jostas roze

Aizsāka kristine_ 

jostas roze
22.10.2012 16:39
Lūdzu palīdziet,

Omai (80 gadi) uzmetusies jostas roze, vismaz viņa to tā dēvē, bet pēc pazīmēm kā slimība netā aprakstīta, tā tiešām ir jostas roze.
nepanesamas sāpes, izsitumi pa visu ķermeņa vidus'daļu, pūslīši. ģimenes ārsts tikai pretsāpju līdzekļus izrakstīta, no kuriem oma kā sanarkojusies.
kur viņu vest ārstēt? kurā slimnīcā ārstē no šādām slimī'bām?
viņai tikai pie pūšļotāja grib braukt!
ļoti lūdzu ietiekumus! jau iepriekš paldies visiem
Re: jostas roze
22.10.2012 16:44
Jostas roze ir vīrusa izsaukta slimība.
Tikai organisms.Vēl varētu mēģināt pret vīrusa ziedes.Bet tas ir jāizraksta ādas ārstam.
Vēl varētu antihistamīna preparātus. Ņemot vērā lielo vecumu ārstēšanu var nozīmēt tikai speciālists.
Lai Dieva žēlastība un cerība.
Re: jostas roze
22.10.2012 16:47
domāju viņu tuvākajās dienās uz infektoloģijas centru aizvest, lai poliklīnikā dakteri paskatās un nepieciešamības gadījumā liek slimnīcā, jo mājās viņa tabletes dzer'neregulāri, herpelāna kursu pati pārtrauca jau 4 dienā. bet sāpes viņai neizturamas, par to vien runā
vai ir vēl kāda slimnīca, kurs varētu vest, jo ģim.ārsts deva norīkojumu pie neirologa?
Re: jostas roze
22.10.2012 16:54
Herpelānu pārtraukt kursa vidū gan nebija gudri, bet tagad atsākt baidos, ka arī nebūs nekādas jēgas- pretvīrusu preparāti jāsāk pirmajās slimības dienās, vēlāk īpaši nepalīdz. Pret sāpēm šajā gadījumā ir speciālas zāles (ne parastās pretsāpju kā Ibumetīns u.tml.), tās labāk nozīmēs neirologs. Neirologu var atrast poliklīnikā vai jebkuras lielas slimnīcas (ne LIC) neatliekamās palīdzības nodaļā.
Re: jostas roze
21.03.2013 01:02
Sveiki.
Man meitinai ir paradijusies jostas roze vinjai ir tikai viens gadins. tas ir loti netipiski tik mazam bernam bet nu tas ta ir. esam sakushi arsteshanu un cerams viss bus kartibaa,

Bet man ir tikai viens jautajums vai mes drikstam mazgaat to vietu ar udeni. vai vispar labaak ir to vietu neaiztik??
Re: jostas roze
21.03.2013 09:50
To vajadzēja pajautāt savam bērna dakterim.Šodien mobilo telefonu laikā, tas nav grūti.
Savu bebi es vannot neieteiktu. Tikai apstrādāt dupša-cirkšņu rajonu lokāli,higiēnas nolūkos.
Lai veicas.
Re: jostas roze
09.04.2013 10:02
No pašasa pieredzes:

Man bernība bijušas vējbakas, bet nekāda roze līdz 65 gadu vecumam nepiemetās. Tad, bez kādām citām pazīmēm, uz vidukļa sānos parādījās daži sīki izsitumi, kas ik dienas divkāršojās. Tā kā pie ārsta bija 10 dienu rinda, tad izdomaju uz šīm pūtītēm uzsmidzināt insekticidu KOBRA, domājot, ka tas dezinficēs un arī pakaltēs ādu.

Un raugi, notika brīnums: nakamajā dienā pūtītes vairs nevairojās. Uzpūtu vēlreiz, ļoti nedaudz, un visas pūtītes pavisam sakalta un nokrita 3 dienu laikā. Šī slimība nelielākā apmērā atkārtojās pēc gada, un atkal tiku ar to galā, apsmidzinot ar KOBRU. Nu jau vairakus gadus tā nav atjaunojusies.
Ārsti man apgalvo, ka tā tiešām bijusi jostas roze, lai gan ir sašutuši par šādu ārstēšanos.
Mārīte
Re: jostas roze
09.04.2013 15:25
Davis

Jā, labāk to vietu neaiztikt. Ja nav nepieciešams. Kaut gan praktiski tas daudz neko nemaina...


Irena

Interesanta pieredze. Izklausās ticami. Būs jāpamēģina. Kādu "Kobru" izmantoji?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jostas roze
09.04.2013 17:14
Būs jāpamēģina. Kādu "Kobru" izmantoji?
__________________________________________
Mans Dievs.
Nevar ar lielgabaliem šaut pa zvirbuļiem
.Nezinu ko Cobra satur tagad. Agrāk tā saturēja neiroparalitisko indi.Dihlofoss Hlorofoss.
Re: jostas roze
09.04.2013 18:56
Nu, ja jau vīri dihlofosu pūta pie alus tad mazliet uz ādas jau nu neskādēs :) Iespējams, ka vīrusam tā inde ļoti nepatīk. Ja tā "Kobra" nesaturētu indi, es neticētu, ka viņa var palīdzēt.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jostas roze
09.04.2013 20:16
manā ģimene un vīra ģimene visas rozes ir izārstētas pie dziednieka, bija stradiņos ar rozi pa pus kāju, doks pateica,ka neko nevar darīt jāņem nost kāja, ja nē sāksies visādas infekcijas un t.t...ģimene pateica,ka kāju nost neviens neņems, uz slimnicu attaicināja dziednieku, daktere vēl pasmējas, un pēc 7 dienām šī pate daktere ar aizvertu muti viņu izrakstija no slimnīcas, ar jau pa pusei sadzījušu kāju. Vecmammai ar uz kājas bija drausmīga roze ar 8 "galvām", skats bija vienkārši brrr, pēc 2mēnešiem palika maza rētiņa.

Tā lūk mums ir gājis.
Re: jostas roze
10.04.2013 13:17
Ar tām vārdotājām, tā ir. Doki piepumpē ar zālēm,kas sāk cīņu. Tad atnāk dziedniece un papildina psiholoģiski un gala iznākumus pieraksta sev. Sen zināma patiesība.
Jo omīte bez ārstēšanas tajā slimnīcā negulēja? Gan jau bija injekcijas,antibiotikas,drenāža un pret iekaisuma medikamenti.
Cieņā.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.04.2013 21:39 by Mazdakteris1.
Re: jostas roze
10.04.2013 15:21
Man šitos pekstiņus par psiholoģisko iedarbību var nestāstīt, jo neviens no manējiem nav dzēris nevienu tabletīti, tikkai to,ko lika dziednieks, bet tās nebija tabletes.
Un tas cilvēks,kas bija slimnīcā jau gulēja entās dienas, un palika tikai sliktāk, tāpēc gribēja ņemt kāju nost, ja būtu labāk no zālēm, tad būtu jau labāk, nevis sliktāt.
Un toreiz runājos ar vienu ķirurgu ( ja nemaldos ), un viņš teica,ka daudzas reizes pac personīgi ir teicis,lai meklē labu dziednieku, jo viņi netiek ar to rozi galā.
Tādēl tās nav manas izdomātas pasakas, tās ir reālas situācijas, un reāla saruna ar to ārstu,kurš strāda vēl tagad stradiņos.
Gvido
Re: jostas roze
10.04.2013 16:05
Mango001, daudzas slimības pāriet pašas no sevis + placebo. Turklāt, ne visas zāles/terapijas uzreiz dod rezultātu.
Re: jostas roze
10.04.2013 16:18
Hm, piemēram, kuras ir tās daudzās slimības,kuras pāriet pašas par sevis-iesnas, kakla sāpes? Varbūt! Bet ne roze, kur caurums bija līdz kaulam gandrīz, šlurga nāca āra drausmīga vienkārša, brrrrr
Re: jostas roze
10.04.2013 21:44
Mango001 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Hm, piemēram, kuras ir tās daudzās
> slimības,kuras pāriet pašas par sevis-iesnas,
> kakla sāpes? Varbūt! Bet ne roze, kur caurums
> bija līdz kaulam gandrīz, šlurga nāca āra
> drausmīga vienkārša, brrrrr
-------------------------------------------------
Ko tu tāda nervoza? Neviens jau nesaka , ka tev nav taisnība. Fakts paliek fakts.Cilvēks entās dienas gulēja slimnīcā.Gulēšana jau vien ir terāpija.
Brūci drenāja( attīrija) no strutām.Tā arī ir terāpja.Vai tiešām viņa slimnīcā nedabūja pārsiešanu,vietējos medikamentus un nedzēra nevienu tableti?
Nevajag maldināt tautu:)
Re: jostas roze
11.04.2013 07:21
Nervoza nu gan neesmu :)

Par to cilvēku es jau saku, ka jā gulēja slimnīca vairākas dienas, palika sirdij slikti deva kaut kādas zāles, sirdij palika labāk, bet kājai nē, damdēļ gribēja ņemt nost, bet vēl 3 radiniekiem bijušas rozes, kuri kāju nav spēruši pie doka, tikai pie dzidnieka, tautu nemaldinu ne pa grammu!
Un autore pate redzēs, vai ārsta veikumi dos rezultātu vai nē, jo nestrīdos, rozes ir dažādas, un noteikt daļu tiešām ārstē tikai ārsti.
Re: jostas roze
11.04.2013 14:26
Izmantoju parasto aerosola oesaiņojumu pret kukaiņiem, uzsmidzinaju viegli un nedaudz, no apmeram 20 cm attaluma.
Re: jostas roze
11.04.2013 14:29
nekad ta nav hlorofosu vai dihlofosu saturejusi, nejaukt ar citiem smidzinamiem padomju laikos. Sastavā ir tikai 1 darbīgā viela, kuru var izlasīt uz trauka sikiem burtiņiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 15?
Ziņa: