jautājums farmaceitam

Aizsāka orandžā 

orandžā
jautājums farmaceitam
06.02.2013 10:44
Nozīmēja lietot Wobenzimu.Vai daru pareizi ja pirms lietosanas iemetu tabletes ūdenī un atskaloju to oranžo krāsvielu?No 5 tabl. viņa sanāk padaudz, lai indētu sevi.Noskaloju līdz tablete kļūst balta un tad lietoju.
Re: jautājums farmaceitam
06.02.2013 13:51
Vispār jau Wobenzim ir nosacīti alternatīva medicīna.
Neviens nav pierādījis tā efektivitāti un Tev ir MILZĪGA pacietība, ņemot vērā cik daudz dienā jāapēd tās tabletes.
Kas vēl... tie apvalki nav krāsiņai ;) Bet gan lai tablete izšķīst tur kur paredzēts nevis kunģī ;)
Re: jautājums farmaceitam
06.02.2013 14:04
Ja Tu noskalo apvalkus, tad pasākums ir izmesta naudiņa. Tā ir ar pilnīgi visām aptiekās pērkamajām vielām; tur Tev nav vajadzīga nekāda farmaceita instrukcija, to Tev pateiks katra skolu beigusī māsiņa :) vai kāds pieredzējis un zinošs pacients.
Labdien, vēlējos uzzināt kā tikt vaļā no hemoroīda? Pirms diviem mēnešiem dzemdēju un tagad ejot uz toleti pamanīju ka pēc "lielajām darīšanām" slaukoties uz toletes papīra ir nedaudz asinis. Ejot duša paskatījos un ieraudzīju ka pie anālās atveres ir maziņš bumbulitis. Pašlaik atrodos ārzemēs un pie ārsta es nevaru aiziet, varbūt varat ieteikt ka cīnīties ar hemoroīdu, pagaidām nekas nesāp, bet bail, ka sāks sāpēt. Varbūt kādas zāles vai smēres varat ieteikt. Paldies jau iepriekš.
Re: jautājums farmaceitam
18.12.2015 20:26
Nenēsāt ciešu apģērbu. Izvairīties no ilgas sēdēšanas. Nelietot asas vielas,sālījumus,saldumus lielos daudzumos,kūpinājumus. Pēc vēdera izejas apmazgāties ar bide dušiņas palīdzību. Maigi noslaucīties dvielītī. Iesmērēt anālo atveri ar kādu maigu ziedi. Clotrimazol. Scheripoct Neo ziedi .Pārdot komplektā ar rektālām svecītēm. Tās uz nakti ievadīt dziļi, lai pie gāzēm neiekrīt palagos. Dienā tikai ziedes.
Par klizmām un mīkstu vēdera izeju KU.



Edited 2 time(s). Last edit at 02.12.2016 14:33 by Mazdakteris1.
Paldies liels
Re: jautājums farmaceitam
19.12.2015 10:18
Domāju, ka šajā gadijumā tikai pie ārsta. Pirmkārt tāpēc, ka ir uzdots jautājums, kā tikt vaļā no hemoroīda. Otrkārt tāpēc, ka tie kas lieto vārdu "tolete" tāpat nesapratīs.

Bet ir neliels labojums. Nekad neko neesmu dzirdējis par Microlax ziedi. Arī google tādu nepazīst bet varbūt tā ir jaunums un to tikai vakar izlaida. Clotrimazol ir pretsēnīšu medikaments un dibenā to smērēt nevajadzētu. Pārējais viss ir gara un sarežģīta runa. Sākot ar to, ka hemoroīdi ir visa organisma saslimšana un principiāli nav ārstējama.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jautājums farmaceitam
19.12.2015 11:48
Jā, ar toletistiem ir grūti... :) Nothing personal, tikai fakts.

Bet aptiekā var pajautāt ziedi. Bumbuli tas nenoņems, tas jāoperē, bet nepatīkamās sajūtas, iespējams, uz laiku likvidēs.
Re: jautājums farmaceitam
19.12.2015 21:27
Atvainojos. Ziede Scheriproct Neo . Ātrumā sajaucu. Diezgan efektīva. Noņem niezi,dziedē.
Clotrimazol ir viegli dezinficējoša.Iedarbojas gan uz sēni, gan uz mikroorganismiem.Lētāka.Nesmērē veļu tik ļoti.
Lai veiksme.un pacietība.
Ku paldies.
Labdien. Biju uz kobru, kur man konstatēja hronisku ārēju gastrītu. Aizgāju pie ģimenes ārsta, tā pateica, lai es sāku normāli ēst, neko par diētu ko tieši var ēst, ko neēst nepateica. Izraksija zāles Pangrol 10000V un Nolpaza. Vai šīs zāles palīdz izārstēt gastrītu? Vai manā gadījumā hronisks ārējs gastrīts ir nopietns? Un ko man ir ieteicams ēst?
S. 16 gadi.
Re: jautājums farmaceitam
30.11.2016 13:50
Ārējais gastrīts, tas ir viegls gastrīts. Pangrol ir analogs gremošanas fermentam ko izstrādā aizkuņģa dziedzeris. Tieša sakara ar gastrītu tam nav. Tas lai paliek ģimenes ārstes ziņā, kāpēc viņa to izrakstija. Nolpaza ir protonu sūkņa inhibitors, kas samazina kuņģa skābes daudzumu. Vai tas Tev palīdzēs, arī droši nav zināms. Un šo brīdi nav atrasti pierādijumi, ka gastrīta gadijumā būtu jāievēro kāda speciāla diēta. Jo pats gastrīts pamatā ir nervu sistēmas problēma. Visbiežāk stresa dēļ. Tāpēc viņa ārstēšana ar gremošanas sistēmu ietekmējošiem līdzekļiem ir maz efektīva. Bet ja ir kādi produkti, kas gastrītu pastiprina, tad ierobežo to lietošanu uzturā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: jautājums farmaceitam
01.12.2016 09:51
Es tomēr nebūtu tik kategorisks par diētas vajadzību vai nevajadzību. Normāli ēst nozīmē nepārēsties,sagremot. Nelietot asas,rupjas vielas.
Ja ir helikobaktērija, tad tā ir jāiznīcina. Jārunā ar dietologu.Tas, izsverot visu par un pret ,dos ieteikumus.
Lai cerība.
Re: jautājums farmaceitam
02.12.2016 14:30
Mēs jau nezinām, kā Tu ēd...
Jauniem cilvēkiem mūsdienās liekas, ka "normāls ēdiens" nāk no MC Donalda vai Hesburgera. Nu, vismaz, čipsi, vai Narvesen desiņas...Pieļauju, ka par to arī ģimenes ārste runāja- lai Tu beidz visu to sintētiku ēst un ēd normālu mājas ēdienu.

Un jā- gastrīts var būt arī "nervu vaina" stresainiem cilvēkiem. Varbūt, Tu daudz par kaut ko uztraucies un nezini, kā savas ēmocijas savākt?
Re: jautājums farmaceitam
02.12.2016 14:34
kachenite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mēs jau nezinām, kā Tu ēd...
> Jauniem cilvēkiem mūsdienās liekas, ka
> "normāls ēdiens" nāk no MC Donalda vai
> Hesburgera. Nu, vismaz, čipsi, vai Narvesen
> desiņas...Pieļauju, ka par to arī ģimenes
> ārste runāja- lai Tu beidz visu to sintētiku
> ēst un ēd normālu mājas ēdienu.
>
> Un jā- gastrīts var būt arī "nervu vaina"
> stresainiem cilvēkiem. Varbūt, Tu daudz par kaut
> ko uztraucies un nezini, kā savas ēmocijas
> savākt?
_________________________________
Cik sen nav dzirdēti prātīgi vārdi. Paldies.
Uz Mc donaldu aizeju reizi gadā, bet uz Hesburgeru vispār neeju. Kādu gadu es praktiski dienā ēdu reizi ( vakariņas), brīvdienās sanāk normāli paēst ko siltu, vieglu. Pirms tam ļoti daudz dzēru sprite un maz ūdens, ēdu daudz košļenes, jo pirms eksāmeniem bija daudz stresa. Tagad cenšos kaut kādā veidā pati tikt galā ar visu stresu, cenšos ēst 3 x dienā, mazās porcijās. Bet nu paldies par atbildi un ieteikumiem.:)
Re: jautājums farmaceitam
04.12.2016 11:33
Domāju, ka galvenais iemesls te būs stress. Bet ēšana 1 x dienā arī var atstāt sliktu iespaidu. It īpaši ja tajā laikā gribas ēst. Derētu šad tad padzert ūdeni ar sodu,

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
labais
Re: jautājums farmaceitam
04.12.2016 12:14
Es domāju ka pēdējais teikums varētu būt vērtīgākais, vēl- diētu varētu ievērot izejot no principa ka vismaz 80% pārtikas jābūt sārmainai un 20% skābai, interneta infa ir visai nepareiza-kas ir skāba partika, ļoti īsi- tā būtu olbaltumvielas, ātrie ogļhidrāti, no augu valsts produktiem- zirņi, pupas, soja, tātad- tas kas satur vairāk olbaltumvielas, to daudzumu uz kādu laiku vajag samazināt bet- vēlāk atsākt lietot atkal normāli lai neiestātos olbaltumvielu deficīts. Ieteicams vairāk visus dārzeņus izņemot kartupeļus, tie nav kaitīgi tomēr satur visai daudz cieti kas ir ogļhidrāts, līdzarto ir mazāk vērtīgi bet ne kaitīgi. Samazināt gaļu un dzīvnieku izcelsmes produktus bet ne atteikties pilnībā.
MILDRONAT-PHLEBODIA
26.04.2017 15:15
Labdien. Sakiet luudzu vai driikst vienlaiciigi lietot MILDRONAT un PHLEBODIA zaales?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: