliecinoði sirdsdarbîba.
Centieties neuztraukties,stress nav grûtnieces sabiedrotais.
Un vçl-grûtniecîba nav diagnoze,tas ir sievietes îslaicîgs fizioloìisks stâvoklis.
2 puiku mamma
Re: Grûtniecîbas laikâ izdalîjumi
22.09.2004 10:15
Man abas grûtniecîbas sâkâs ar tâdiem izdalîjumiem un velkoðu sajûtu pat lîdz 4. mçnesim. Nekas slikts nenotika, lieki nenervozç un aizej uz USG.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 6?
Ziņa: