ieilgushais klepus

Aizsāka Rita 

ieilgushais klepus
22.09.2004 11:32
Esmu nezinjaa.Mans puikaklepo jau gandriiz 2 meeneshus.Nu jau retaak,bet tas klepus ir taads ka uznaak tad gandriiz liidz vemshanai.Esmu dzirdeejusi ka ar taadu te mocaas vairaaki.Kas tas ir par tik ieilgusho klepu?
Re: ieilgushais klepus
22.09.2004 13:53
Iemeslu daudz.
Sakot ar ne ko beidzot ar astmu, tuberkulozi.

Es minesu. Tas klepus vairak paradas naktis, ka leikme. Pec tam atklepojas ar biezu saturu.

Latvijas arsti neatzist vel so pagaidam. Bet arzemes par so problemu sak runat nopietni.
Cilveki slimo ar - garo klepu (krieviski KOKLUSH).

Tagd man pateiks, kas par murgiem. NE, tie nav murgi. Rietumeiropa ar so lietu sastapas ar visu vakcinaciju. Slimo veselas gimenes. Vieglas formas. Bez raksturiga akuta sakuma ar temperaturam.
Kas ta ir - ta ir bakterijas dabas saslimsana. Dzivojas traheja. Saslimst no slima cilveka. Pirmajas divas nedelas ir verts iziet antibakterialas th. kursu. Bet tas tikai atvieglinas gaitu. Slimo ap 3 menesiem. Bistama zidainiem.

Zinu daudzi nepiekritis. Bet lasiju vieteja prese un apspriests ar kolegiem ka slimo pat pieaugusie, tas apstiprinas labolatoriski.

Apciemojiet gimenes arstu. Ja izstastisiet so vins var so informaciju apsaubit, jo atkartojos Latvija par so slimibu pat dzirdet negrib.

Velu jums veiksmi.

Re: ieilgushais klepus
22.09.2004 15:20
Paldies dakterim Raimondam.Es nedaudz gribu Jums piekrist,jo tas tieshaam vairak izpaudaas naktiis biezhaak vakaros.Ar ko tamliidziigu slimo arii mans teevs.Vai peec trim meeneshiem var but ceriiba ka tas beigsies?Gjimenes aarsts vairak domaa ka tas velk uz astmu.(pat zaales izrakstiija)Arii antibiotikas izgaajaamkursu saakumaa tas neliidzeeja.Peec manaamdomaam vis saakaas ar peldeeshanos veesaa laikaa.
Iv
Re: ieilgushais klepus
22.09.2004 16:09
MUms ir lîdzîga problçma, kura sâkâs pirms 3 gadiem. Ja klepo vakarâ un naktî, tas var bût astmâtisks. Vajag konsultçties pie alergologa bçrnu slimnîcâ. Tur pârbaudîs arî vai nav alerìijas, ja vajadzçs iztaisîs rtg, jo diemþçl nav izslçgta tuberkuloze(pirms 3 gadiem mçs no tâ izârstçjâmies). Astma dçlam skaitâs vieglâ formâ un alerìijas nav, bet ilgstoðs klepus mçdz uznâkt. Katrâ ziòâ es savam ìimenes ârstam ðinî jautâjumâ neuzticos, jo viòð mums nav lîdzçjis un antibiotikas bieþi nemaz nevejag lietot.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 12?
Ziņa: