BIOLAKTO

Aizsāka veders 

veders
BIOLAKTO
22.09.2004 22:23
Es te palasijos temas un ta nejausi iedomajos biolakto....vai tas nepalidz vederam, ta sakot? ja kads sudzas te, ka veders neiziet un sap veders uttt, tad tulin visi saka, ka vajag klizmu...
Ko isti dara sadi jogurti un kefiri ar tam aktivajam bakterijam ieksa?
Un te pavisam nejausi man atkal viena dama stastija, ka piens jau nu galigi ir loti nevajadzigs organismam un ka to gruti sadala utttt
Ko saka lietprateji par so temu - vajag pienu vai ne? Vai biolakto un tml lietas ir labas zarnam?
Re: BIOLAKTO
22.09.2004 22:47
Lai organismam buutu jeega no bakteerijaam, kas ir jogurtos, Tev buutu dienaa jaaizdzer kaads spainis ar jogurtu. Jogurts nav zaales, bet gan paartikas produkts! Veedera darbiibu uzlabot var ar jogurta kapsulaam. Cik es zinu, tad Olainfarmam ar gotinju bakteerijas ir dziivas, bet (aizmirsu no kuram) "krutajaam" tableteem nebija nekaada effekta, jo bakteerijas beigtas nevairojaas!
Bet lai aarsti mani palabo!
Re: BIOLAKTO
22.09.2004 23:18
Nu pirmkart. Ta bakteriju grupa - laktobakterijas (krieviski molochnokislije bakterii).
Ir laba lieta pie un pec antibakterialas terapijas, jo tie nedod patalogiskai mikroflorai attistities. Kas savukart mazina disbakteriozes iespejamibu. Vieglakas formas tas ir vedera urkkesana, napatikamie aromati )), caureja, enterokoliti u.t.t. No preparatiem kapsulas "Jogurts", "Gefilus GG".

Biologiski "dzivie kefiri un jogurti" tai skaita reklametais Aktimel ari satur sis gruppas bakterijas. Ja lielaka dala so bakteriju mirst pa celam lidz zarnam. Bet kautkas jau noklust ))).

Par pienu. Piens ir baig laba lieta. Vienigais vinu pareizi jalieto.
1. Jadzer pienu ar iespejami mazako tauku saturu. Ziniet ko fermeri arzemes dara? Nodod savas fermas pienu, bet dzer veikala pirkto ))) . Tiesi si apsveruma del.
2. Pienu jadzer katru dienu, jo tas satur kalciju, taukos skistosos vitaminus, ari relativi daudz "svaigu" olbaltumvielu. Piens svarigs berniem. Jo taja daudz D vitamina un kalcija. Lidz kauliem.
3.Sievetem vecuma no vienas pusses to jadzer osteoporozes attistibas mazinasanai, no otras tas ir gana taukains. Tatad jadzer ar meru.
4. Civekiem var but laktozes nepanesamiba. Isteniba so faktu daudzi parspile. Savu gremosanas sistemu japieradina pie piena.

Nu tas ta isuma.
Pienu jadzer. Tas ir viens no tiem nedaudziem produktiem kura nav maksligi pievienoto kimisko vielu (piemeram konservantu), tas ir dabigs produkts.

Veiksmi. )))) Dzeriet pienu !!!

Vaiva
Re: BIOLAKTO
22.09.2004 23:29
Raimonds

Par pienu. Piekrîtu. Manai meitai kopð dzimðanas ir laktozes nepanesîba. Bet, nekad neesam no tâ atteikuðâs. Rezultâts ir tâds, ka lietojot pienu meitukam ir pilnîgi izzuduðas alergiskâs parâdîbas . Protams, nedzeram to litriem, bet vairs nav jâuzmanâs to lietot.
Re: BIOLAKTO
23.09.2004 00:04
Apsveicu )))

Re: BIOLAKTO
23.09.2004 10:18
Nezinu, nezinu, tikai iedomâjos - vai vienâ kapsulâ ir vairâk baktçriju kâ bundþiòâ jogurta?
li
Re: BIOLAKTO
23.09.2004 15:59
Nu to jogurtu var vicot iekðâ - sliktâk noteikti nebûs. Man jau ïoti garðo un vçderam patîk.

Futûrðokâ viena mûsu zinâtniece - mikrobioloìe arî stâstija, mûsu biolakto ir gana labs un satur vajadzîgâs baktçrijas, tâ ka ir vçlams lietot uzturâ ðo produktu.

Piens arî ir labs un gards.
Re: BIOLAKTO
23.09.2004 17:37
Dusmai nav taisniiba un nerunaa, ja nezini ko runaat.Es domaaju par jogurtiem. Un kaatev liekas, kaada atshkjiriiba ir bakteerijaam kapsulaas no bakteerijaam tabletees - tu pilniigi pareizi pateici:bakteerijas dziivas nevairojas:))))...padomaa pirms kaut ko raksti.
Dr.asist.Raimond! Reklameetajos, veikalos iegaadaajamos jogurtos vairs nav dziivo laktobakteeriju, jo, diemzheel, tiem pievienojot ( iet runa par tiem, kuriem tureeshanas terminjsh ir vairaakas dienas) konservantus bakteerija mirst uzreiz. Un vieniigais, ko var izdariit veikala jogurts - uzlabot veedera izeju. Tiem jogurtiem, kas tiek saukti par probiotiskajiem un atrodas veikalu plauktos un ir mazaaks uzglabaashanas terminjsh ir lieelaaka iespeeja, ka ir dziivas bakteerijas, bet, ja terminjsh ir lielaaks par 5 dienaam, tad atkal tie ir jogurti ar "mirushaam" bakteerijaam.
Kapsulaas IR bakteerijas, bet neaktivizeetaa veidaa. Nonaakot organismaa taas kaut cik aktivizeejas, bet ljoti aatri tiek izvadiitas laukaa no organisma, jo taam nav "speejas" piekjerties zarnu trakta sieninjaam, ko veic inuliins jogurtaa, kuru sauc all-in-1000.
ineshuks
Re: BIOLAKTO
23.09.2004 17:40
Jaa, tikai viens jogurts pasaulee ar GMP. Un tikai pie aijas. vai kordijas.
Re: BIOLAKTO
23.09.2004 18:30
Nda. Beidz ludzu aija.

Atradi kur reklameties. Izplatitaji.

Re: BIOLAKTO
23.09.2004 22:14
Aija grib apstriideet Organiskaas kjiimijas sinteezes instituuta uzseejumus ar dazhaadaam bakteerijaam no dazhaadiem razhotaajiem!
Bravo! :))))
Nevis dziivas bakteerijas nevairojaas, bet gan biezhi taas bakteerijas liidz pateereetaajam nonaak jau "mirushas" un liidz ar to nav speejiigas ne vairoties, ne arii pildiit savas funkcijas - nu beigts ir beigts!
Ja gribi kaadu apstriideet, tad uzmaniigi iepaziisites ar visu info un veic attieciigas studijas dotajaa teemaa!
ineshuks
Re: BIOLAKTO
24.09.2004 10:06
Aijai ir GMP, ar to viss izteikts.

Eh, neatbalsta Aija latvieshu preci :-( kauns!
ku!
Re: BIOLAKTO
24.09.2004 15:10
Tiko pabeidzu eksperimentu.Riigas piensaimnieka "Maajas piena" paarveershana ruugushpienaa ar bio Lakto paliidziibu.2 teejkarotes uz pus litru.13 stundaas staavot uz datora monitora process vainagojaas ar eedama produkta izveidoshanos kas liecina par veseliigu un vairoties griboshu bakteeriju klaatbuutni.Secinaajums:arii Latvijaa sastopami dziivi bacilji ar kuru paliidziibu katrs kam ir datora monitors:) var pagatavot vitaalo ruugushpienu a-lja-1000:)
ineshuks
Re: ku!
24.09.2004 15:15
A GMP Tev ir?

ja nav, tad sorry, bet tie nav iistie bacilji :-)
Re: BIOLAKTO
24.09.2004 15:54
ku!
Kurâ vietâ monitoram tu to pienu liki. Priekðpusç, aizmugurç vai pa virsu?
ku!
Re: BIOLAKTO
24.09.2004 16:46
Pa virsu kur siltums naak laukaa.
Re: BIOLAKTO
24.09.2004 17:32
A-a-a
Tu par temperatûras reþîmu... Es atkal domâju, ka stariem ir nozîme, vai kâdam tur laukam. Bet ja jau temperatûra ir noteicoðais, tad varbût labâk likt uz smadzeòu kasti. Tikai tâlâk no ventilatora. Tu tur temperetûru neèekoji?
Re: BIOLAKTO
24.09.2004 17:49
Virsu CPU bez ventilatora. Ne, tad var uzvarities )))))))

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 3?
Ziņa: