gripa un jautājumi par to

Aizsāka toms 

Sveiki! Tā nu gadījās, ka saķēru gripu pirms 3 dienām. Biju pie ārsta, pārbaudīju, ka tiešām gripa.
Temperatūra 38.5-40, kad iedzeru ibuprofenu 600mg (no spānijas, ja kādam jautājumi, kur tādu dabūju, jo lv nav redzēts), tad temperatūra nokrītas līdz 37 ar astīti.
Tad nu man jautājums cik vajadzētu uzturēt temperatūru? Man teica, lai izmantoju ibuprofēnu/paracetamolu temperatūras nosišanai, bet tā arī nesapratu līdz cik to vajag nosist.

Otrs jautājums man visas šīs 3 dienas sāp kreisais sēklinieks. Es no sākuma domāju, ka būšu kaut kur sasitis (jo sanāca tā, ka sakāvos iepriekšējā vakarā un neko daudz no tā neatceros), bet tagad pa gultu vārtoties un skaipā runājot ar vēl vienu čali, kuram arī ir gripa, viņš teica, ka viņam arī ir līdzīga problēma, ka tajā apvidū ir sāpes, grūti aiziet uz tualeti.
Man nav grūti aiziet uz tualeti, bet tas jaukums jau 3 dienas sāp, tad nu gribētu jautāt vai tas ir normāli, ja ir gripa.

Paldies visiem!
Re: gripa un jautājumi par to
06.02.2013 22:43
Žēl, manas prasības ir tādas,ka vajag vecumu,augumu un svaru.
Vai cirkšņu limfmezgli nav palielināti? Oliņas izskats, lielums?
21 gads, 190, kādi 80kg varētu būt. Nezinu, kas ir cirkšņu limfmezgli, bet tas sēklinieks šķiet lielāks par otru vizuāli.
Re: gripa un jautājumi par to
06.02.2013 23:41
Cienījamie portāla medicīnas "guru" (mazdakteri, ku un mateusi), atļaušos komentēt šo gadījumu. Pacient Tom, temperatūra pie gripas var ilgt pat līdz 4-5 dienām. Ibumetīns mazinās temperatūru, iekaisumu un sāpes. Temperatūru, ja var turēt, vēlams nesākt "dzīt lejā līdz 38.5, protams, ja ir izteikta intoksikācija (sāpes kaulos, galvassāpes, muskuļu sāpes), tad var ieņemt pie zemākas temperatūras. Jā, testikulāras (oliņu maisa ) sāpes var būt pie gripas, bet ja viens testis ir palielināts, tad ieteiktu apmeklēt ģimenes ārstu vai urologu.
Re: gripa un jautājumi par to
07.02.2013 01:16
YT

Nevajag demonstratīvi atvainoties. Tu ļoti pareizi komentē.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Paldies par atbildēm! Nav tā, ka tur izteikti ir kas lielāks, bet nu es to tā izteicos, ka tā varētu būt, neesmu eksperts gluži, lai zinātu kā to pareizi pēta :)
Es domāju, ka es pagaidīšu, kamēr gripa pāriet, ja sāpes pēc tās beigsies, tad varbūt pie ārsta nemaz nedoties ar šo problēmu? Neērti kaut kā tomēr.
Re: gripa un jautājumi par to
07.02.2013 13:07
Pievienojos YT teiktajam. Paaugstināta ķermeņa t* ir organisma cīņa ar infekciju.Vīrieti pie augstas t* ļoti jābaidās par oliņu pārkaršanu. Pie augstas ķermeņa t* nenēsāt spiedošās peldbikses un nekarsēt to vietu (oliņas).
Es tomēr, pēc t* krišanas un inficēšanas briesmu mazināšanās, aizieu (,kā teica YT) pie urologa noteikti. Jo ātrāk, jo labāk.
Lai veselība un saprāts.
Re: gripa un jautājumi par to
10.02.2013 00:51
Par vēlu dzert Baržomi... Jāpotējās laicīgi.
Re: gripa un jautājumi par to
10.02.2013 01:53
a bet YT toč kaut kas ar psihi nav kārtībā...
Nezinu nevienu tēmu, kur es kādam būtu devis medicīniskus padomus :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: gripa un jautājumi par to
10.02.2013 14:21
YT Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Cienījamie portāla medicīnas "guru"
> (mazdakteri, ku un mateusi), atļaušos komentēt
> šo gadījumu.

Cien. YT!

Vai ārsta diploms ir iemesls tādai augstprātībai? Šeit ir interneta forums, un diskusijas dalībniekiem ir vienādas tiesības. Ja vēlaties izcelt savu personību, tas ir jādara, sniedzot jautātājiem vērtīgus padomus.

__________________
dr.puce@gmail.com



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2013 14:30 by puce.
Re: gripa un jautājumi par to
10.02.2013 16:05
Priecājos par katru speciālistu Dr.forumā :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 23?
Ziņa: