Klenbuterols

Aizsāka Resnais_Kaspars 

Klenbuterols
25.02.2013 01:28
Sveiki!
Vēlējos pajautāt Jūsu viedokli par klenbuterolu.
Pirmkart, vai tas vispār skaitās kā steroīds?
Otrkārt, ko Jūs varētu pateikt no savas pieredzes (kuri lietojuši) vai varbūt Jums kāds draugs/paziņa lietojis.
Esmu izpētījis internetā pieejamo par klenbuterolu, taču vēlētos uzzināt viedokļus no cilvēkiem, kas saskārušies ar šo.

P.S. Tiešām ir tā, ka no klenbuterola tik traki trīc rokas?

Jau iepriekš paldies!
Re: Klenbuterols
25.02.2013 10:55
Es nesāku sarunu ja nezinu dzimumu,vecumu augumu/svaru.Ar ko slimojam. Kāpēc neprasam savam ārstam?
Re: Klenbuterols
25.02.2013 12:40
Dzimums: vīrietis
Augums: 1,80m
Svars: 95kg

Man ir tā, ka vēlos nodzīt taukus, kuru man ir pietiekami daudz. Ēdu pareizi, atsāku sportot. Vēlētos tā kā paātrināt šo procesu un pavisam tikt vaļā no taukiem, tāpēc arī jautāju zinošu cilvēku viedokli.
Re: Klenbuterols
25.02.2013 13:20
Resnais_Kaspars Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Dzimums: vīrietis
> Augums: 1,80m
> Svars: 95kg
>
> Man ir tā, ka vēlos nodzīt taukus, kuru man ir
> pietiekami daudz. Ēdu pareizi, atsāku sportot.
> Vēlētos tā kā paātrināt šo procesu un
> pavisam tikt vaļā no taukiem, tāpēc arī
> jautāju zinošu cilvēku viedokli.
---------------------------------------------------------------------piedod,lasi un izpildi uzmanīgāk.Vecums?????? Tas ir svarīgi.
Par svara nomešanu šeit ir rakstīts ļoti daudz. Pastrādā ar arhīvu,lūdzu.
Lietot preperātus,kas domāti citām lietām ļoti neieteiktu. Klenbuterols izsauc treomor-roku trīci.Adreanalīns,kā tauku dedzinātājs arī bija minēts arhīva blokos.
Lai veiksme un saprāts.
Re: Klenbuterols
25.02.2013 13:42
Paldies!
Kādām tad citām lietām klenbuterols domāts? Un vai tas vispār ir steroīds?
Re: Klenbuterols
25.02.2013 14:42
Atvainojos, izlaidu vecumu - 24 gadi.
Gvido
Re: Klenbuterols
25.02.2013 15:15
Resnais_Kaspars, paātrināt neko nevajag, ej regulāri uz trenažieru zāli nekādas zāles un steroīdus nevajadzēs. Ja baigi vajadzēs, steroīdus varēsi lietot tad, kad panākumu trenažieru zālē vairs nekādu nebūs, bet baigi gribēsies. Pirmos divus gadus noteikti neko tādu jēga lietot nav, tikai sabeigsi veselību, pēc tam nekāds sports vairs nepalīdzēs.

Cik sen tu sporto un kā, ja jau tagad gribi kaut ko paārtināt?
Re: Klenbuterols
25.02.2013 17:50
Gvido, sportoju kopš bērnības - no 5 gadu vecuma spēlēju futbolu, no 16 gadu vecuma līdz 20 gadu vecumam trenažieri un bokss. 4 gadus var teikt, ka nekā neesmu darījis. No sportiskās formas nekas nav palicis pāri.
Zini, ka steroīdi ir slikti utt. Bet tā kā sanāca padzidēt par klenbuterolu, vēlējos uzzināt zinošu cilvēku viedokli par šo.
Re: Klenbuterols
25.02.2013 23:21
Liekais svars var liecināt:
- par ļoti nepareizu dzīves un ēšanas veidu;
- par adrenalīna sistēmas vājumu(ražo virsnieres);
- par testosterona pazemināšanos.
Tas varētu būt no visiem iemesliem pa druskai, vai kāda no iemesliem atsevišķi.
Adrenalīns,pēc būtības ir hormons. Ja tas tiek ievadīts mākslīgi ,organisms dos komandu savām sistēmām piebremzēt tā ražošanu.Tas pats attiecas arī uz testoseronu,ko ražo oliņas.
Ir jāpārbauda šie "ražotāji" un citas sistēmas (piemēram vairogdziedzeris).Palasi šeit arhīvos par liekā svara nomešanas metodēm. Sports,sevišķi kontakta (sāpes) ir adrenalīna ražotājs.
Lai veiksme un veselība.Nedari muļķības.
Re: Klenbuterols
26.02.2013 10:57
Mazdakteris1, paldies!

Tā arī neieguvu sev nepieciešamo informāciju par klenbuterolu.
bmw
Re: Klenbuterols
26.02.2013 11:51
Klenbuterols nav seroīds,to sākotnēji lietoja astmas ārstēšanai,taču pēdējā laikā lieto tauku dedzināšanai.Neviens droši nepateiks,vai Tev no tā trīcēs rokas vai nē.
Adrenalīnu gan ražo virsnieres,taču-tās ražo arī kortizolu,kam ir aptuveni pretēja iedarbība,tā ka stimulēt adrenalīna produkciju var ar fizisku slodzi.
Es arī neieteiktu lietot svara nomešanai jebkādu ķīmiju,vienīgi un tikai-Bgrupas vitamīnus,slodzi un diētu,kas satur vairākolbaltumvielas,mazāk cukuru.Ja 4 gadus nekas nav darīts,tad nav jābrīnās,ka tagad ir liekais svars.
Starp citu-svara nomešanai der arī spēka vingriājumi,pretēji plaši izplatītam uzskatam,kā reiz-sakarā ar adrenalīa produkciju,efekts turpinās 24 h pēc treniņa.
Re: Klenbuterols
26.02.2013 13:20
R.K. teica:Vēlējos pajautāt Jūsu viedokli par klenbuterolu...
Madakteris1 teica:Lietot preperātus,kas domāti citām lietām ļoti neieteiktu. Klenbuterols izsauc treomor-roku trīci
__________________________________________________
Nemuldi,piedod par tiešumu. Google.lv satur pilnu informāciju par šo preperātu.Pielietoja astmas ārstēšanai. Pārdozējot izsauc roku pirkstu tremoru(trīci).



Edited 1 time(s). Last edit at 26.02.2013 13:22 by Mazdakteris1.
Re: Klenbuterols
26.02.2013 13:29
Kaspar, ej un jautā sporta sadaļā. Ja kaut ko vispār uzzināsi šajā forumā, tad varbūt tur. Tur ir moderators Mateus, kurš zina šīs lietas, bet viņš reti parādās.

Mēs te neviens neesam pazīstami ar sporta steroīdiem. Un ir tā, ka vidējais Latvijas mediķu noskaņojums par to lietošanu ne bez pamata ir noliedzošs, tāpēc arī neviens īpaši neinteresējas.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.02.2013 14:38 by Runcene.
Re: Klenbuterols
26.02.2013 16:20
Runcene, paldies!
Vēletos gan oponēt pie Tevis rakstītā par sporta steroīdiem. Palasot internetā pieejamo informāciju, klenbuterols NAV steroīds.
Re: Klenbuterols
26.02.2013 16:30
Ok, tiešām nestrīdos, jo, kā jau teicu, mēs, parastie mediķi, šajās vielās neesam daudz skoloti, nav saskares. Toties saistībā ar sportu un dopingu tas ir minēts jo bieži, tāpēc šā vai tā sporta aprindās Tev noteikti kaut ko vairāk zinās pateikt.

Ir attiecīgi forumi arī angļu valodā, ja tajā lasi.

Vienīgi kā cilvēks vienkārši varu teikt, ka visām šādām ķīmijām ir blaknes, reizēm nopietnas; varbūt vērts tomēr padomāt par ēšanu un kustībām, un situācija atrisināsies bez ķīmijas.
Re: Klenbuterols
26.02.2013 17:02
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------

>... Vienīgi kā cilvēks vienkārši varu teikt, ka
> visām šādām ķīmijām ir blaknes, reizēm
> nopietnas; varbūt vērts tomēr padomāt par
> ēšanu un kustībām, un situācija atrisināsies
> bez ķīmijas.
_________________________________________
Vienmēr esmu bijis pret jebkura dopinga lietošanu.To esmu minējis arī sporta sadaļā. Bet jauniem to grūti pierādīt.Jo kropļus,slepkavas un invalīdus,kas par tādiem kļūst lietojot dopingus mēs neredzam.Viņi tiek izolēti. Piemēri ir daudz. Amstronga , riteņbraucēja liktenis.Tagad skandāls ar Dienvidāfrikas bezkāju sprinteri Oskaru Pistoriusu.Viņa mājā tika atrasti testosterona preperāti... Šis saraksts ir bezgalīgs.Adrenalīna preperāti ir starpnieki,kas izsit testosterona vilni organismā.Abi kopā-adrenalīns un testosterons ir atkarību veidojošās vielas.Jo abi veicina bionarkotiku "izsišanu"un līdz ar to super atkarības veidošanos.
Pievienos Runcene domām pilnībā.
Re: Klenbuterols
01.03.2013 16:30
Ja nejaucu tad klens veicina T4 tiroīdā hormona izsviedi, kas arī izsauc nepatīkamās blaknes - roku trīce, artimija blā blā, bet tas viss ir pie kājas ja iet pēc medaļas.

Ja Tu taisies klenu rīt vnk lai uz pludmali aizietu... dunduks :)
Kā arī klenu manuprāt ir jēga ieslēgt uz beigām, kad diēta un kardio vairs īsti neko nepēj nodzīt, jo jams nemaz tik ilgi nestrādā. Kā kuram... bet šķiet ka mēneša laikā iedarbība ievērojami samazinās ja ne pat izbeidzas.

Principā žāvējoties var sēdēt uz efedrīna+kofeīna+t4 injekcijas... nu vai lētais varians - klens.
Ir kas žāvēas uz hgh+primabolons+t4 ...patiesība jau labāk runāt ar sporta ārstu un endokrinologu vai arī metod naučnogo vtika, kā lielākai daļai


Mazdakteri - neliekuļo...neticu ka neesi atbalstījis nevienu sportistu vai jutis līdzi ta uzvaram utt. Un neticu ka esi TIK naiva, ka ticētu - sports ir uz maizes ar desu ;) Tiklīdz Tu ej pec rezultāta - aizmirsti par maizi un desu...
Re: Klenbuterols
01.03.2013 17:13
Mazdakteri - neliekuļo...neticu ka neesi atbalstījis nevienu sportistu vai jutis līdzi ta uzvaram utt. Un neticu ka esi TIK naiva, ka ticētu - sports ir uz maizes ar desu ;) Tiklīdz Tu ej pec rezultāta - aizmirsti par maizi un desu...
________________________________________________
Ir dzimuši sportam un ir pamatmassa.Nevajag līst tur, kur ģenētiski un fizioloģiski tev nav lemts būt.
Skaistu ķermeni var iegūt arī ar maizi un desu.Ne jau velti sportistus,kam atklāj dopingu var saukt pat pie krimināl atbildības.Nemaz nerunājot par godalgu atņemšanu un diskfalivikāciju uz mūžu.
Latvija kā trešās valsts de fakto un mafiozās struktūras nosaka mūsu sportistu likteni.Vajag izglītoties pašam.Jo sportisti faktiski ir neliešu īpašums.Kas tiek izmantoti naudas iegūšanai,atmazgāšanai.Pēc tam bez žēlastības izsviesti mēslainē.Jo neizglītotāka tauta,jo vieglāk eksplutējama.
Diemžēl.
Re: Klenbuterols
01.03.2013 18:22
lūk ta arī ir lielākā liekulība - paši pieprasa labākus rezultātus, trenētākus ķermeņus, un paši arī nosoda par to kā sportists šos rezultātus dabūn. Un Sorry, bet katrs pats izvēlas ko dara ar sevi.

3mēneši uz methandienone 20mg/dienā+200mg Nandrolona dekanoats nedēļā+500mg sustanons nedēļā un tā 3 mēnešus no vietas un analīzes man bija tādas, ka ārsts pajautaja vai neesmu dzēris divdienniekā. Tb 2 dienu dzeršana izraisa tādu pašu organisma reakciju.

Katrs pats izlemj ka sevi čakarēt. Es izvēlos (ok nu jau kādus 4 gadus neko neesmu lietojis) dzīvot kvalitatīvāk, lai gan nodarot organismam līdzīgu postu kā vidējais Latvijas iedzīvotājs. Tikai es no tā iegūstu arī kaut ko paliekošu, kas man tīk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 12?
Ziņa: